Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1'e Sindel ve General Shao Karakterleri Eklendi

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games'in ve geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un üstlendiği Mortal Kombat 1 için Gamescom 2023 açılış gecesi kapsamında yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, Sindel ve General Shao'nun oynanabilir savaşçılar olduğunu ayrıca Motaro ve Shujinko'nun da Kameo Savaşçıları olduğunu doğruluyor.
 
İki karakterin de oynanış kısımları fragmanda yer aldı
 
 
 
İki yeni karakter, oynanış ve hikaye unsurlarına ilk bakış atan "Rulers of Outworld" adlı yeni bir fragmanda sergilendi. Outworld ordusunun yüce hükümdarı General Shao, savaşta kazandığı sayısız zaferle kendi diyarına olan sadakatini kanıtladı. Sindel ise fragmanda ailesini ve imparatorluğunu korumak için düşmanları alt etmeye çalışan bir imparatoriçe olarak yer aldı.
 
Fragman içeriği bununla sınırlı kalmadı ayrıca Motaro ve Shujinko, dövüş sırasında mevcut karakterlere yardımcı olabilecek yeni Kameo Savaşçıları olarak karşımıza çıktı.
 
Beklenen dövüş oyunu Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için çıkış yapacak. 
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için Yeni Fragman Yayınlandı Tekken 8 Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chosen_One

23.8.2023 09:41:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun çıktı mı? Oyuna karakter eklendi ne demek anlamadım oyun mu var ortada? Oyun çıkmadan dlc mi geldi, ücretlimi ücretsiz mi?
oyunda olan karakterleri yavaş yavaş gösteriyorlar işte neyini anlamadın? ücretli dlc’yi açıklamışlardı zaten homelander vs gösterdikleri trailer da

BSC Misafiri

23.8.2023 09:08:53

0
Oyun çıktı mı? Oyuna karakter eklendi ne demek anlamadım oyun mu var ortada? Oyun çıkmadan dlc mi geldi, ücretlimi ücretsiz mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 1
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız