Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Stories Sıra Tabanlı Bir Savaş Mekaniği Sunacak


      Geçtiğimiz aylarda duyurulan Monster Hunter Stories hakkında uzun süredir yeni bilgiler gelmiyordu. Geliştirici ekip oyunun resmi sitesini açtı ve oyun hakkında yeni detaylar paylaştı.
 
      Tamamen Japonca olan bu sitede yer alan bilgilerden en önemlisi oyunun savaş mekaniği hakkında. Belirtilene göre Monster Hunter Stories sıra tabanlı bir savaş mekaniği sunacak. Savaş sırasında rakibimizin hareketlerini adeta okuyacak ve kendimizi avantajlı duruma sokmaya çalışacağız. Ayrıca verilen detaylara göre oyunda bazı dost canavarlar bizimle birlikte düşmanımızla mücadele verecek. 
 
       Japonya için 2016 yılında çıkması beklenen oyunun Batı'ya gelip gelmeyeceği hakkında henüz hiçbir açıklama yok. Monster Hunter serisinin Batı'daki ününü göz önüne alırsak Monster Hunter Stories'in de Batı'ya geleceğini söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com monster hunter stories monster hunter rpg nintendo 3ds capcom 3ds aksiyon
Harmonix Yeni Oyunu için Yeni Bağış Platformu Fig'i Kullanacak Borderlands'in Xbox One Sürümünde Bazı Kısıtlamalar Bulunuyor

Fingolfin.

5.9.2015 18:15:03

0
Ana seriyi seven biri olarak, bu spin-off dan da umutluyum, turn based sistemi umarım güzelce oturtabilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: Stories
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız