Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat X'in Predator'u Temmuzda Geliyor

 
     Mortal Kombat X'in Predator karakterinin temmuz ayında resmi olarak geleceği doğrulandı. Ed Boon tarafından yayımlanmış olan görselde Predator ve Jax yer alıyor, tabii Jax'ta Car Weathers kostümü var. Yayımlanmış olan görseli yukarıda görebilirsiniz. Teker teker satılan karakterlerin hepsine Kombat Paketi ile ulaşmanız mümkün.
 
     Eğer ücret ödemeden Predator karakterini denemek istiyorsanız karakterin ücretsiz olarak challange tower'da sunulmasını beklemeniz gerekiyor. Tabii karakter ücretsiz olarak yayımlandığında sadece challange tower'da belirli bir süreliğine oynanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat X Mortal Kombat 10 PC PlayStation 4 Xbox One NetherRealm Ed Boon Sub-Zero Scorpion
GTA V'in Yeni İçerik Güncellemesi Temmuz Ayında Gelecek Rocksteady'nin 'Asıl' Yapımcıları Arkham Knight'ın PC Sürümünü Düzeltmeye Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FreeMaNMeliH

27.6.2015 12:15:38

0
Nedense şu oyun komplete edition daki etkiyi bırakmadı bende olmamış, bir karakterin 3 özelliği olması hangi kombo yu ezberleyeceksin aldığıma pişman oldum açıkcası.

silverygt

27.6.2015 07:42:42

+1
Maskesini cikarip o acayip agziyla kafa kopardigi bi fatality bekliyorum :)

redoracle

26.6.2015 22:52:55

0
O değilde acaba pcde updatelerden sonra değişen bişey oldumu,oynanabilir haldemi şu an,yoksa tüm dlcler içinde olanı bekleyecem.

Gye_Baek

26.6.2015 22:47:27

0
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_Xa_Yeni_Brutality_Hareketleri_Geldi-79412.htm Bu haberde kostüm ve karkater tanıtımı yapılmış aslında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat X ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız