Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle-earth: Shadow of War'da Mikro Ödemeler Bulunacak

 
   Middle-earth: Shadow of War'un geliştirilmiş nemesis sisteminde mikro ödemeler bulunacak.
 
   Geliştirici stüdyo Monolith Productions'ın yapmış olduğu duyuruya göre, oyuncular ordularını güçlendirebilmek için "Loot sandıkları, savaş sandıkları, deneyim puanları ve paketler" satın alabilecek.
 
   Oyuncular loot sandıkları ile silah ve zırh sahibi olabilecekken deneyim puanları satın alarak da ana karakter Talion'ın seviyesini daha hızlı bir şekilde yükseltebilecek. Savaş sandıkları ordunuzu güçlendirmek için yeni Orklar ve Orkların seviyesini arttırıp özelleştirebileceğiniz içerikler sunacak. Paketlerin içerisinde ise loot sandıkları, savaş sandıkları ve deneyim puanları bulunacak.
 
   Bu bahsettiğimiz içerikler oyun içi para birimi olan Mirian harcanarak da satın alınabilecek. Mirian oyunda gizli yerlerde bulunabilecek veya Orkların üzerinden düşürülebilecek. Oyunun bir diğer para birimi altın ise gerçek para harcanarak alınabilecek. Bazı oyun için mücadeleler ve belirli kilometre taşlarına ulaşmak da altın kazandıracak.
 
   Middle-earth: Shadow of War 10 Ekim 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Middle-earth: Shadow of War Monolith Productions Warner Bros.
Spotify Xbox One'a Geliyor Rainbow Six: Siege 20 Milyon Kayıtlı Oyuncuya Ulaştı, Oyuna Büyük Bir Güncelleme Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Eeltorm

8.8.2017 20:04:10

0
Mikro ödeme varsa hiç almıyorum bunlar böyle yapa yapa diğer firmaları da single player oyunda mikro ödemeye teşvik ediyor.

mehmet4428

7.8.2017 17:30:16

0
Öyle bir şey yok hocam, mikro ödeme için kutu alacak kişilere online bağlantı gerekiyor, offline zaten alamaz sadece o coin işini oyun içi görevlerde kazanırsa alabilir diye düşünüyorum diğer türlü coin işi para ile alınacak ve oyunda parayla daha hızlı yükseleceğiz ama online oyunda değil sonuçta alan kişi fazla olmaz, tabi alan olur illa. Offline kesinlikle oynayacağız, online bağlı kalması saçmalık olur ki bu firmanın o işi yapacağını hiç sanmıyorum.

dark_hell_86

7.8.2017 16:20:22

0
Oyunun sürekli online bağlantı istediği iddiası var acaba doğru mu

Ustanak

7.8.2017 15:34:27

0
Ön yargıyı yedi benden tebrik ederim. İlk oyunla kıyaslayıp la acaba biz mi ilk oyuna benzettik, bize mi öyle geliyor derken hoppadanak mikro ödeme Haberiniz olsun Shadow of War yapımcıları TRAİNER diye bir şey var. Beleşe ve kolay yolda amacına ulaşmak isteyen zaten bunları kullanıyor. Deus Ex MD de bu kafayla mikro ödeme yaptı ne oldu? Bum.. HR'nin gölgesinde kalan bir oyun. Yanlış yapıyorsunuz, umarım bedelini de ödersiniz..

BSC Misafiri

7.8.2017 15:13:29

0
Ooooohhhh yarasın koçuma.çok güzel, çok güzel aynen devam.İnşallah tüm oyunlara bu sistem gelir.Birde bu eşyaların cs go,tf2 deki gibi online serveri olupta offline kullanmaya izin verilmezse üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı olur.Şişko ve onun kumarhanesini savunanlar şimdi otursun,sırayla o kutuları açsınlar bakalım.Belki içinden $10 bin dolarlık sauronun o çok nadir ışıklı donu çıkarda köşeyi dönerler.

Wayward Son

7.8.2017 11:57:09

0
Apaçi firması.

Master_Evil

7.8.2017 10:16:58

0
oyun zaten seneye %80 indirim görecek bunu da herkes biliyor, boşuna çırpınıyorlar

BSC Misafiri

7.8.2017 10:06:02

0
inşallah batarsınız

mehmet4428

7.8.2017 09:59:17

0
Mikro ödeme olayı tamamen saçma, oyun içinde kendimiz uğraşarak alabiliyorsak orası başka ama parayı verip sadece alınıyor ise sıkıntı, sonuçta oyuna o kadar para veriyoruz. Gerçi cheat engine v.s programlarla para işini istediğin kadar yapabilirsin yada illa bir hilesi v.s olur ama bu mikro ödeme işi hiç gelmese iyimiş, sonuçta online bir oyunda değil. Umarım zorla para harcattıracak bir şey yapmamışlardır yoksa çok tepki alırlar.

St Batuhan

7.8.2017 09:31:01

0
Sen tek kişilik moda sahip bir oyunsun, nedir bu fantezi? Bu hırs? İlk oyun güzeldi de 2. oyuna böyle bir şeyi niye ekliyorsun. Altın kısmı biraz can sıkıcı yani yoksa hadi oyun içinde tamamen elde edebilelim de laf etmeyelim ama o da kısıtlı zaten, problem bu. Neyse ödemeden oynamaya izin var iyi ki, kozmetik olarak bakmaya çalışmalı...

Oguz_Cole

7.8.2017 08:53:45

0
Deus Ex'te bu yoldan gitmişti sonucu gördük umarım bu daha beter olur.

chris92

7.8.2017 04:04:25

+1
179 tl aldığınız yetmiyor ne yollarsam kar diyorsunuz yani istediğiniz miktarı geçemeyinde görün % 90 indirimde anca alırım şu oyunu single player oyuna mikro ödeme nedir yav

NaughtyPLYR

7.8.2017 03:24:18

+7
Single player oyunlarida oyun ici odemeli yapiyolar vaov
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle-earth: Shadow of War
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız