Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft XO Konferansında Neden TV'ye Yoğunlaştı?


    Microsoft, Xbox One'ın duyurulduğu konferansta oyuncuların hoşuna gitmeyecek bir sunumla karşımıza çıkmıştı. Oyun üzerine değil de TV ve eğlence üzerine yoğunlaşan firmanın bu kararının altındaki neden belli oldu.
 
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan Microsoft'tan Eric Neustadter, bir kez daha E3'ü gösterdi. Neustadter, "O konferansta Xbox One'ı tüm dünyaya tanıtıyorduk. Bu yüzden oyuncu kesiminin haricindeki insanların da ilgisini çekmek için konferansı yaymak istedik. Fakat E3'te oyuncularla birlikte olacağız ve tamamen oyunlardan konuşacağız." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Vita İçin Onlarca Oyunun Duyurusu Yolda Xbox One'da Bölge Kilidi Yer Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

meskalin33

27.5.2013 18:59:10

+1
http://d1210.hizliresim.com/12/3/dmg5f.gif

senseman62

27.5.2013 14:49:06

0
O zaman XO nun youtube sayfasını neden yoruma kapadın miki ? bir şeyler zorunuza gittiyse bilelim

Uncy

27.5.2013 14:18:58

0
Umarım öyle olur.

BSC Misafiri

27.5.2013 10:59:25

0
konferans bittiğinden beri internet sitelerini takip ediyorum ve herkes "microsoft batırdı" mantığı ile konuşuyor. Kutuyu beğenmeyenler var eyvallah,ismi beğenmeyenler var eyvallah ama gösterilen özelliklere kimse dikkat etmemiş. Herkes sanki xboxta oyun oynanmayacakmış gibi konuşuyor. Bence microsoft un uyguladığı strateji yanlış. Xbox ın oyun tarafını göstermeden diğer özelliklerini göstermemeliydi. En azından sadece o kısma sonradan yoğunlaşmalıydı. Mantık güzel,oyuncuların haricindeki insanları da etkileme fikri iyi ama önce asıl müşterilerini,oyuncularını tatmin et. Saygılar...

xleonhart

27.5.2013 10:12:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: mustafaAG1985 çünkü oyun konusunda fazla ömürlerinin olmadığını biliyo. ben xbox one ı görünce ilk, acaba benim sünnet kasetimi taksam çalıştırırmı dedim. pc der geçerim xbox one cortlamıştır bana göre.
hauhauahauha sabah sabah iyi guldum.

xleonhart

27.5.2013 10:10:19

0
e3 de gorucez televizyon karsinda nasil hoplanir nasil ziplanir. cal keke cal...

Sir Maximus is BACK

27.5.2013 09:14:59

-5
çok güzel konuşmuş eric abi. e3 te göreceğiniz bebeler oyun nasıl oluyomuş.

GamerHand

27.5.2013 06:13:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Microsoft'u da, Sony'i de eleştirebilirsiniz, bu en doğal hakkınız/hakkımız. Bazı forum üyelerinde şöyle bir düşünce var: ''Forumda tartışmak yasak'' diye. Tartışmanın yasak olması zaten forumun doğasına aykırı bir şey. Fakat kurallara aykırı yani tahrik edici, hakaret içeren mesajlar varsa onları siliyoruz. Mesela birisi geliyor ağır derecede fan içerikli, tahrik edici mesaj atıyor. Sonra rakip firma fanı mesajı görüp tahrik oluyor, o da ortalığı alevlendiriyor. Bu şekilde kısır döngü oluşuyor, ben bunu engellemek için bir süreliğine konuyu kilitledim.
Akıl vermek gibi olmasın haşa bize düşmez o iş bizim ki sadece fikir olsun. Böyle adamları kilitlemek lazım bu adamlar insanların özgür düşüncelerine art niyetle yaklaşıyorsa gerekeni yapmanız lazım. 3-5 tane kendini bilmez yüzünden ne Xbox ne Playstation nede oyun başlığı kitlemek etik değil. Yapıcı insanlar çoğaldıkça kalite artar tartışmalarda ama böyle 15 yaşında zekası ile yazıp insanlarla dalga geçtiğini zannediyorsa birdaha siteye giriş yaptığında üyeliğinin askıda olduğunu görürse biraz akıllanır diye düşünüyorum. Sizlerde inanılmaz zor durumda kalıyorsunuz yani sizide anlıyorum. O kadar kendini bilmez var ki konuşmayı bırak adam sanki dediğim gibi kahve köşesinden mesaj atıyor. Sizlerin işi çok daha zor. Teşekürler açıklama için. Allah yardımcınız olsun deli işi bu forum internet falan resmen. :)

BSC Misafiri

27.5.2013 04:12:10

0
O zaman hiç oyun göstermeyecekti... TV'den girip tv'den çıkacaktı... bu kadar basit

:::LOSTPLANET:::

27.5.2013 03:10:29

+1
Ben bir şans veriyorum en azından oyunları görmedim . yeni bir halo , dead rising 3 , gears of war , forza ve yepyeni ip'leri göreyim .her şey e3te açığa çıkacak. En azından konferansın sıkıcı kısımları bu xbox tanıtım etkinliğinde gösterilmiş oldu . akıllarını kullanırlarsa o 2 küsür saati güzel oyun oynanış sunumlarıyla değerlendirirler. sonyden daha da güzel bir show bekliyorum E3te . 2005teki E3ün tadını alıcaz işallah.

2K

27.5.2013 02:38:31

+1
Mantıklı bir hamle ama burada ki sorun bunun bir 'oyun konsolu' olması o gün konferansı bekleyen , izleyen herkes oyuncuydu ve oyun görmek istiyordu.Oyunları E3'e saklamak çok mantıklı fakat Sony E3'e katılmayacak mı ? Onlar da fazla olmasa da Xbox One'dan daha çok oyun tanıttılar.Şu hali ile Xbox One hiç oyuncu imajı çizmiyor.

InViSiBLePLaYeR

27.5.2013 02:33:45

+1
Xbox oyunları hakkında bilgi vermek istemediler çünkü verselerdi E3 için ellerindeki malzeme azalacaktı Xbox'ın hala şansı bitmiş değil Tasarım ve 2.El oyun politikaları ve xbox'ın kendisinin sürekli internete bağlı kalma olayını çözerlerse exc. oyunlarla düzelebilirler.Konsol fanı değilim ve konsol kullanmıyorum fakat bu nesilde konsol alacağım exc oyunlar için ve herşeyde hangi konsolun daha iyi exc oyun çıkaracağına bağlı ben şu anda tasarımını bilmediğimiz için PS4'ün tek zayıf noktasını kol olarak görüyorum.Xbox ise kendini düzeltmez sonunun çok iyi olmayacağını herkes biliyor

GoldPunch

27.5.2013 02:04:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand Arkadaşlar şu an BSC'de Microsoft'u eleştiren insanların yarısından çoğunun Xbox 360 sahibi, marka değerini seven ve Xbox One'dan beklentileri olan insanlar olduğunun farkındasının değil mi? Bırakın adamlar eleştirilerini yapsınlar, içlerini döksünler. Yanlız şunu yapmayın. Editörler ya da yöneticiler olarak tartışmaların içinde bulunmayın. Sizden rica ediyorum. Zaten editör kalitesinde çıkmamış donanımları yargılayacak kadar bilgi fakirleri var birde burda üyeler ile tartışmaya girerseniz tek kaybeden sizler olursunuz. Üyeler ile tartışılmaz heleki üye ile üye tartışıyormuş gibi hiçbir yönetici tartışamaz. Microsoft sevenlerin kendi konsollarını eleştirmesine hatta sövmesine izin verin ki tüm tepkiler alt alta gelsin belki E3 geldiğinde güzel oyun duyuruları ile biraz daha iyi şeyler olur. İnsanların ne demesi gerektiğini ya da ne söylemesi gerektiğine zincir vurmayın ayıptır. Türkiye özgür bir ülke. Microsoft'u eleştiriyor insanlar diye başlıkları kilitlemeyin bırakın eleştirsinler en doğal hakları...
Microsoft'u da, Sony'i de eleştirebilirsiniz, bu en doğal hakkınız/hakkımız. Bazı forum üyelerinde şöyle bir düşünce var: ''Forumda tartışmak yasak'' diye. Tartışmanın yasak olması zaten forumun doğasına aykırı bir şey. Fakat kurallara aykırı yani tahrik edici, hakaret içeren mesajlar varsa onları siliyoruz. Mesela birisi geliyor ağır derecede fan içerikli, tahrik edici mesaj atıyor. Sonra rakip firma fanı mesajı görüp tahrik oluyor, o da ortalığı alevlendiriyor. Bu şekilde kısır döngü oluşuyor, ben bunu engellemek için bir süreliğine konuyu kilitledim.

GamerHand

27.5.2013 01:41:55

+5
Arkadaşlar şu an BSC'de Microsoft'u eleştiren insanların yarısından çoğunun Xbox 360 sahibi, marka değerini seven ve Xbox One'dan beklentileri olan insanlar olduğunun farkındasının değil mi? Bırakın adamlar eleştirilerini yapsınlar, içlerini döksünler. Yanlız şunu yapmayın. Editörler ya da yöneticiler olarak tartışmaların içinde bulunmayın. Sizden rica ediyorum. Zaten editör kalitesinde çıkmamış donanımları yargılayacak kadar bilgi fakirleri var birde burda üyeler ile tartışmaya girerseniz tek kaybeden sizler olursunuz. Üyeler ile tartışılmaz heleki üye ile üye tartışıyormuş gibi hiçbir yönetici tartışamaz. Microsoft sevenlerin kendi konsollarını eleştirmesine hatta sövmesine izin verin ki tüm tepkiler alt alta gelsin belki E3 geldiğinde güzel oyun duyuruları ile biraz daha iyi şeyler olur. İnsanların ne demesi gerektiğini ya da ne söylemesi gerektiğine zincir vurmayın ayıptır. Türkiye özgür bir ülke. Microsoft'u eleştiriyor insanlar diye başlıkları kilitlemeyin bırakın eleştirsinler en doğal hakları...

- The Stig -

27.5.2013 01:38:44

+2
çevir kazı yanmasın :D

mustafaAG1985

27.5.2013 00:59:32

-1
yeni üyelik açmak yeni oyuncu olmak anlamına gelmiyor. arşivinde kaç oyun olmasıyla alakalı bi durumdur ve ne kadar oynadığınla. atari 2600, NES nedir çoğu bilmezken bizde vardı. sonra konsol konsol demeyin lütfen. daha çıkmamış şeylerin reklamını yapmak olmuyo. PS4 ve Xbox, PC ile yarışamaz CEVAT YERLİ

Tokuchi Toua

27.5.2013 00:51:38

+3
Bir şeyler yapmaları kendi yararlarına olur tabi ki ama şimdiden çok tepki aldılar.

SenJi

27.5.2013 00:50:55

-6
Ya anladık xbox almıcaksınız beğenmedinizde daha fazla ağlamanızdaki amaç ne?Bu yaptığınız küçük çocukların benim oyuncağıum daha iyi yok benimkisi daha iyi demesi gibi birşey.İki saaat gelip her xbox konusuna gleip ağlamayın artık ssizin gibiler yüzünden sonyden soğudum.Türkler her yerde türk ciddiyim her konuyu fanatikliğe çekiyorlar.

mustafaAG1985

27.5.2013 00:45:56

-4
konsol yoksa para yok 200 tl ye başka nerde müşteri bulacan :D düşük performans yüksek fiyat. oyun pc de oynanır tartışmam bile. konsolda anca araba yarışı oynanır belki bide spor oyunları. ki onu gamepadle hallediyo pc.

Nightmare_00

27.5.2013 00:42:26

+5
Miki senden hiçbir cacık olmaz şu saatten sonra.Bazı arkadaşlar konsola olumlu bakmak için herşeylerini verecekler nerdeyse:)E3'te de istedikleri kadar oyun tanıtsınlar bu mikiyi kurtarmaya yetmez.Çünkü temel olaylarda konsol sınıfta kalmış durumda , çok çok çok sağlam exc. oyunları da gelmeyeceğini varsayarsak miki resmen kendine finish him yapmış oldu..

GoldPunch

27.5.2013 00:41:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak Umarım E3'te tatmin edici bir sunum yapılır çünkü imajı gerçekten zedelenmiş durumda.
Aslında Microsoft yetkilisinin dediği gayet mantıklı. Ama bunu gerçekten inanarak mı diyor, bizim için orası önemli. Eğer gerçekten E3'de bizleri tatmin ederse yetkiliye hak vereceğim.

iamburak

27.5.2013 00:40:38

+5
Umarım E3'te tatmin edici bir sunum yapılır çünkü imajı gerçekten zedelenmiş durumda.

nutrega

27.5.2013 00:37:08

+1
ya arkadaş bunlar ne yapıyor ya. Oyun konsolu bu oyun. oyuncu adamın tv ile ne işi olur. buz dolabına entegre tv, bilgisayara kahve makinesi, cep telefonuna mikroskop ekleyip öyle satsın o zaman firmalar. daha çok kişiye hitap eder ya!!!

mustafaAG1985

27.5.2013 00:35:08

+2
çünkü oyun konusunda fazla ömürlerinin olmadığını biliyo. ben xbox one ı görünce ilk, acaba benim sünnet kasetimi taksam çalıştırırmı dedim. pc der geçerim xbox one cortlamıştır bana göre.

Bad_Dream

27.5.2013 00:33:36

-15
microsoft tvye yoğunlaştıysa mutlaka bir bildiği vardır öyle sony gibi sahte oyun videoları göstermez microsoft dürüst bir firmadır
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız