Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft: Story Mode'ta Eşya Yaratma Sistemi Bulunacak


      Geçtiğimiz günlerde Minecraft: Story Mode'un karakterimizi seçebileceğimiz ilk Telltale Games oyunu olacağını aktarmıştık. Yapım hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Belirtilene göre oyunda yaratma sistemi yani crafting de bulunacak.
 
     IGN'in PAX Prime festivalinden aktardığına göre Minecraft: Story Mode'ta tıpkı Minecraft'ta olduğu gibi bir crafting masası bulunacak. Bu masayı kullanarak sahip olduğumuz eşyalarla yeni eşyalar oluşturabileceğiz. Örneğin bahsettiğimiz örnekte iki taş ve bir çubuk kullanarak tıpkı Minecraft'ta olduğu gibi taş kılıç yapılabilmiş. 
 
       Bahsettiğimiz crafting sisteminin oyunun tamamına nasıl yedirileceği hakkında bir fikrimiz yok. Minecraft: Story Mode, bu yıl içinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, PC/Mac, iOS ve Android için çıkışını yapacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com Minecraft: story mode minecraft telltale mojang pc xbox one xbox 360 playstation 3 playstation 4 mobil ios android açık dünya voxel
Battleborn'u Erkenden Denemek İster misiniz? Splatoon'un Yeni Güncellemesi Detaylandırıldı

alike03

1.9.2015 02:55:43

0
Borderlands'dan nasil bir hikaye cikarabilirlerki dedim adamlar bence en iyi oyunlarini ortaya cikardi. Bakalim bu nasil olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft: Story Mode ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız