Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 2 için TPS Kamera Doğrulandı

Kimbilir, belki de bu mod oyunun en keyifli kısımlarından birisi olabilir.
Yılın en çok beklenen oyunu Call of Duty : Modern Warfare 2 ile ilgili dün ilginç bir gelişme yaşanmıştı. Oyunu erken oynama şansına sahip olan bir PS3 kullanıcısı, web kamerası ile oyunda bulunan bir modun videosunu yayınlamıştı. Videoda ise oyunu üçüncü şahıs kamerası ile oynuyordu.
 
Dün haberini de yaptığımız bu gelişmeden sonra ise gözler oyunun yapımcısı Infinity Ward'a çevrilmişti. Konuyla ilgili olarak Kotaku'nun sorularını cevaplayan Robert Bowling oyunda TPS kamerası özelliğini içerecek bir kaç multiplayer modunun olacağını doğruladı.
 
"Oyunda favori oyun modunuzu oynayabileceksiniz. Örneğin Team Deathmatch modunu ister normal isterseniz de Hardcore olarak oynayabilirsiniz. Veya bazı multiplayer kısmları yeni üçüncü şahıs kamerası özelliği ile de oynayabileceksiniz. Bu oyun modunda siz ve diğer tüm oyuncular bu kamera açısına sahip olacak.
 
O oyun modu içerisindeyken kamera açısını değiştiremeyeceksiniz. yani bu özellik oyunda apayrı bir mod olarak bulunacak" diyen Robert Bowling, oyundaki TPS kamerasını doğrularken bu mod ile ilgili ilk bilgileri de vermiş oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty : Modern Warfare 2 PC PS3 xbox360 infinity ward
Games on Demand için 2 Oyun Daha Geliyor Guitar Hero'cuların %30'u Bayan
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MCkay

29.10.2009 22:16:06

0
COD serisini yaratan IW, kendi oyununa saygısızlık etmek yapacagı son şey olacaktır. Durumu dramatikleştirmeyin lütfen. Yalnızca bir mod olarak eğlenceyi artırmak ve içeriği dahada dolgunlaştırmak için konulmuş. İsteyen oyuncular bu modda istemeyenler FPS modunda oyundan dilediği gibi keyif alabilir.

Kullanıcı Adınız

27.10.2009 18:10:32

0
madem TPS oynamak daha eylenceli o zaman önceki oyunlarda da tps kamerayı görseydik 8 yıllık bir fps seri olan Call Of Duty için bence bu bir saygısızlıktır

ModernWarfare 2

27.10.2009 16:24:31

0
Ya ne var bunda ki ha arkadan oynamışım ha önden tabi herzaman önden 6 senedir oynadığımız gibi oynamak.

Lincourt

27.10.2009 14:46:46

0
"O oyun modu içerisindeyken kamera açısını değiştiremeyeceksiniz. yani bu özellik oyunda apayrı bir mod olarak bulunacak"

Kullanıcı Adınız

27.10.2009 13:23:01

0
Bu çok güzel bir haber.. :) İstediğimiz zaman FPS-TPS değişimi yapabilecek miyiz acaba.. ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız