Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mirror's Edge: Catalyst'ten Yeni Bir Geliştirici Günlüğü Videosu

    
     Mirror's Edge: Catalyst'in çıkışı yaklaştıkça hakkında sıklıkla duyurular ve videolar yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak yapımcı ekipten, içinde oynanış görüntüleri de barındıran bir geliştirci günlüğü videosu geldi. Oyunun genel yapısının oyun için sahnelerle örneklenerek anlatıldığı video tam olarak nasıl bir Mirror's Edge oyunu geleceğine dair etkili bir içerik sunuyor.
 
     Daha önce de oyun hakkında geliştirici günlüğü videoları yayınlayan ve saldırı-hareket sistemlerine odaklanan yapımcı ekip oyunun çıkışı yaklaştıkça yine oyuna dair merak edilenleri oyuncularla paylaşacağını da aktarıyor.
 
     26 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek Mirror's Edge Catalyst'in yeni geliştirici günlüğü videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 mirror's edge dice electronic arts mirror's edge 2 next gen mirror's edge catalyst
Cities Skylines 1 Senede 2 Milyondan Fazla Sattı AMD Dizüstü Bilgisayarlar için Harici Ekran Kartı Teknolojisi XConnect'i Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmet4428

11.3.2016 20:55:38

0
Rise of the Tomb Raider'a DX 12 desteği geldi haberiniz olsun. Fakat dx 12 açtığımızda oynayamıyoruz sorunlar oluyor AMD kart kullanıyorum.

LynxPR

11.3.2016 19:29:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: mulkonotyk Aslında bu videoda 55 saniyeden sonra çalan müzik direk ilk oyuna çağrışım yapmıştı bende ama bu videodan sonra bir daha duyulmadı bu müzik.
Evet o müziği bu tantımdan sonra bi ton yerde aradım ama sadece loop olan versiyonları vardı.Daha sonra bi Peter Bic Project - Hey Now diye bi şarkı belirdi.Şaşırtıcı şekilde benziyodu ama alakası yoktu tam olarak.Özellikle Mirror's Edge ile tınıları tutmuyordu :)

mulkonotyk

11.3.2016 19:22:45

+2
Aslında bu videoda 55 saniyeden sonra çalan müzik direk ilk oyuna çağrışım yapmıştı bende ama bu videodan sonra bir daha duyulmadı bu müzik.

mementopolis

11.3.2016 18:25:33

0
internet sorunlulugu var diye ps+ isterse almicam. internetsiz hic calismiyorsa yine almicam. Eski oyunu 4 ay önce tekrar oynamistim yazik olacak. Ucuzlayinca cerez fiyatina belki hikaye icin alirim hic yoktan.

BSC Misafiri

11.3.2016 18:10:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: LynxPR Şu oyunun ilk oyun gibi ikonik bir şarkısı olmadan çok sönük geliyor bana nedense.Umarım çıkışında böyle bir şarkısı olurda yine doya doya dinleriz.
Aynen. İlk oyundan bu yana hala dinlerim bu şarkıyı. Gelsin bakalım 2. oyun heyecanla bekliyoruz.

LynxPR

11.3.2016 16:36:20

+2
Şu oyunun ilk oyun gibi ikonik bir şarkısı olmadan çok sönük geliyor bana nedense.Umarım çıkışında böyle bir şarkısı olurda yine doya doya dinleriz.

CoreGame

11.3.2016 16:12:35

+2
Oyun açık dünya olacakmış birde yan görevler olacakmış gece gündüz döngüsü varmış.Hadi gel artık :).Zaten bir bu oyunu birde uncharteda bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mirror's Edge: Catalyst
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız