Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1 Oyununa Reptile, Ashrah ve Havik Karakterleri Ekleniyor

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm Studios'un üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1'e Reptile, Ashrah ve Havik oynanabilir savaşçılar olarak dahil oluyor. Ek olarak Sareena karakterinin de Kameo Savaşçısı olduğunu doğrulayan “Banished” adlı yeni bir fragman bizlere sunuluyor.
 
Üç farklı karakter oyuna dahil oluyor
 
 
 
Her biri farklı diyarlardan gelen bu üç karakter, oyun ve hikaye içeriğine bir bakış atan The Banished adlı yeni bir fragmanla karşımıza çıkıyor. Syzoth olarak da bilinen Reptile, rakiplerine asit benzeri güçlü bir madde püskürtüyor. Reptile aynı zamanda bir köle olarak bu diyarlarda yer alıyor ve şekil değiştiren yapısıyla ön plana çıkıyor.
 
Ashrah karakteri kötülük dolu ideolojilerini terk etmiş biri olarak oyundaki yerini alıyor ve şimdi günahlarından arınmak için büyülü bir hançerle beraber savaşa katılıyor. Ashrah, Netherrealm iblisi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Üçüncü karakter Havik ise Seido diyarından gelen bir isyancı olarak oyuna dahil oluyor ve vahşetin boyutunu arttırıyor. Uzuv koparma üzerine dayalı dövüş stilini sergileyen Havik bu diyarın rejimini yıkmaya niyetli.
 
Birçok karakterle beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkmayı bekliyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera Mortal Kombat 1
Hayranların Sevdiği RoboCop Karakteri Rogue City ile Geliyor: İşte Tüm Detaylar Street Fighter 6 için Teenage Mutant Ninja Turtles İş Birliği Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 1
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız