Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft'ın Yeni Güncellemesi ile Oyuna Tavşanlar Ekleniyor


      Oyun dünyasına yön veren oyunlardan olan Minecraft, sınırsız dünyası ve sürekli güncellenen içerikleriyle uzun zamandır oynanan bir yapım. Mojang yayınladığı açıklamada oyunun yeni güncellemesi 1.8'in getireceği yenilikleri detaylandırdı.
 
      Bountiful Update adındaki bu güncellemeyle birlikte artık oyunda tavşanları görebileceğiz. Beyaz, siyah ve kahverengi gibi çeşitli renklerde bulunan tavşanlara dikkat etmek gerek çünkü bazı kırmızı gözlü tavşanlar oyunculara saldırabilecek.
 
     Bunun yanında güncelleme oyuna sancak (Banner) ekliyor. Değişik renk seçenekleriyle karşımıza çıkan sancakları duvarlara asabileceksiniz. Son olarak güncelleme oyuna kırmızı kumtaşı, granit, andezit ve diyorit olmak üzere çeşitli yeni bloklar ekliyor. Güncellemenin çıkış tarihi ise 2 Eylül. Güncellemenin getirdiği tüm yenilikleri buradan görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Tearaway: Unfolded için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Sniper Elite: Zombie Army Trilogy, Xbox One ve PS4 için Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız