Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Midway'ın Bir Başka İptal Projesinden Görüntüler


     Bir çok ünlü yapıma yıllarca ev sahipliği yapan Midway, 2009 yılında büyük bir mali krize girmiş ve faliyetlerini Warner Bros çatısı altında devam ettirmeye başlamıştı. Bu mali kriz sonucu firmanın doğal olarak bir çok oyunu da iptal edilmişti. Hatta bu oyunlar arasında duyurulmayan bir çok proje de bulunuyordu.
 
     İşte bu projelerden kod adı "Hero" olan bir oyunun sanatsal çalışmalarına geçtiğimiz günlerde ulaşmıştık. Bu sanatsal çalışmalarda Superman'ın güçlerini ve geçmişini keşfettiği kristal mağara ve Batman'ın yuvası BatCave gibi farklı mekanlar dikkat çekmişti. Henüz bu oyunun yankıları sürerken Midway'ın iptal edildiği belirtilen bir başka projesine ait yeni sanatsal çalışmalar ortaya çıktı.
 
     Firmada çalışan Brain Beppu'nun kendi sayfasında ortaya çıkan bu sanatsal çalışmalarda Midway logosu ve "Day to Night" ibaresi dikkat çekiyor. "Day to Night" iptal edildiği belirtilen oyunun ismi olsa gerek. 
 
     Ortaya çıkan bu sanatsal çalışmalarda bir motel, dar bir koridor, ormanlık bir alan, mezarlık ve zombi benzeri temalar dikkat çekiyor. Bu sanatsal çalışmalara aşağıdan göz atabilirsiniz.
 


 

Bu haberin bağlantısı
URL
Day to Night Midway iptal Cancelled
Bu StarCraft Modu Sizi Uzaya Çıkaracak iPad'e Özel Analog Stick

The_Rahip

5.1.2011 12:55:15

0
Bu projeleri hayata geçirebilselerdi belkide çıkışa geçebilirlerdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız