Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat'taki Fatality'ler Nasıl Oluşturuldu?

Mortal Kombat'ın en kanlı ve korkunç Fatality'lerinden biri kesinlikle Kung Lao'nun yukarıda yaptığı testere öldürüşü.

    Geçtiğimiz ay çıkışını gerçekleştiren Mortal Kombat, hiç şüphe yok ki serinin en iyi oyunları arasına adını yazdırdı. Oynanışı, atmosferi, grafikleri ve çoğu yönüyle beğenilen yapım, tam da Ed Boon önderliğindeki Netherrealm'den beklenilen seviyedeydi. 
 
    Oyunun hakkını tekrar verdikten sonra yayınlanan yeni geliştirici günlüğüyle ilgili sizi bilgilendirelim. Fatality animasyonları ve aşırı şiddet ölçüsüyle dikkat çeken Mortal Kombat'ın yeni geliştirici günlüğünde oyunun yapımcıları, Fatality'ler hakkında konuşuyorlar.
 
     Yapımcı kadrodan Gavin Freyberg, Fatality kavramını şöyle açarak konuya farklı bir bakıç açısı kazandırdı:
 
    "Çoğu insan sevmediği insanlara veya tanımadığı kişilere acımasızca bir şeyler yapmak ister, bu açlıklarını fatality'ler sayesinde giderebiliyorlar."
 
     Steve Baran ise Fatality'lerin bir maçı sonlandırmanın en iyi yollarından biri olduğunu ve arkadaşınıza "Hey, senin işini bitirdim, şimdi seni daha da aşağılayacağım" demenin en kolay yolu olduğunu belirtti.
 
    Yapımcıların kendi adlarına yaptığı Fatality tanımlamalarından sonra Mortal Kombat'taki Fatality'lerin nasıl yaratıldığını ve oyuna nasıl aktarıldığını görmekteyiz. Animasyonları birebir ayarlamak için zamanlamayı ve doğru hareketleri yapmak için oldukça antrenman yaptığını belirten animasyoncular, ortaya çıkardıklarından dolayı ise oldukça tatmin olmuşlar.
 
    Animasyonlar ile ortaya çıkarılan sahnelerden sonra iş tabi ki görsel efektler ile bitiriliyor. Kan, şimşek, ateş, alev ve aklınıza gelebilecek her görsel şölen, efekt uzmanları tarafından en ince detayına kadar sahnelere aktarılmış. Fatality'lerin göze daha korkutucu ve kanlı gelmesini bu uzmanlar sağlıyor diyebilirim. 
 
    Yapımcıların anlattığı başka bir detay ise her karakterin 18 vücut parçası ile oluşturulduğu ve buna bağlı olarak Fatality hareketlerinin oyuna aktarıldığı belirtiliyor.
 
    Aşağıdan bu eğlenceli yapımcı günlüğüne göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
fatality dev diary geliştirici günlüğü Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3
PS Store Açılana Dek Dirt 3, Online Oynanamıyor Spec Ops: The Line, Sessizce Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pcheveslisi

25.5.2011 17:48:59

0
Efsane oyun herşeyiyle harika Video yu çok beğendim

Sycylian

25.5.2011 14:59:44

+1
Harika olmuş bu videoyu paylaşmaları
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız