Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mothergunship 17 Temmuz'da Çıkacak

 
   Geliştirici Grip Digital, first-person shooter oyunu Mothergunship'in 17 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

   Oyunun demosu şu anda tüm platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

Mothergunship düşmanlarınızı mermi yağmuruna tutabileceğiniz bir first-person shooter oyunu ve video oyunlarda görülen en büyük silah özelleştirme seçeneklerinden birinin sözünü veriyor. Ekranın her yerini kaplayan, on beş namlulu bir silah yapmak mı istiyorsun? Yoksa zıplayan dikenli toplar atan bir av tüfeğini mi tercih edersin? Peki ya, Co-OP partnerine aşkını ilan etmek için kalp şeklinde yapılmış namluları olan bir şeye ne dersin? Kim tutar seni! Yıkıcı Cephaneliğinin tasarımı senin ellerinde. 
 
Kaotik, hiç durmayan aksiyonda ezici ihtimallerle yüzleş, dev bosslarla mücadele et, tam bir co-op deneyimi ile arkadaşlarınla birlikte oyna ve nihai mücadeleyle yüzleşmek için yüksel: Mothergunship.  

  
   Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
State of Decay 2 Üç Milyon Oyuncu Sayısını Aştı Fortnite’ın 5. Sezonu Çok Yakın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız