Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft: "Quantum Break, Steam'de Satılmayacak"


    Kısa bir süre önce PC için duyurulan ve doğal olarak da Xbox One'a özel olmayacağı ortaya çıkan Remedy'nin aksiyon-macera oyunu Quantum Break için bazı oyuncuların hiç de hoşuna gitmeyecek bir açıklama daha yapıldı.
 
    Microsoft'tan Aaron Greenberg'in açıklamasına göre Quantum Break'i sadece Microsoft'un mağazasından satın alabileceğiz. Windows 10 ve dolayısıyla da DX12'ye ihtiyaç duyan oyun Xbox One ile online olarak kayıt dosyalarını paylaşıyor. Ayrıca oyunun Xbox One sürümünü alınca PC sürümüne de ücretsiz sahip olacaksınız.
 
    Hiç kuşkusuz Quantum Break'in Steam'de satılmayacak olması bazı oyuncuların hiç hoşuna gitmeyecektir. Bakalım bu durum oyunun PC'deki satışlarını nasıl etkileyecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer Quantum Break Remedy Microsoft Xbox One Action PC
Knack 2, Playstation 4 için Hazırlanıyor Gibi Crash Bandicoot Sesleri Yükseliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ilkermurat

22.2.2016 21:21:23

0
fh3 pc ye gelecekmis gibi bi hisse sahibim umarim olur

BSC Misafiri

19.2.2016 17:02:41

0
Oyunu kutulu xbox one versiyonunu alın pc keyini bilgisayarınza indirip oynarsınız kutulu xbox versiyonuda satın yarı fiyatına almış olursunuz ??

MarcelGerrard

17.2.2016 22:56:10

0
Pc toplamak demissiniz iyi guzelde soyle dusunuyorum pc topladigim zaman dediginiz sistemi kurdugumda beni 2 3 belki 4 yil goturucek grafik detaycisi degilim full cozunurlugu kafama takmiyorum ama xbox ile uzun vadede her oyunu oynayabilirim diye dusunuyorum nasilsa bu platformada oyun çikiyor ve tabii ki pc daha pahaliya bugunun sartlarinda pc alsaniz 2 3 sene sonra isler cok cabuk degisiyor ama mesele suan bana x360 in grafikleri falanda gayet yeterli geliyor anliycaginiz oyun konusunda pc kisitliyor diyebilirim

Outlaw-E

17.2.2016 22:48:06

0
Teşekkür etmedikleri kalmış Xbox oyuncularının. Bizim oyuncu milleti sağlam cahil.

İdrak İstimlak

17.2.2016 22:45:57

0
İyi de hocam Microsoft oyun pazarında yeni bir oyuncu değil ki, DirectX arayüzü geldiğinden beri bu piyasada ciddi bir oyuncudur. Hatta Xbox çıkmadan Dreamcast'in işletim sistemini de yazan Microsoft'un ta kendisi. Ardından 2000'li yılların başında kendine has DRM'i ile gelen Games for Windows ki, sonunda piyasadan çekilmek zorunda kaldılar. Eğer yeni bir oyuncu olsalardı, sizin dediğiniz gibi bir şans vermek mümkün olacaktı ama bugüne kadar yaptıkları işler, aldıkları kararlarla hep oyuncuların aleyhinde pozisyonlarda oldular. Zaten sonuç MS açısından hep hüsran oldu diyebiliriz. Bunlar koca koca uluslararası dev firmalar, bu firmaların CEO koltuklarında oturan adamlar bizim düşündüklerimizi, çok çok öncesinde düşünmüyorlar mı, görmüyorlar mı? Tabiki görüyor ve planlıyorlar, düştükleri hata sunacakları hizmet ile kazanacakları para için içlerinde besledikleri para kazanma hırsı arasında bir denge kuramamaları. Ne çekiyorlarsa işte bu hırstan çekiyorlar. Açıkçası DLC, paralı online hizmet gibi illetler de hep bunların başının altından çıktı. Şahsen, buna Sony'de dahildir online hizmet için PC kanadında bedava daha iyi hizmet dururken para vermek oyunculara yapılan en büyük hakaret. O henüz geliştiğini düşünemediğiniz Steam bedava hizmeti ile Live'ı da, PSN'i de cebinde 10 defa çıkartır, 5'e böler. Kullanıcı arayüzü ise kesinlikle Xbox ve PS4'ün arayüzünden kesinlikle daha kullanışlı ve kaliteli. Her PC artık TV'ye bağlanabiliyor, kol desteği olmayan oyun yok gibi, olan özel strateji veya PC'ye has RPG/FRP gibi oyunlar, bunlarda kablosuz klavye ve mouse ile oynanır, olmadı sisteminizi bir monitorle de destekleyerek, PC üzerinden konsollardaki keyfin daha büyüğünü yaşabilirsiniz. Tabii önce ön yargıları kırıp, bir denemek lazım. Kullanıcının sabırlı olmasını beklemek de bu boyuttaki firmalar için oyuncuya yapılamayacak derecede kötü teklifler. Bu kadar büyük bir pazarda oyunculardan hizmetlerinizin düzelmesini beklemesini istemeniz en hafif deyimiyle safdillik olur, rakipleriniz kurt gibi köşede hata yapmanızı beklerken olacak iş değil ki, E3 2013'ü Sony'nin nasıl kullandığını hatırlatırım. Tüm bunları değerlendirince Microsoft'un yakın gelecekte, oyun pazarının konsol bölümünde kendine bir gelecek biçmediği sonucunu çıkartabiliriz. PC pazarında da karşınızda Steam gibi bir rakip varken işinizi böyle hafife alma, rakibi küçümseme gibi bir şansınız kalmıyor. Önceden yapıldığı gibi her ne kadar rakipte olsanız, Phil Spencer'ın dediği gibi eğer samimi ve oyuncular arasına duvar örmek istemiyorsanız, oyununuzu Steam gibi rakiplere de çıkartacaksınız. PC oyuncusu öyle konsol oyuncusuna da benzemez,basar korsanı geçer. Kısaca gördüğümüz kadar ile Microsoft yanlış yollara sapmış ve konsolda yaptıkları hatalara PC platformunda da devam ediyorlar ve düzelecekler gibi de görünmüyor. Gidişatları oyun pazarından çekilmeleri ile sonuçlanacak gibi.

Shazam!

17.2.2016 22:11:42

+2
Hocam benimde değinmek istediğim konu buydu zaten.Windows store hizmetleri ne derece hizmet veriyor muamma.Steam kendini kanıtlamış bir sistem,güzel indirimler otomatik güncellemeler,sosyal ortam özellikleri sunuyor.Windows store bunları bir oyun için bir günde getiremez,steamde bunları zamanla oturttu zaten.Adamlar kendi oyunlarını kendilerine PC piyasasında en büyük rakip olarak gördükleri hizmet veren kuruma verirse zaten bunların hiçbiri gelemez.Yoksa tabiiki PCde konsollar gibi bir eko sistem kursun insanlar ortak oyun oynasın,hile kontrol altına alınsın ve servis sağlayıcının zaman zaman belirlediği indirimlerden yararlansın.Ben bunların tamamına oyuncu gözüyle bakıyorum,bugün için kullandığım servisin hiçbir önemi yok,yarın aldığım hizmetin kaynağını kati suretle değiştirmem gibi tabular koymuyorum kendime.Ama benim için verilen örneğe istinaden açıklayayım;Live hizmetlerini kullanmamın sebebi arkadaşlarımla beraber oynadığım belli oyunların başka platformlarda bulunmaması.Zaten arkadaş topluluğumuzun bir arada olmasının sebebi X-Y-Z oyunlar.Bu oyunlar başka bir platformda daha iyi bir seçenekle sunulsa kesinlikle orayı tercih ederim ve multiplatform daha iyi olanlarıda(PC hariç) ediyorum.Sallıyorum yarın Uncharted 4 PCdede çıkacak deseler yine PS4de satın alırım çünkü benim tercihim var oldukları sürece konsollar.Sadece Xbox kullanan ama oyunu oynamak isteyen kişi PCde satın alıp oynayabilir,söz konusu kişinin Steame neden gelmedide Sony storeda satılıyor demesi mantıklı gelmiyor bana,heleki verilecek hizmet hakkında hiçbir netlik olmadığı halde.Düşünsenize Sony PC oyuncularına çok büyük bir exclusive ini oynama şansı veriyor.İşin ticari kısmını bir kenara bırakırsak bu PC oyuncuları için çok sevindirici olmalı. Oyun piyasasına bazı yenilikler getirilmeye çalışılırken biraz sabırlı olmak gerekebilir.Bende hemen herkes elinde ne varsa bırakıp Windows store a geçsin demiyorum zaten.Ama oyun bir çıksın hizmet görülsün,riske girmek istemeyen varsa beklesin yorumları okusun ona göre cüzdanı ile cezalandırsın yada ödüllendirsin firmaları.MSin amacı W10u oyuncu platformu olarak yaygınlaştırmak,tahminime göre Xbox'un geleceğinide PC temelleri üzerine kurmak istiyor.Ben çok feci şekilde başarısız olacaklarını düşünüyorum.Bırakın MS kendi kafasına göre ne yaparsa yapsın fırsat bu fırsat, elinde iyi bir PCsi olan Xbox'un bütün exclusivelerini konsolu almadan oynayabiliyor bundan daha güzel ne olabilir:)

snakefatih

17.2.2016 20:38:31

0
Benim ekran kartı kaldırmaz bu oyunu asus nvidia gt640 alırsam one a alırım

İdrak İstimlak

17.2.2016 20:11:54

+1
Hocam kimin para kazandığından ziyade, sunacakları hizmete bakıyorum. Mesela sizin açınızdan örnek vereyim, niçin oyunlarda daha kötü grafiksel özelliklere rağmen Live'da oyun oynuyorsunuz? Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile Live hizmetleri size daha cazip geliyor, arkadaşlarınız orada vs. gibi sebeplerden dolayı olduğunu anlıyorum. Aynı beklenti PC kullanıcılarında da oyunu satın alırken, aldığınız platformun hizmetine bakıyor. Mesela geçen ay Rise of the Tomb Raider Ukrayna'dan 27 liraya alınabiliyorken, ben Steam'den 80 liraya aldım. Maksadım Steam'in sunduğu hizmetlerden, düzenli ve sorunsuz gelen güncellemelerden, oradaki topluluktan sonuna kadar faydalanmaktı. Yani sonuçta kendiniz için istediğiniz bir şeyi, başkaları da isteyince bunu anlayışla karşılamak lazım. Yoksa oyun Win Store'da satılmış, Steam'de satılmış mesele değil, Win Store hizmetleri iyi olsun, oradan alalım, oradan devam edelim...

Shazam!

17.2.2016 18:55:56

+1
Amaç oyunu oynamakmı steame para kazandırmakmı anlayamadım.Ne güzel PCye çıkacak illada bekleyen merak eden varsa windows storedan alsın oynasın.Daha düne kadar Xbox exclusivedi bu oyun,hiç hesapta yokken Pcye gelmiş hala steam diyenler var.Windows store steam ayarında hizmet vermez,kullanıcısını mağdur eder vs olur o zaman isyan edilsin bende desteklerim.Game for windows live rezalet bir hizmetti mesela zaten fazla uzun ömürlüde olmadı,yinede herkes oyununu oynadı.Çıkmamış oyunun bilinmeyen servisin boş yaygarası..

MarcelGerrard

17.2.2016 18:10:25

0
D3vastator super aciklamis durumu yukarxa

MarcelGerrard

17.2.2016 18:08:24

0
Bu kadar fanboyumuz olmasaydi bu konu bu kadar tartisilirmiydi ? Steama cikmis o olmus bu olmus banane birader ben oyun ne satar kac satar kim alir steam bilmemne buna bakmam ben açar oynarim ben gamerim demiyorum ama gamer dediginde boyle yapmali bence steam gelmis ya da gelmemis bu mu mühim olan yoksa oyunu oynamak mi bu kadar tartismayi x1 ya da bilgisayarinizda oynamak icin yapiyosunuz ama sonucta oynamak icin size ne microsofttan onun ticari amacından arkadasim 1 liralik oyunu 500 liraya satsalar eyvallah sabaha kadar sovelim ama steamdaki ticari amacindan bize ne x1 den bize ne sonuc olarak herkes oynadigi oyuna baksin bu konuda uzumunu ye bagini sorma arkadasim microsoftu elestirince gamer olmuyosunuz

İdrak İstimlak

17.2.2016 17:35:29

+2
Mesele oyunun steam kütüphanesinde görünmesi değil. Oyun indirmek için yaşanan süreçler nasıl, kullanıcı için kolaylaştırılmis mi, kolaylaştırılmamis mi. Oyun ile ilgili her türlü teknik destek var mı, mesela sli yapmışım, destek var mı yok mu, oyunu aldım ve beğenmedim, geri iade etme şansım var mı, topluluk olarak genis bir erişim ağı mevcut mu, değil mi gibi hizmetlere bakarım ben. Yoksa steam de olsa ne, olmasa ne? İnsanlar bu konu gündeme geldiğinden beri bunu anlatmaya çalışıyor, isyan edenler buna isyan ediyor. Yabancı forumlara falan bir bakın, millet neler demiş, neler yazmış. Ama benim güzel ülkemin, güzel insanı sırf Microsoft a sadakatini devam ettirme adına neleri yazıyor, çiziyor. Biraz insaflı olun lütfen, insanlar nelerden şikayet ediyor bir dinleyin, okuyun isterseniz. Maalesef bu kafa ile bir noktaya varılacak değil. Şahsen Microsoft bu hususta ısrarına devam ederse, bir kullanıcı olarak oyunun kırılmasını bekleyeceğim. Kırılmazsa da oynamam olur biter. Sonuç olarak merakla beklediğim oyunlardan biri değil.

x3x

17.2.2016 13:42:32

+2
Pc platformunda birlik düzen yok. Her büyük şirket kendi platformunda oyun satarsa işin içinden çıkamayız. 50 tane hesap mı saklayacağız ? Origin hesabımı unuttuktan sonra steam harici oyun almamaya başladım. Steam tekel oldu diyorsunuz da, adamlar pc oyunlarının %95 ini tek platformda topladı. Var mı bunun muadili ? Ayrıca arkadaş ve oyuncu topluluklarına kolay ulaşım, otomatik update, steam pazar vs bir sürü yan hizmeti de var. Adamlar taktı steam'in kazancına, yapabiliyorsan sen de yap sen de kazan.

AİGUN

16.2.2016 18:47:50

+5
Microsoft sirf sizin steam profiliniz daha güzel görünsün diye steam e komisyon vermek zorunda degil

Kartal Göz

16.2.2016 18:17:28

+1
Xbox One sahibi konsol fanboyları bu haberi beğendi. Şaka bir yana Xbox One kullanıcılarını az da olsa sevindirecek bir haber kanımca. Xbox sürümünü alınca pc sürümüne de sahip olman, steam'den sayılmayacak olup pc sahiplerinin belki de daha ucuza satın alamayacak olması vesaire.

KuvvetMira27

16.2.2016 15:17:10

+2
Valve oyunları diğer platformlarda satıyormu hayır yarın half life 3 de çıksa steamdan çıkacak bu neyin tartışması neyin kafası adam taş sallamadan microsoftun gelirinin 3 de birine sahip olacak steamın sahibi Gabe sizin kadar sorun etmiyordur zaten normal şartlarda pc ye gelmeyecek bir oyundu windows pazarını geliştirme adına yapılan bir hamle pc oyuncuları sevineceğine hala laga luga anlamış degilim.

Guest-714AB4560

16.2.2016 14:56:43

+1
bence satış rakamları düşük olursa mecburen getirirler steam e

The_Rahip

16.2.2016 13:49:19

+1
Birkaç gün önce çıkıp amacımız oyuncular arasında ''duvar örmek değil'' diye açıklama yap sonrada Steam'a çin seddini ör.

alpalp84

16.2.2016 06:49:36

+1
PC oyunculuğunun şu zamandaki olduğu yerde steam in katkısı çok büyük. Sırf oynamadığı halde steam arşivi yapan bir dünya insan var. Ufak bir indirim oluyor, insanlar bildiğin saldırıyor. MS kaybeder, oyun az satar.

Basteryus

15.2.2016 19:24:50

+1
Bende steam'de çıkmasını tercih ederdim bütün oyunlarım orada ama niye valve'a %30-40 pay versin adamlar kendi platformu varken gayet normal bi durum bence

Yo_Sun

15.2.2016 18:05:10

+1
Neresine batmışsa Steam. Neyse zaten ilaççıyız

refuse2k3

15.2.2016 17:52:10

+1
Unutulmaması gerek bir konu var. Quantum Break veya Windows 10 a gelecek diğer oyunları Xbox One olmasa da Microsoft Exclusives olarak görmek lazım. Bu yüzden kendi platformlarında satmalarını yadırgamamak gerek.

Krone

15.2.2016 17:42:50

0
Steam kısayol olarak eklersiniz biter gider Steam açmışken oyunu da açabiliriz bu şekilde. Ama çok pahalı olursa...

refuse2k3

15.2.2016 17:39:39

0
Bizim oyuncularımızda FanBoy luk had safhada da o yüzden, herkez kendi plartformunun diğer platformu ezmesini istiyor. Böylece kendini diğer kişilerden üstün görebilecekler.(Lütfen herkez üstüne alınmasın) Bana göre herhangi Exclusives (tabi bu durumdan çıkmıs oluyor bu sıfattan) oyunu başka bir plartformda oynayabilmek tartışılabilecek bir konu değildir. (Ticari olarak tartışma ayrı bir konu sonuçta şirket ortakları değiliz)

OMEGALUL

15.2.2016 17:32:16

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ya şunu anlamayanlar varya işte hayır anlamıyorum kendilerine nasıl gamer diyolar daha bunu anlayamıyorlar hayır gerçekten şu yorumu bırakmadan önce biri yazıcak mı diye bekledim yani büyük ihtimal benden büyüksündür 20 yıllık gamer harbi belli oluyo helal olsun ama şu bide bundan para kazanamaya çalışacaklar varya steam e gelsin diye istiyolar ayıptır ya başkasının emeğiyle para kazanmak nedir...
Arkadaşım kafan mı iyi? Son 2 misafir mesajında da saçmalamakta çığır açmışsın. Belki görmeyeceksin de bunu neyse. Neyin para kazanmasından bahsediyorsun? Toplasan 1 lira edecek trading cardlarını markette satıp mı para kazanacağız? Herkesin arşivi steamde ve doğal olarak oyunları mümkün olduğunca o platformda toplamaya çalışıyor millet. Koyarsın her siteye isteyen istediği platformdan satın alır. Dayatmaların her zaman hüsranla sonuçlandığı bilinen bir şey. Redditteki konuda herkes nefret kusuyor bu kararla ilgili bizimkiler hala yok gerçek gamerlık bu değil, yok üzerinden para kazanamayacaklar da ondan. Haa evet ondan çözmüşsün bizi tebrikler. İngilizcen varsa da aç oku şurayı en üstte gold almış yorumda yazılan windows 10 mağazasının ilkelliklerini ve sorunlarını. https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/45mkib/quantum_break_getting_no_steam_release/

BSC Misafiri

15.2.2016 17:13:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: refuse2k3 Xbox One Exclusives oyunu (Hatta oyunları diyelim) Pc de oynanabilecek.(Windows 10 sayesinde) Neden Steam e gelmiyor diye tartışılıyor...
Ya şunu anlamayanlar varya işte hayır anlamıyorum kendilerine nasıl gamer diyolar daha bunu anlayamıyorlar hayır gerçekten şu yorumu bırakmadan önce biri yazıcak mı diye bekledim yani büyük ihtimal benden büyüksündür 20 yıllık gamer harbi belli oluyo helal olsun ama şu bide bundan para kazanamaya çalışacaklar varya steam e gelsin diye istiyolar ayıptır ya başkasının emeğiyle para kazanmak nedir...

refuse2k3

15.2.2016 16:24:20

0
Pc oyunculuğu, Xbox Oyunculuğu, Ps oyunculuğu... Oyunculuğunun geldiği son nokta... 20 yıldır "Video Games" oynayan biri olarak beni gerçekten üzüyor. (Ben Mega Drive kaseti almak için komsu şehre giderdim. Millet ayrı platformdan oyun satın almıyor.)

BSC Misafiri

15.2.2016 16:12:21

0
Birilerinin paçaları tutuşmuş steam olmayınca,tabi bu oyundan ekmek yiyemeyecekler sıkıntı bastı bunları.Keşke her oyun steamden değilde başka platformlardan(origin,uplay gibi) çıksa da bizde görsek gerçek pc oyunculuğunu(tabi biz biliyoruzda ne olduklarını,cümle alemin görmesi daha iyi)

dogukan733

15.2.2016 16:00:24

+3
Oyuncu kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar

BSC Misafiri

15.2.2016 15:55:40

+2
Steama geldiği gün orjinal alırım gelmediği sürece oynamasamda olur oyuna aşırı ilgim vardı ama steame gelmeyecekse benim için oynanmaya deger bir oyun değildir

refuse2k3

15.2.2016 14:38:45

0
Xbox One Exclusives oyunu (Hatta oyunları diyelim) Pc de oynanabilecek.(Windows 10 sayesinde) Neden Steam e gelmiyor diye tartışılıyor...

VR Jesus

15.2.2016 14:11:13

+1
Steami sevmezdim hatta nefret ederim non steam Games 4ever

X-FI

15.2.2016 12:43:55

+1
kendi mağazasında daha ucuz olabilir... Bu arada ben mağaza ayrımı yapmıyorum

S.P.E.C.I.A.L.

15.2.2016 12:09:44

0
Sadece Dx12'de çalışır olarak çıkmazsa Windows 10'a özel nasıl yapacaklar çok merak ediyorum. Markette olmayabilir ama adam korsan indirir oynar, Windows 10 özel falan değil bence ama göreceğiz. Windows 10 kullanıyorum sıkıntı yok benim için ama sadece saçma geldiği için yazmak istedim.

Chirrut Imwe

15.2.2016 11:58:45

+10
Millet iyice siyirmis. Oyunun hangi magazada satildigindan sana ne yahu? Al oyna. Adamalrin kendi oyununu kendi magazasinda satmakdan daha dogal ne olabilirki? Steam ile ganimeti niye paylasmak istesin? Adamlar ne yapsa kimseyi memnun edemiyorlar

AnadoluEfes

15.2.2016 11:54:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74 Gelişme var mı hiç?
Bekliyoruz bakalım

SkyTech74

15.2.2016 11:13:02

0
Gelişme var mı hiç?

Hüsnü008

15.2.2016 11:07:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Steam dışında bazen Origin oyunlarını alabiliyorum ama Windows Store oyunlarını o olmayan hizmet ile almam mümkün değil. Adamlar oyunların grafik ayarlarını bile kısıtlıyorlar. Artık kusura bakmasınlar, kırılmasını bekleyeceğiz...
çok haklısın arkadaşım steam, origin veya uplay dışında olursa almam. korsan oynarım yine de almam.

i_lenker

15.2.2016 10:49:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Deathcallsdeath PC oyunculuğu Steam oyunculuğuna dönmüş herhalde. Ne var adam istediği platformdan verir. Teknik bir sorun mu yaratıyor neden tepki var anlamadım? Adam neden pay versin başka firmaya? PC=Steam mi oldu ben pcde oyun oynamayı bırakalı?
Kardeş o zaman kutulu oyun da çıkarmasınlar? Kutulu oyun yayımcılar için çok mu karlı? Niye büyük pay bırakıyorlar imalatçıya, distribütöre, perakendeciye? Kutulu oyun steam koduyla geliyorsa bir de steam payı ekle buna. O yüzden bu pay mavraları boş. Steam geniş, aktif, sosyal, gelişmiş bir paltform. Steamden değil de şu çöpten al oyna diyorsun, platform bilmeyen ufak çocuk olsan neyse...

i_lenker

15.2.2016 10:27:32

+1
quote:

Orjinalden alıntı: karamsar-53 steama rakip yoktu kafasına göre fiyatları koyuyordu şimdi rakibi var bakalım oyun fiyatlarında neler değişecek zaten microsoft da steamin sistemini yapcak consolunu buccesi az olanlar alcak pc olayını yüksek bütceliler steamda consol yaptiya düşük bücceliler için aynı sistem :D
steam fiyat koymaz kardeşim, isteyen oyununa istediği fiyatı koyar. o yüzden sana şimdiden söyleyelim: oyun fiyatlarında bir değişim olmayacak, gidip daha dandik ve gelişmemiş bir platformdan alacaksın.

Deathcallsdeath

15.2.2016 10:17:43

+1
PC oyunculuğu Steam oyunculuğuna dönmüş herhalde. Ne var adam istediği platformdan verir. Teknik bir sorun mu yaratıyor neden tepki var anlamadım? Adam neden pay versin başka firmaya? PC=Steam mi oldu ben pcde oyun oynamayı bırakalı?

ankara

15.2.2016 10:15:08

0
Microsoft zaten kendi satış mağazasını açacağını söylemişti, hiç şaşırmadım.

AnadoluEfes

15.2.2016 09:55:57

0
Bf5 gelsinde alsak

Outlaw-E

15.2.2016 09:44:22

+1
Ellerini atıpda batırmadıkları tek bir alan varmı Microsoft un ?

Lazburnu53

15.2.2016 08:57:51

0
steama rakip yoktu kafasına göre fiyatları koyuyordu şimdi rakibi var bakalım oyun fiyatlarında neler değişecek zaten microsoft da steamin sistemini yapcak consolunu buccesi az olanlar alcak pc olayını yüksek bütceliler steamda consol yaptiya düşük bücceliler için aynı sistem :D

BSC Misafiri

15.2.2016 03:46:39

+1
Microsoft PC oyuncuları arasına duvar örmüş ve "kahrolsun Steam" demiş

BSC Misafiri

15.2.2016 03:46:25

0
gidin korsan alın yinede satın almayın görsünler steamin değerini

BSC Misafiri

15.2.2016 03:46:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear İyi de daha 2 gün önce Spencer diyordu ki "bizim derdimiz oyuncuların arasına duvar örmek değil, o duvarları kaldırmak" diyordu. Sadece kendine ait platforma çalışarak mı oluyor bu duvar kaldırma işi. :D Dijital bir oyunun Steam gibi bir sistemde var olması oyuncu için iyi bir artıdır. Çünkü aldığı tüm oyunlar topluca, kendine ait özel bir dijital odada durmuş oluyor. Böyle tek bir dijital ortamdan tek bir oyun almak güzel bir şey değil, o oyun tek başına tek bir dijital ortamda kalınca paran boşa gitmiş gibi oluyor. Arşiv dışı oluyor yani satın aldığın halde. Zaten PC'ye çıkardığın oyunu niye Steam'de satmazsın anlamam.
Siz de oyunu bulmuşunuzda beğenmiyorsunuz herifler windows 10 özel yapması ve mağazasında satmak istemesi kadar doğal bişey yok her ne kadar steamı çok sevsemde adamlar doğru bi karar vermiş asıl mesele win 10 a ilgi cekmek,milyar dolar getiren bi bölüme yatırım yapmaları ve bunu kendi mağazasında satması niye bu kadar garipsiyorsunuz arkadaşlar siz oyunu Pc de oynayabilecekmisiniz ona bakın,origini de günahım kadar sevmem ama Bf oynamak için mecbur giriyoz yapacak bişey yok,hadi kutulu gelmezse anlarımda sanki steam batınca senin oyunlarını kutulu olarak sana gönderecekler, fanatikliğe gerek yok oyuncuysan harbiden bir oyunu daha platform saçmalığı olmadan deneyimleyeceksin daha ne olsun.

alito

15.2.2016 03:19:12

+1
PC satışları büyük oranda baltalanır. Umarım bu kararlarından vazgeçerler.

ligtvizlesene

15.2.2016 03:10:04

0
steame gelmeyecek heralde.

RedTurkei

15.2.2016 01:10:13

+1
steam origin microsoft gog battle net arkadaş bu işin orta yolunu bulun gizli soru unutmaktan aklımız döndü.. Ortak bir yer oluşturun en güzeli

.S

15.2.2016 00:58:55

0
Microsoft'un artık Steam'i rakip değil bir aracı platform olarak görmesi lazım.

Klonoa

15.2.2016 00:40:36

+2
Daha "Games for Windows Live" faciasını unutmadık Microsoft. Senin DRM'ini kullanmam.

akabeyss

14.2.2016 23:53:48

+1
Steam Pc oyun dünyasını buralara taşıyandır. Ona lafım yok. Ama o da çok tekelleşmeye başladı. Bu durum hoşuma gitmiyor.

Metal-Gear

14.2.2016 23:28:12

+1
İyi de daha 2 gün önce Spencer diyordu ki "bizim derdimiz oyuncuların arasına duvar örmek değil, o duvarları kaldırmak" diyordu. Sadece kendine ait platforma çalışarak mı oluyor bu duvar kaldırma işi. :D Dijital bir oyunun Steam gibi bir sistemde var olması oyuncu için iyi bir artıdır. Çünkü aldığı tüm oyunlar topluca, kendine ait özel bir dijital odada durmuş oluyor. Böyle tek bir dijital ortamdan tek bir oyun almak güzel bir şey değil, o oyun tek başına tek bir dijital ortamda kalınca paran boşa gitmiş gibi oluyor. Arşiv dışı oluyor yani satın aldığın halde. Zaten PC'ye çıkardığın oyunu niye Steam'de satmazsın anlamam.

hasomen

14.2.2016 22:59:57

0
Sistem gereksinimleri beni fazlasıyla korkuttu oyun çıktıktan sonra gelen yorumlara göre bakacağım artık.Bu arada steam e de gelseydi keşke

senseman62

14.2.2016 22:59:01

+4
Microsoft yapacağın işin..
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Master_Evil

14.2.2016 22:55:52

+1
microsoft nereye saldıracağını bilememiş yine

CodeMachine

14.2.2016 22:51:15

+3
Adamlar konsol ex olma ihtimali olan oyunu PC ye getiriyor hala laga luga yapıyor millet.

bkaakco

14.2.2016 22:41:19

0
Xbox ile senkronize olduğuna göre çok normal. Her şey Steam'de olmak zorunda değil. Altyapı güzel olursa hiç fark etmez.

dtsaykopat

14.2.2016 22:38:25

+3
Silahlı oyunları koldan nasıl oynuyorsunuz kendisi otomatik hedef alıyor herhalde. Koxpa bırakın kendisi kessin bari.

RISC64

14.2.2016 22:22:33

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Ginga Bishounen Son derece mantikli bir hamle. Sonuçta Steam in istediği pay az değil. Steam yiyecegine biz yiyelim demiş Microsoft.
Büyük dağıtıcı firmaların steam ile özel anlaşmaları oluyor. Ben bu hamlenin arkasında başka birşeyler olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde PC oyun satışlarının artışını yazan haberleride gördünüz. Microsoft Xbox ile windows 10 piyasasını iyice birbirine yaklaştırmaya çalışıyor, bu çok açık. Ancak benim gözümde kendi topuğuna kurşun sıkıyor. Ben steam dışı oyun almıyorum artık. Oyun nekadar güzel olursa olsun gerçekten uygun bir fiyata düşmediği sürece steam dışı oyunlara sadece bakıp geçiyorum.

KuvvetMira27

14.2.2016 22:16:42

0
Birde denuvo ile gelirse tam olur :D

Grasyas01

14.2.2016 22:16:03

0
Umarım denuvo ile gelmez

Ginga Bishounen

14.2.2016 22:11:54

+2
Son derece mantikli bir hamle. Sonuçta Steam in istediği pay az değil. Steam yiyecegine biz yiyelim demiş Microsoft.

Dionneysos

14.2.2016 22:10:14

+1
Merhaba torrent

deadlight54

14.2.2016 22:04:59

+1
Steam'e gelmemesi kötü oldu. Ayrıca da Windows Store'un GFWL sistemiyle hiçbir alakası yok. Windows Store'da aynı, Steam gibi oyun veya uygulama indirme, satın alabileceğimiz bir platform. Sadece içerik olarak çok zayıf.

BSC Misafiri

14.2.2016 21:46:32

0
Steam e gelmeyecekse dorrent akar napak :)

BSC Misafiri

14.2.2016 21:45:25

0
Adamlar Valveımı sevindirecek kendi oyunlarını steame koyarak. Tabiki kendi mağazasına koyar. Valve sanki hayrına iş yapıyor, %30 gibi çok yüksek oranda, satışlardan pay alıyor, Valve ı aziz felan zannedenlere şaşırıyorum.

kaplan3461

14.2.2016 21:22:26

0
Oyun iyi ps4 olmadığı için Üzgünüm.

Sir Maximus is BACK

14.2.2016 21:15:07

0
Windows store un eksiklikleri olduğu biliniyor.reshade vs kullanılamaması,indirmelerle ilgi sorunlar ama bunları azaltacaktır phil.valve ile bir çeşit ortaklık gidilecek.mesela ea in steamde satılan oyunlarındaki gibi.wstore ve steam in iç içe geçmiş hali gibi.

BSC Misafiri

14.2.2016 21:12:28

+1
gittikçe kötüye gidiyor yav

Mihrali Bey

14.2.2016 21:02:41

+2
MS'nin niyeti belli oldu.

2K

14.2.2016 20:42:05

+5
Windows 10 Store rezalet bir sistem ben hiç oyun almadım Store dan ama alanların yazdıkları; SLI/Crossfire kullananlar tam performans alamayacak. İndirirken yeniden başlama. Vsync her zaman açık. Benim gibi 60hz monitör kullananlar için sıkıntı yok ama 75hz, 120hz, 144hz kullananlar için sıkıntı büyük. Frame rate sınırı ile geldi ya da başka bir şey normalde text dosyası içinde yapabileceğimiz ufak değişiklikleri yapamıyoruz, dosyalar korumalı olduğu için. Afterburner, fraps hiç bir frame rate programı çalışmıyor. Elbet Steam Edition gelir diye düşünüyorum o yüzden bir süre beklerim yoksa mecbur küfür ede ede alırım. Oyunun ana konusunda da yazdım tekrar etmiş olacağım ama Game for Windows yapan adamın yaptığı Store dan bir şey almam.

Celil Mehmed Celil

14.2.2016 20:30:40

+1
... ve Remedy batar!

alike03

14.2.2016 20:30:23

0
Haber beni üzdü ve kizdirdi. Ama unutmamak lazim ki Quantum Break'i Microsoft reklam icin PC'ye getiriyor. Bu Window 10'un, DirectX 12'nin, Windows Store'un reklami. Üstelik yeni Tomb Raider gibi bunu da 27TL'ye alabileceksem o zaman hic bir sey diyemem.

Kobrakai

14.2.2016 20:30:11

0
Kendi kaybeder

Source

14.2.2016 20:27:00

0
Keşke Steam'de olsaydı ama sorun yok ordan indirir oynarız

nightwolfking79

14.2.2016 20:22:17

0
playstore de olacak mı acaba. fatura üzerinden almayı düşünüyordum

TheHobits67

14.2.2016 20:10:02

0
PC:1 PC:0 Karışır buralar yerimizi alalım.

mehmet4428

14.2.2016 19:59:03

0
Steamden almayınca da korsan oynamış gibi hissedersin. :D Multi olsa değişir tabi.

Wayward Son

14.2.2016 19:57:55

0
Mağaza'dan alır oynarız sıkıntı yok. Ha Steam olsa elbet daha iyi.

gerçekoyuncu11

14.2.2016 19:50:44

0
Bu oyunu ilk duyurulduğundan beri çok oynamak istiyordum çıksın da x1 alırım diyordum hatta keşke ps4 yerine x1 mi alsam bile dedirttirmişti bir ara pc ye duyurulunca çok sevindim fakat önce saçma sapan sistem gereksinimleri devasa açık dünya ve her ne kadar downgrade yese bile grafikleri günümüz için çok iyi olan the divisiondan fazla olması şimdide 10 mb lık dosyayı zar zor indiren dandik marketlerine koymaları oyunu o hevesimi tamamen kaçırdı oyundan da soğuttu beni

esmerbuyucu

14.2.2016 19:47:05

0
Adamlar dedi ya zaten cross-buy olacak diye. Zaten Steam'e gelmeyeceği kabak gibi belliydi.

Project Scorpio

14.2.2016 19:45:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Bence ayrı kod vermeyecek. Direkt Microsoft hesabına eklenecek PC sürümü. Aynı hesapta olacaklar yani.
Kod olarak gelecekmiş. http://www.polygon.com/2016/2/11/10965480/quantum-break-xbox-one-pc-free-alan-wake-april-5 Birde Alan Wake geriye uyumluluk listesine eklenecekmiş ve XO kullanıcılarına ücretsiz verilecekmiş.

OMEGALUL

14.2.2016 19:42:54

0
Gebersinler. Millet almaya razı, bunların yaptığı işe bak. İyi param cebimde kalır daha ne...

Painteam

14.2.2016 19:38:46

+1
İyi halt ettiniz...bende almam hele GFWL gibi bir meret ile gelirse daha da süper olur.şu Microsoft bazen ne kadar boş hareketlerde bulunuyor hayret ediyorum doğrusu.

BSC Misafiri

14.2.2016 19:37:23

0
Satamayınca mecbur geçecek steame. Zaten dandirik bi mağazası var canı sıkıldımı açılmıyor bozuluyor kendi kendine...

BSC Misafiri

14.2.2016 19:36:58

+1
Microsoft "Amacımız oyuncular arasında duvar örmek. PS4'ten tokat yedik ama bizim windows'umuz var Steam'in şansı yok" olmalıydı başlık :D

BSC Misafiri

14.2.2016 19:36:52

0
Ulan parasını çıkarmak için o kadar kasa,kapsül,dota 2 hazine sandığı sattık.Rezalet!

BSC Misafiri

14.2.2016 19:36:31

0
Steam 125 milyonluk nüfusunu boş geçmez Microsoft bakar bi baktı satışlar kötü steam çıkarı verir yani dev bir oyuncu kitlesinin bulunduğu platforma çıkarMamak aptalik olur

cemecem21

14.2.2016 19:36:10

0
Rise of the Tomb Raider'dan sonra bu tip önlem alınacağı belliydi. Hiç şaşırmadım açıkçası. Kullanıcılar açısından kötü olsa da firma konsolu da düşünüyor. Bilgisayar için böyle garip yaptırımlara gidiyor.

sinsityotrofoblast

14.2.2016 19:33:52

0
Pc için herhalde kutulu sürüm çıkar onu alırım artık eger xbox versiyonunu mağazadan alip pc keyine ulasiyorsak pc icin ozel fiyatlandirma olmaz herhalde 180 lira falan olur onun yerine gider kutulu versiyonunu alirim en azindan indirmek ile ugrasmam

mementopolis

14.2.2016 19:33:14

+3
Games for Windows Live is Alive. OMG!! -=(*0*)=-

Venomstr

14.2.2016 19:25:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou Kendi mağazasını kullanması gayet doğal hakkı ama o mağaza mobil platform uygulamaları için yapılmış bana göre. Yüksek boyutlu uygulamaları indirirken çıkacak sorunları düşünemiyorum bile. Örnek vermek gerekirse; mağazadan alınan ürünler için yükleme yeri seçme, indirmeye kaldığı yerden devam etme yada yedek alma gibi seçenekler var mı? Ben bulamadım. Oyunun boyutu bana göre en az 30gb seviyesinde olur. 3mbps hız ile bu oyunu indirmeye çalışmak... Risk budur işte.
Aynen öyle, büyük oyunlar için çok kullanışsız. Hatta mobil oyunlar için de kullanışsız. Uygulamaları yüklemesi bile işkence. Taş devrinden kalma bir çalışma mantığı yapmışlar. Çok uyduruk.

Venomstr

14.2.2016 19:21:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Kendi mağazasında satması çok normal bana gelen PC kodunu markette satılan fıyatın yarısına satacağım.
Bence ayrı kod vermeyecek. Direkt Microsoft hesabına eklenecek PC sürümü. Aynı hesapta olacaklar yani.

luganoguz

14.2.2016 19:19:08

0
Kötü olmuş.

Final Getsuga Tenshou

14.2.2016 19:16:57

+1
Kendi mağazasını kullanması gayet doğal hakkı ama o mağaza mobil platform uygulamaları için yapılmış bana göre. Yüksek boyutlu uygulamaları indirirken çıkacak sorunları düşünemiyorum bile. Örnek vermek gerekirse; mağazadan alınan ürünler için yükleme yeri seçme, indirmeye kaldığı yerden devam etme yada yedek alma gibi seçenekler var mı? Ben bulamadım. Oyunun boyutu bana göre en az 30gb seviyesinde olur. 3mbps hız ile bu oyunu indirmeye çalışmak... Risk budur işte.

Project Scorpio

14.2.2016 19:13:12

0
Kendi mağazasında satması çok normal bana gelen PC kodunu markette satılan fıyatın yarısına satacağım.

Sir Maximus is BACK

14.2.2016 19:09:57

+2
Pcde oynamak isteyen sevr seve windows storedan alacak,ms kendi ürünlerinin arkasında durmalı.Origin battlefield,fifa,nfs sayesinde origin oldu,aynı şey battle net ve uplay vs için de geçerli.beğenmiyorsanız almayın bize milletimiz yeter!

0quz28

14.2.2016 19:03:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 microsoft ben senin varya birşey dicektim ama kalsın. biliyordum böyle olacağını ben neden microsoftun mağazasından alacakmışım oyunu neden sana mecbur olacakmışım? oynamıyorum almıyorum kalsın. kimbilir kaç paraya satacaksın oyunu kendi mağazanda? insan diyor araya aracı firma girmeyince daha ucuz olur diye ama hiç sanmıyorum aksine çok daha pahalıya satılacaktır olsun bakalım al oyununu başına çal!
yanlış anlama ama exlusive diye çıkacaktı oyun ve zaten firmaya maddi desteği sağlayan microsoftdur istediğini yapabilir bence sonuçta kendi mağzasını geliştirmek istiyor ticari şekilde düşününce sonuç bu

GaiShinbu

14.2.2016 19:00:28

0
Ciddi şekilde steam e bekleyen var mıydı acaba? The Division da steam de ama uplay istiyor. İlk aklıma gelen oyun o. Normal yani.

Dictattor

14.2.2016 18:50:09

0
Oyunu multiplatform yaptı, satışlara da ambargo atmak istiyor demek ki Sony Fan Spencer. Rise of Tomb çıktığında Xbone'un iki aylık satışını bir hafta da yakalayacaktı steam de zaar.

StrangerLovely

14.2.2016 18:38:05

+23
Adamlar kendilerine ait olan oyunu kendilerine ait olan platformda satıyor diye eleştiriliyor. Daha ne günler gelecek acaba? Bir de gelirlerin yarısını valve ile falan bağışlamak için sözleşme yapsalardı değil mi? Başka türlü memnun edemezler yoksa bu arkadaşları.

mahsur kalan adam

14.2.2016 18:37:41

0
satsında mağaza harbiden çok dandik baya kullanışsız bari biraz değişikliğe gitseler iyi olur

EXios

14.2.2016 18:34:08

0
Bir bitmediniz ağlayan ağlayana bsc ağlama duvarı olmuş..

Guest-E851F29FD

14.2.2016 18:33:54

+2
Games for windows live sürüm 2. almayayım aman kalsın

İdrak İstimlak

14.2.2016 18:33:41

+11
Steam dışında bazen Origin oyunlarını alabiliyorum ama Windows Store oyunlarını o olmayan hizmet ile almam mümkün değil. Adamlar oyunların grafik ayarlarını bile kısıtlıyorlar. Artık kusura bakmasınlar, kırılmasını bekleyeceğiz...

metebyr

14.2.2016 18:28:02

+3
tomb raider gibi aşırı ucuz kendi mağazasından temin edilirse alırım ama steam kullanmayarak oyun satışlarını %70 belki de daha fazla düşürecek. dead space, nfs, crysis bunlar hep steamden origine geçti diye devamı gelmeyen veya az satan oyunlar. originde bile durum böyle ise microsoft market daha fena olur.. gerçi halo, forza, gears of war, quantum break felan pcye çıkarıp kendi mağazasına özel yaparsa çok kişiye ulaşır.

Venomstr

14.2.2016 18:27:07

+25
Bu Microsoft sürekli kendi kendini Trollüyor. Fail olup duruyor. Daha dün demedin mi? "Amacımız Oyuncuların Arasına Duvarlar Örmek Değil" Hani, niye Steam'e getirmiyon la bebe? Troll'lerin kralı Phill Spencer

Guest-AEF248198

14.2.2016 18:25:25

0
Alacağım Quantum Break'ı yükleyeceğim bilgisayara vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı. Zuhahahahaha (Erol Taş kahkası) https://www.youtube.com/watch?v=Q_OLg33wR5I

OnrGrTR

14.2.2016 18:23:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR o zaman gears of war ultimate edition ıda steam e getirmeyecekler püff..
Burda bir arkadaş yazmıştı win10 a özel olacağını
hocam zaten tabiki windows 10 a özel olacak lakin oyunun nerede satılacağı meçhuldu bu bir aydınlanma oldu büyük ihtimalle ms kendi oyunlarını başka mağazalarda satmayacak artık..

OnrGrTR

14.2.2016 18:21:34

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 microsoft ben senin varya birşey dicektim ama kalsın. biliyordum böyle olacağını ben neden microsoftun mağazasından alacakmışım oyunu neden sana mecbur olacakmışım? oynamıyorum almıyorum kalsın. kimbilir kaç paraya satacaksın oyunu kendi mağazanda? insan diyor araya aracı firma girmeyince daha ucuz olur diye ama hiç sanmıyorum aksine çok daha pahalıya satılacaktır olsun bakalım al oyununu başına çal!
oynamazsan oynamaya kardeş sana zorla mı oynatıyor ms, adam kendi oyununu kendi işletim sisteminde oynatıyor kendi mağazasında satıyor başka nerede satacaktı ben şahsen gelsin isterdim lakin firma adına doğru karar olmuş..

mahsur kalan adam

14.2.2016 18:19:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR o zaman gears of war ultimate edition ıda steam e getirmeyecekler püff..
Burda bir arkadaş yazmıştı win10 a özel olacağını

esmerbuyucu

14.2.2016 18:16:00

+5
Oyun PC'ye geliyor bir de Steam'e gelmiyor diye burun kıvırıyorlar. Neden kendi pazarladığı oyunu elalemin platformuna getirsin kendi marketi varken...

filojistoN

14.2.2016 18:14:25

0
Aynen oynarsın :DDDDDDDDDDDDDDDD

MytHnfr

14.2.2016 18:14:13

+1
Haklılık payları da var adamların. Valve PC piyasasını şaha kaldırmış olabilir fakat %30'luk paydan bahsediyoruz az değil sonuçta.

TheMuyu

14.2.2016 18:10:27

0
ha birde steam xbox adında bir sub domain açmış https://www.robtex.com/?dns=xbox.steampowered.com

KuvvetMira27

14.2.2016 18:10:15

0
Bide steamde satsınlar tabi windows 10'a özel olacak adamların hedefi bu , ea gamesin orıgın taktiği gibi bencede haklılar sonuçta demek oluyorki artık xboxa çıkan bütün oyunlar windows marketede gelecek.

Curtius

14.2.2016 18:10:02

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 microsoft ben senin varya birşey dicektim ama kalsın. biliyordum böyle olacağını ben neden microsoftun mağazasından alacakmışım oyunu neden sana mecbur olacakmışım? oynamıyorum almıyorum kalsın. kimbilir kaç paraya satacaksın oyunu kendi mağazanda? insan diyor araya aracı firma girmeyince daha ucuz olur diye ama hiç sanmıyorum aksine çok daha pahalıya satılacaktır olsun bakalım al oyununu başına çal!
Sen alma biz oynarız :P

TheMuyu

14.2.2016 18:09:19

+4
microsft yine gfwl gibi bir saçmalığın peşinde bence umarım eline yüzüne bulaştırmaz.

Himurajutsu

14.2.2016 18:09:16

+1
Saçmalık Steama koy 3. parti yazılımın gene olsun ubisoft gibi rockstar gibi yok steam'e cephe almak nedir allah aşkına ya.

michael01

14.2.2016 18:07:47

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 microsoft ben senin varya birşey dicektim ama kalsın. biliyordum böyle olacağını ben neden microsoftun mağazasından alacakmışım oyunu neden sana mecbur olacakmışım? oynamıyorum almıyorum kalsın. kimbilir kaç paraya satacaksın oyunu kendi mağazanda? insan diyor araya aracı firma girmeyince daha ucuz olur diye ama hiç sanmıyorum aksine çok daha pahalıya satılacaktır olsun bakalım al oyununu başına çal!
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rise_of_the_Tomb_Raiderin_PC_Surumunu_27_TLye_Satin_Almak_ister_misiniz-82808.htm Önce bir araştırsanız güzel olur aslında.

OnrGrTR

14.2.2016 18:06:08

0
o zaman gears of war ultimate edition ıda steam e getirmeyecekler püff..

Guest-AEF248198

14.2.2016 18:05:21

+2
Farketmez her türlü çatır çatır oynarız. Hahahahaha (kötü adam gülüşü)

Megathrone26

14.2.2016 18:05:16

+10
microsoft ben senin varya birşey dicektim ama kalsın. biliyordum böyle olacağını ben neden microsoftun mağazasından alacakmışım oyunu neden sana mecbur olacakmışım? oynamıyorum almıyorum kalsın. kimbilir kaç paraya satacaksın oyunu kendi mağazanda? insan diyor araya aracı firma girmeyince daha ucuz olur diye ama hiç sanmıyorum aksine çok daha pahalıya satılacaktır olsun bakalım al oyununu başına çal!
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Break
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız