Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MoBu, iOS’un Ardından Google Play’de de Yerini Aldı

 
     Panteon tarafından geçtiğimiz hafta iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan MoBu hızlı bir çıkış yaptı. 5 gün gibi kısa bir sürede 100 binden fazla indirilen oyun, En Popüler Oyunlar listesinde ilk üçe girmeyi başardı. En çok aranan uygulamalar listesinde ise 1 numaraya yerleşti.

     Oyun, iştahlı olduğu kadar tembel olan goril MoBu’nun açlığıyla savaşı uğruna giriştiği macerayı konu alıyor. Vodoo büyücüsü MaGu’nun yaptığı büyü ise işleri epey karıştırıyor. Karanlık ormanlardan, zehirli bataklıklara ve hatta alevler saçan volkanlara kadar uzanan bu yolda MoBu’yu yönlendirmekse oyuncuya kalıyor. Şimdilik 3 farklı haritada 45 farklı bölüm içeren oyuna önümüzdeki hafta yeni bir güncellemeyle “Altın Tapınak” haritasıyla 15 yeni ve zor bölüm ekleneceği açıklandı.

     Oyunun geliştiricisi Panteon’un yayınladığı infografiğe göre goril MoBu, 5 günde 6 milyon kez başarısız olmuş. Oyunda tüketilen muz miktarının (7,5 milyon adet) Türkiye’nin aynı zaman aralığındaki muz ihracatından fazla olması ise ilgi çekebilecek bir diğer istatistik. Firmanın genel müdürü Ufuk Şahin MoBu ile ilgili “MoBu geliştirirken çok keyif aldığımız, belki herkesten çok kendimiz oynadığımız bir oyun. Oyunculardan aldığımız dönüşlere göre oyunu sürekli geliştiriyoruz. Oyun yeni haritalar, yeni oyun modları ve özelliklerle geliştirilmeye devam edecek. Hedefimiz MoBu’yu markalaştırarak güzel bir seri haline getirmek” dedi.
 
     MoBu'ya ait infografiğe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
mobu panteon ios android platform action aksiyon mobil
BioWare'ın İptal Edilen Oyunu Shadow Realms'ın Geliştiricileri Yeni Bir Stüdyo Kurdu Need for Speed'i Oynamanın Beş Yolu (Türkçe Altyazılı)

cemecem21

3.9.2015 17:58:48

0
Gören de Türkiye'yi tropik ülke sanır. Bizim bu şartlarda muz üretip üstüne ihraç etmemiz büyük şans. Tamam ilginç bilgi diye konulmuş ama biraz düşünmek lazım. Sanki bizde potansiyel büyük de kullanamıyormuşuz gibi olmuş biraz. Bir de link ekleseydiniz fena olmazdı bulmak zor oldu. Oyunun tam adı MoBu - Macera Başlıyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.panteon.mobu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MoBu
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız