Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft ve Crytek'in Ortak Projesi : Kingdoms


 
     Geçtiğimiz dakikalarda sona eren Microsoft'un E3 konferansında, firma daha çok yeni kontrol cihazı Kinect'e yer verdi. Yeni Xbox 360 modeli ile de adeta son bir vole çeken Microsoft'un konferansında tabi ki dikkat çeken bazı oyunlarda vardı. Bu oyunlardan birisi de Kingdoms...
 
     Kingdoms ismi oyunun kod adı. Yani projenin asıl adı şu an için belli değil. Bu oyunu çok önemli kılan etken ise projenin bir Microsoft ve Crytek ortak projesi olması. Şahsen Crytek'in Crysis 2 dışında başka projelere de yönelmesi ve böyle önemli bir adım atması beni oldukça sevindirdi.
 
     Oyunun konferansta yayınlanan ilk videosu ise live action olarak hazırlanmış. Yani oyundan herhangi bir görüntü yok. Buna rağmen oyunun eski Roma döneminde veya eski çağlarda geçeceğini anlıyoruz. Videoyu ilk gördüğümde nedense, Romalı köle Spartacus aklıma geldi.
 
     Oyunun konferansta yayınlanan bu tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360
Fable 3 İçin Yeni Video Yayınlandı MGS: Rising'in Akıl Almaz E3 Sunumu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız