Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Notebook Tulpar T7 V3.1 ile Yeni Dünyalar Sizi Bekliyor

 
     Monster Notebook Tulpar T7 V3.1 ile Yeni Dünyalar Sizi Bekliyor

     Monster Notebook canavarlarından biri olan Tulpar T7 V3.1, sınırları zorlayan bileşenleri ile eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor.

     Yeni nesil işlemci, 192 bit ekran kartı, 1600 Mhz ram ve 1 TB SATA hard diski ile Assassin's Creed Unity, Far Cry 4, Witcher 3: Wild Hunt gibi yüksek sistem gereksinimi isteyen her oyunu açabilirsiniz.

     Tulpar ile Orta Dünyayı ya da Fransız İhtilalini Yaşayın

     Tulpar T7 V3.1, i7 işlemcisi ile hem oyunlarınızı hem de grafik programlarınızı rahatlıkla açabilmenizi sağlıyor. 6 mb belleği ve 4 çekirdeği ile en zor işlemlerin bile altından kalkarak, performansı uçlara taşıyor. Dönüştürme, 3d modelleme, tasarım gibi işlerinizi rahatça yapabilir; mobil olması sayesinde de işinizi dilediğiniz yere götürebilirsiniz.
 
     Yüksek çözünürlükte ve akıcı bir oyun deneyimi sizi bekliyor. Tulpar T7 V3.1 modelinde kullanılan 3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX970M 192Bit ekran kartı, her oyunu rahatlıkla açabiliyor. Fizik işleme hızını arttırarak FPS yükselten sistemi ile oyuniçi hareketlerinizi daha akıcı ve gerçekçi bir hale getiren Tulpar modeli ile diler Assassin's Creed Unity'de Fransız İhtilali'ne eşlik edebilir, dilerseniz de Witcher 3: Wild Hunt'ta avdan ava koşabilirsiniz. Masaüstü performansını sunan GTX970M ekran kartı ile oyunlardan maksimum FPS alabilirsiniz.

     Oyuncunun Derdinden Anlayan Canavar

     Oyuncuların istek ve talepleri gözetilerek geliştirilen Monster Notebook Tulpar T7 V3.1 modeli, oyundaki veriminizi maksimuma çıkarıyor. Oyun canavarınızın ram miktarını dilerseniz 8 gb'dan 32 gb'a çıkartabilir veya Quad depolama tekniği ile SATA diskinizi SSD'ler ile değiştirerek, kendinize göre yapılandırabilirsiniz. 29.98 mm kalınlığındaki ince tasarımı ile istediğiniz her yere rahatlıkla götürebilir; turnuvalara kendi bilgisayarınızı taşıyarak maçlardaki performansınızı arttırabilirsiniz. 17.3" mat ekranı ile de parlak ortamlarda düşmanınızı rahatça seçebilirsiniz. Gürültülü ortamlarda güçlendirilmiş kulaklık çıkışının farkını deneyimleyebilirsiniz. ONKYO hoparlörü ile sesleri daha net ve daha canlı bir şekilde duyabilirsiniz.

     Hem klavyesinde hem de ekranında ki tepkime sürelerinin minimum olduğu Tulpar T7 V3.1 modeli ghosting problemini yaşamamanızı sağlayarak, oyundaki başarınızı arttırıyor. Ayarlanabilir tuşları ile İnvoker gibi zor karakterlerin büyülerini rahatlıkla kullanabilir, dungeon ya da raidlerde maksimum heal / dps yapabilir, daha hızlı hareketleriniz ile takımınızı başarıya ulaştırabilirsiniz.
 
     Tulpar T7 V3.1 oyun canavarı ile ilgili daha fazla bilgi almak için web sitesinden modeli inceleyebilir, daha önceki kullanıcıların yorumlarına bakabilirsiniz. Ürünü dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir ve Monster Notebook güvencesi ile satın alabilirsiniz.
 
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
LEGO: Dimensions'ın Portal Bölümlerinden Yeni Detaylar Deus Ex: Human Revolution Geriye Uyumluluk Servisiyle Xbox One'a Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

byflash

3.9.2015 10:21:46

0
Tanışmamızın üzerinden 6 ay geçmiş. Neredeyse her gün görüşüyoruz. İyi ki varsın, iyi ki tanışmışız diyorum her buluştuğumuzda. O cam gibi gözleriyle bakıyor, gülümsüyor. Biraz utangaç, biraz mağrur, biraz gururlu... Hiç bitmesin istiyoruz bu heyecan. Onun beni bırakmaya niyeti yok, benim onu...

BSC Misafiri

3.9.2015 10:03:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Monster için söylemedim zaten ki mesajımda da notebook diyorum genel olarak. 5-6 sene önce Ailenware kullanıyordum şu an da MSI kullanıyorum hiç Monster kullanmadım genel notebooklar hakkında konuştum. Sizin fikirleriniz benimkinden farklı olabilir ben fikrimi söyledim, siz söylemişsiniz ee forumun amacı o zaten ama klavyesi olan konuşuyor demenin ne gereği var?
Monster da msi kalitesindedir zaten içindeki donanımı msi amerikadan monster hindistandan ithal etmediğine göre kasalarıda msi kasaları zaten. Kötü yanları yanında ki destek yazılımlarının olmaması ve bazı şeylerin (kulaklık mik. girişi) gibi şeylerin 1. kalite olmaması gibi ufak şeyler. O kadar olsun şuan türkiye de başka alternatif yok monster'dan başka biraz kendi firmamıza destek olalım ne yaptı bu monster size bu kadar anlamadım. Donanımhabere bakın onlar kadar teknik destek konusunda iyi firma yoktur. Siz monster konusu altında bir nevi laptopları yerin dibine soktunuz gibi geldi bana. Bana gelmediysede mesajınız öyle anlaşılıyor size öyle gelmeyebilir. Bir eleştiri gibi görmedim ben. Eksik yanlarından bahsetmiş olsaydın tabi ki konuşurduk burda. Bunu sana demedim ayrıca genel olarak foruma diyorum ben. Çivisi çıktı bu forumun. Saygılar..

BSC Misafiri

2.9.2015 22:14:03

0
S E L L O U T

2K

2.9.2015 19:37:05

0
Monster için söylemedim zaten ki mesajımda da notebook diyorum genel olarak. 5-6 sene önce Ailenware kullanıyordum şu an da MSI kullanıyorum hiç Monster kullanmadım genel notebooklar hakkında konuştum. Sizin fikirleriniz benimkinden farklı olabilir ben fikrimi söyledim, siz söylemişsiniz ee forumun amacı o zaten ama klavyesi olan konuşuyor demenin ne gereği var?

BSC Misafiri

2.9.2015 19:00:48

0
Ya birak bu isleri 2k, seyahat halindeyim diyorsun 10 bin lira veriyorsun dizustune. Omur boyu eskimicek sandin canim herhalde sen. Onun yari fiyatina alinir 10 numara seyahat edenler icin donaniminida degistirirsin istedigin zaman. Zaten surda 2 firma var bu isi yapan biri vector biri monster, bizim hayirsiz millet elinden geldigi kadar kotuleyip camur atiyor. Madem o kadar paraniz var gidin alin alienware'den msi'dan bi makina. Simdiki oyuncu laptoplar gayet yeterli saglam performans icin eskisi gibi 1 - 2 yil icinde hurda yigini oluyor saniyorsunuz herhalde siz. İsinma problemi falanda yok dert etmeyim turbo fan ozelligini bosuna eklememisler oraya ayrica bazi modellerin kasasi kalin ve isinmayi engelleyecek hava cikislari var. Begenmedim diyin susun ya da yorum yapmayin arkadas ne cok klavyesi olan konusuyor bu sitede bu aralar. Laptop kullanicisiyim ve kabul etmiyorum bu yorumlari benimde laptobum yokken olumsuzdu dusuncem dizustune karsi ama sonra performans fiyat oraninda bir makina alinca fikirlerimcdegisti

2K

2.9.2015 17:06:49

-2
Notebooklara bu paraları vermenizi tavsiye etmem zamanında 10 bin TL gibi fiyatlara notebook almış biri olarak söylüyorum. Sürekli seyahat halinde olduğum için bu ücretleri gözden çıkardım ama notebook'a ne kadar vereceksiniz aynı paraya 2 katı masaüstü toplarsınız. İnsan o kadar para verdikten sonra da uzun süre gideceğini düşünüyor ama gitmiyor arkadaşlar sonra o verdiğiniz parayla kalıyorsunuz, benim için grafikler önemli değil medium, low da olur diyebilirsiniz ama o ücreti verdikten sonra 2-3 yıl içinde ki yine uzun süre verdim örnek olarak elinizde patates kalıyor ve insan üzülüyor. Masaüstü olsa paran oldukça değiştir.

xxxker

2.9.2015 17:00:22

0
patates....

beşiktaşk07bjk

2.9.2015 16:18:56

0
zevksizlik abidesi resmen.

tvdoynr

2.9.2015 14:40:33

+2
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 Beyler alın şu monsteri artık :D her hafta yeni bir BASIN BÜLTENİ geliyor :) yine satışlar artmıyor.

michael01

2.9.2015 14:31:28

0
Beyler alın şu monsteri artık :D her hafta yeni bir BASIN BÜLTENİ geliyor :) yine satışlar artmıyor.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız