Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Oyun Tutkunlarının İçindeki Canavarı Ortaya Çıkarıyor

     İçinizdeki Canavarı Ortaya Çıkaran Oyun Bilgisayarı Monster

     Geliştirilmiş performans özellikleri ve taşınabilir ergonomik yapıyı birleştiren Monster oyun bilgisayarları ile özgürce oyun oynamanın tadına varın.
 
     Son zamanlarda çıkan yeni nesil oyunlar kullandıkları üstün grafik özellikleri ve görsel çalışmalar ile sizleri başka dünyaların içine davet ediyor. Kimi zaman amansız mücadelelerin ortasında bir savaş veriyorsunuz kimi zaman da dünyayı kötülüklerden kurtarıyorsunuz. Çeşitlilik ve yenilik bakımından son derece ilerlemiş durumda olan oyun dünyası, GTA V, Cod:Aw, Batman Arkham Knight, Call of Duty: Ghost gibi sunduğu birbirinden zevkli oyunlar ile görselliği üst seviyede yaşamanıza sağlıyor. Üstün grafik özellikleri barındıran bu oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilmeniz içinse kaliteli oyun bilgisayarları geliştiriliyor.

     Mitolojiden Gücünü Alan Performans

     Monster Notebook, geliştirdiği oyun bilgisayarı teknolojisi sayesinde oyun oynarken ihtiyaç duyduğunuz sağlam performans özelliklerini ve üstün ekran kartı donanımlarını sizlere sunuyor. Türk mitolojisinin efsanevi karakterlerinin isimlerini taşıyan, Tulpar, Abra, Semruk gibi serileri ile gerçek oyun tutkunlarının gereksinim duyduğu performans özelliklerini sonuna kadar yansıtıyor. Monster gaming laptop modelleri ile oyun oynama keyfini doruklarda yaşayabilirsiniz.

     Masaüstü Değil Laptop

     Masaüstü bilgisayarların performans özelliklerini dizüstü bilgisayar modelleri ile birleştirerek taşınabilir bir oyun bilgisayarı geliştiren Monster, oyun oynarken karşılaşılan problemleri de aşmış durumda. Kullandıkları yüksek çözünürlükteki ekran kartları, yeni nesil işletim sistemleri ve gelişmiş hard diskler sayesinde üstün performansta oyun oynayabiliyorsunuz. Öncelikle taşınabilir olmaları ile gaming laptoplar belli bir alana bağlı kalarak oyun oynama zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Dilediğiniz yerde, keyifle istediğiniz oyunu oynayabiliyorsunuz. Geliştirdiği çift fanlı ve etkili termal soğutma yöntemi ile de oyun oynarken en sık karşılaşılan ısınma sorunuyla karşılaşmıyorsunuz. Arkadan aydınlatmalı ve hızlı tepki sürelerine sahip klavyeler ise tam bir profesyonel oyuncu gibi oyun oynayabilmenize olanak sağlıyor. Ek bir ses sistemine ihtiyaç duymayacağınız şekilde tasarlanmış yeni nesil high defination ses sistemleri ile Monster gaming laptop modellerini diğer oyun bilgisayarlarının da önüne geçiriyor.

     Canavar Zincirlerini Kırdı

     Fokus Bilgisayar bünyesinde önemli iş ortaklarıyla anlaşmalara imza atan Monster Notebook, geliştirdiği oyun bilgisayarı ile üst düzey performans elde edebilmeniz için en iyi bileşenleri kullanıyor. Microsoft, Nvidia, Intel, Kingston gibi uzman ve üst düzey firmaların gücünü arkasına alarak üretimlerine devam eden firma sayesinde kendinizi tamamen oyunların içinde hissedebileceksiniz. Oyunlarda en önemli sorun olan Fps değeri sorununu çözmüş, gelişmiş çözünürlük sayesinde en ufak ayrıntıları bile yakalamanıza olanak tanıyan ve hız konusunda sınırları zorlayan gaming laptop modelleri ile içinizdeki canavarın zincirlerini kıracaksınız. Kısacası artık oyun oynamanın ne demek olduğunu herkese gösterebileceksiniz.
 
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
How to Survive 2 Duyuruldu Bağımsız Yapım A Fistful of Gun'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.8.2015 19:15:36

-1
Bu insanların da evine ekmek götürmesi gerekiyor. Bu bağlamda bir firmayla reklam anlaşmasına gitmesi kadar doğal bir şey yok. Hiç içerik üretmeseler ve sadece basın bülteni yayınlasalar/reklam yapsalar hak veririm söylenenlere ama BSC yerli oyun basını içerisinde en kaliteli içerikleri üretenlerden. Azıcık reklamı çok görmeyin onlarada.

emiLL

28.8.2015 14:00:25

-1
iyice cıvıttınız . Sanki muazzam tasarımlar ortaya koydunuzda almadık .

michael01

28.8.2015 13:13:07

-1
Monster'de bu hafta programı beklenileni veremedi galiba :) Her gün 1 tane monster basın bülteni geliyor :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız