Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Hesap Bilgileriniz Çalınmış Olabilir


     Çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala fazlaca oynanan Minecraft'ta kullandığınız hesap bilgilerinizi güncelleseniz iyi olur. Mojang, 1800 kullanıcının bilgilerinin internete sızdırıldığını onayladı.
 
     Herhangi bir hack saldırısının olmadığının üzerinde duran Mojang bunun kimlik avı benzeri bir girişim olduğunu söylüyor. Olabilecek her şeye karşı hesabınızda  yer alan bilgileri kullandığınız tüm hesaplardaki şifrelerinizi değiştirmeniz yararınıza olacaktır.
 
     Minecraft hesabınızın şifresini değiştirmek için gerekli sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Star Citizen'ın Bazı Özellikleri için Çıkış Aralığı Verildi Apple, iPhone'larda Oyun Oynamayı Kolaylaştıracak Bir Patent Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

[__Zahid__]

22.1.2015 13:16:46

+1
internette 10-15 tl ye id password satıyolar. bu forumda da satan çokça mevcut. işte bunlar çalınan hesaplar. okadar diyoruz almayın şunları patlayacak elinizde, ertesi gün konu açıyolar 15 tl ye aldığım hesap gitti, dolandırıldım vs. vs. minecraftın satıldığı tek yer minecraft.net ve 20 euro. başka şekilde almak mümkün değil.

thief garrett

22.1.2015 12:55:47

0
Oyunun yapısı değilde her internet kafenin önünden geçtiğimde gördüğüm manzara yüzünden bu oyundan iğrendim aynen şöyle ; 8-7 yaşında ki çocuklar ''Abpiğ mayngraf oynuyomusun oyun çoh gusel'' işte böyleleri yüzünden oyundan soğudum BİLİYORUM KONUYLA ALAKASIZ FAKAT HER MİNECRAFT HABERİ GÖRDÜĞÜMDE ŞUNU YAZMAK İÇİN HEVES EDİYORUM
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız