Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux, Fable 3'ü PC'de İstiyor


 
 
     GDC fuarından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Xbox 360'a özel olacağı söylenen Fable 3, PC için piyasaya çıkabilir mi? Şu an için kesin bir bilgi yok, ama Molyneux bu konuda çok istekli görünüyor.
 
     Molyneux oyunun PC için çıkıp çıkmayacağı ile ilgili "Fable serisini (franchise) PC'de görmeyi çok isterim ve bence bu gerçekten inanılmaz bir deneyim olacaktır" sözlerini sarf etti. Yine de PC versiyonun çıkacağını söylemedi. Bu tamamen kişisel isteğinden ibaret.
   
    Peki Natal destekli olan bu oyun PC'ye uyarlanırsa nasıl olacak? Natal Pc için de mi piyasaya çıkacak veya oyun Pc kontrol sistemine göre mi ayarlanacak gibi sorular da insanın aklına gelmiyor değil.
 
     Bunun yanında Molyneux bir de oyunun satış rakamları ile ilgili beklentilerini dile getirmeyi de ihmal etmedi.
 
     İlk Fable oyunu Xbox'ta 3 milyon adet satmıştı, Xbox 360 için piyasaya çıkan Fable 2 ise 3.5 milyon adet sattı. Fable 3'ten beklentiler ise doğal olarak daha fazla.
 
     GDC'deki sunumunda Fable 3'ün 5 milyon adet satması gerektiğini vurgulayan Molyneux, kaliteli bir oyun + Natal sayesinde bunu başarabilir. Zaten Fable 3 şu an Xbox 360'ın en çok beklenen oyunları arasında bulunuyor.
    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg xbox 360 molyneux PC GDC Satış tahmini
Metro 2033'te Düşmanlar Yeniden Canlanmayacak Metroid: Other M On-Rail Olabilirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Th3InferNal

12.3.2010 08:10:16

0
Evet pcye çıkmasını çok isteriz.

sendemail

11.3.2010 23:13:29

0
sevgili pitır, ben bir fable hastasıyam ,hasta derken oyunu beğenerek bitirmişam.Fable 2 oyununu neden pc ye cıkartmamışsan anlayamamışam ki sen fable 3 oyununi pc ye çıkartmak istisan.hele bu ne demek istisan sen bu işin elebaşlarındansın sen isteyacağine çıkartsansa! avratlığın lüzumu yoktır ha!

tazev123

11.3.2010 22:33:07

0
bu oyun inşallah pcye çıkar takip ettiğim oyunlardan biri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız