Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft: 4.2 TFLOPs Gerçek 4K için Yeterli Değil

 
   Bu konsol nesli ile birlikte belki de en çok haberini görmeye alıştığımız 4K oyunculuk muhabbetine bu kez Microsoft'tan Albert Penello, Eurogamer ile yaptığı röportajda değindi ve ayrıca Xbox Scorpio'nun fiyatı ile ilgili sorulan soruları yanıtladı.
 
   İlk olarak Xbox Scorpio'nun fiyatı ile ilgili sorulan sorulara göz atacak olursak. Eurogamer, Scorpio'nun belli ki daha güçlü teknik özelliklere sahip olacağını belirtti ve PS4 Pro'nun her türlü daha ucuz olacağını ima eden bir soru sordu. Albert Penello ise henüz fiyatı duyurmadıklarını belirterek, göreceğiz dedi.
 
   Bunun üzerine Eurogamer, "Tabii ki ancak beklentiler PS4 Pro'nun Xbox Scorpio'dan daha ucuz olacağı yönünde, Haksız mıyım?"  diye sordu. Albert Penello ise "Bir sonraki sohbetimiz ilginç bir tartışmaya sahne olacak." dedi.
 
   Son olarak Albert Penello, PS4 Pro'nun güzel bir makine olup güzel teknik özelliklere sahip olduğunu belirtti ancak 4.2 TFLOPs gücün gerçek 4K için yeterli olmadığını söyledi. Kendilerinin ise gerçek 4K'yı oyunculara sunacağının altı bir kez daha çizildi. 
 

 
   Microsoft'un en güçlü oyun konsolu olacağını iddia ettiği Xbox Scorpio, 2017'nın sonlarında çıkış yapacak.
 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Sniper Elite 4'te Hitler'i Öldürebilirsiniz, Tabii Oyuna Ön Sipariş Verirseniz Dead Rising 4’den Yeni Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dark dragon

23.9.2016 10:28:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman Bilgisayarda en azından adam akıllı çözünürlükte ve hızda oyun oynuyoruz... Resmen konsolcularla yıllardır dalga geçiyorlar... 60 fps çalışan konsol oyunu var mı?
Doom, Overwatch, Dirt Rally, Metal Gear Solid 5 var. Yapımcı kaliteli ise ve isterse 60 fps rahatlıkla yapabilir.

Rindaman

23.9.2016 10:04:37

0
Bilgisayarda en azından adam akıllı çözünürlükte ve hızda oyun oynuyoruz... Resmen konsolcularla yıllardır dalga geçiyorlar... 60 fps çalışan konsol oyunu var mı?

MonacoDoom

23.9.2016 03:49:23

0
Baştan beri demeye çalıştığım şey texture kalitesinin 900p olduğuydu sanırım baştan beridir derdimi tam anlatamıyorum. En basitinden Gears of War'ın pc'ye ilk çıkmış versiyonu Xbox 360'dan port edildiği için 720p ve bu oyunu pc'de 4k'ya alsam dahi kaplama kalitesi 720p olduğu için bana istediğimi veremiyordu. Şimdi yenilenmiş sürümü çıktı ve 1080p kaplama kalitesiyle karşımıza geldi, grafikler daha gerçekçi yani renk paletleri daha iyi ve en önemlisi dış yüzeylerin dokuları artık daha gerçek. Şimdi bu örnekten anladığımız üzere mesele çözünürlük değil kaplama kalitesi. Uncharted 4'ü 1080p oynuyorsun diye oynadığın kaplamanın kaliteside 1080p olacak diye bir kural yok tıpkı 720p dokulu gears of war'ı 4k'da açtığın halde yine 720p kaplamayla oynamandaki gibi. Alttaki ps4 fanboyunaysa diyecek birşey yok yorumlarının 1 tanesi adam akıllı değil ne desek boş yani. PS4 4k oynatamayacak haberinin altına "olsun bizde exclusive var" yazıp sonra Xbox 4k oynatacak haberinin altına "olsun bizde exclusive var" demek resmen konsolla kafayı bozmuşluk demektir. Galatasaray yenilince olsun uefa kupamız var gibi mala bağlamış resmen. İyi o zaman exclusive var git 3 senede bir konsol al hadi buyur, silah zoruyla tutan mı var? Biz burada milleti yanlış yoldan çekmeye çalışıyoruz donanım forumundayız bir sistem dizdin mi 5 sene gidiyor sonrada bir ekran kartı değiştiriyorsun ve yoluna devam ediyorsun ne diye millete 3 yılda bir konsol aldırıyorsunuz ki? 3 yılda bir aldırdığın konsolun maliyeti pc'yi geçerken bide.

Da King in da Norf

22.9.2016 23:00:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Exc. oyun stüdyonuz yok. İsterseniz 16K verin. Birazdan savunacak Xboylar da sakin olsunlar, daha geçen sene "ihi Halo, Forza isterse 720p olsun önemli olan oynayabilmek :)" diyorlardı. Ne ara grafik fetişi oldunuz? Peşin Cevap: "Örtök könsöllör öks. öyön öçön ölönmöyör" demeyin. Üzerim.
Rare,Moon Studios,Coalition,343i,Turn 10,Play Ground.Bunlar kimin Sony'nin mi? Evet oyun konsolu ökskölösöv öyön öcön ölönmöyör troll ökskölösöv oyun olmayan PS4 2 kat fazla satti.Hadi toz ol.Adamlarin daha güclü konsol cikarmasi seni niye derinden etkiledi?
Rare son on yılda hangi oyunu yaptı lütfen paylaş ve cehaletimizi gider. Moon studios neymiş wikipediadan baktım ori and blind foresti yapmışlar sırf liste kabarık olsun diye yazmışsın gene de çaban için tebrikler. Coalition dediğin adamlar adı üstünde Gears yaparlar. 343 adı üstünde Halo yapar. Turn 10 Forza yapar. Playground neymiş kimmiş onu da bilmiyorum gene cehaletime ver, elde kalan gene halo-gears-forza adamlar Lionheadi kapatıp Minecrafta milyar dolar para saydılar daha fazla yazmaya gerek yok.

İdrak İstimlak

22.9.2016 17:36:27

+1
Böyle lüzumsuzlara çok takılıyorsun, insanda azıcık akıl, mantık olur. Düşünsene bu çapta ses getiren 3A exc. oyun yapacaksın, bunun 1080p/30fps olarak sunulan SP kısmında böyle bir faul olacak. İnan DF gibi siteler gerekirse pikselleri tek tek sayar, o faulu yine gol yapar. Ciddiye almayalım lütfen...

brkylmz19990102

22.9.2016 14:19:54

0
Bu haberler yerine 20 tane çöp grafikli exc oyun çıksaydı daha mutlu olurdum cidden. Konsol konsol değil at yarışına döndü.

abrenax

22.9.2016 13:28:11

0
Microsoft ne anlar

Alkımm

22.9.2016 12:21:26

+1
UC4 de laf yok ps4 aldırtacak benim için tek oyundu Oynadım sonra da ps4 dü sattım zaten.Toplamda 2 yılda 3 oyun satın aldım

boostibo

22.9.2016 12:08:26

0
4k olunca ne oluyor

BSC Misafiri

22.9.2016 10:28:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: Neyinkafasi Konsolum yok ama şu Sony fanlarının iğrenç taraflı yorumlarını gördükçe tiksiniyorum.Öncelikle şunu bilin fanboy sürüsü, TFLOPS değeri mimariden etkilenmez.Grafik işleminin yaptığı toplam çıkış gücünü gösterir.Mimarisi zaten kötü olan grafik işlemcinin TFLOPS değerinde düşük olur.Ölümüne sonyi savunmak için neredeyse, 4.2 ama daha verimli 4.2 bile diyeceksiniz.Bu kadar saçmalamayın.Scorpio daha güçlüyse güçlüdür,sırf çekemediğinizden saçmalamayı bırakın. Ayrıca 4.2Tflops anca 1080p yi upscale etmeye yeter.2k işi yalan dolan,biraz bu konuda bilginiz olsa zaten işkembeden ölümüne sallamazsınız. 6tflops ta anca 2k yı upscale etmeye yeter.Gerçek 4k çözünürlükten kasıt Pc platformundaki kadar detaylı grafiklerse tabi. 10tflops anca 'ucu ucuna' 4k grafik için yeterli hacim sağlar, ki geleceğe dönük bir 4k için en az 12 TFLOPS gerekir.Millet 4k için boşuna sli crossfire yapmıyor.
Helal olsun PS5 döneminde bile 4K 60 fps oyun göremeyiz,ancak 30 fps olur..Sonra bi ara konsol çaktılarmı 60 fps ye tamamlarlar,Sonra gelsin paralar...1080P'nin suyumu çıktı anlamadımki,Baba gibi görsellikte,detaylarda oyunlar oynamak varken,60 fps varken.. Hangi aptal 4K ya yönelirki..Bu 4K yüzünden oyunların grafiklerinin gelişimi 1 nesil yavaşlayacak..PS5 te olması gereken grafikleri PS6 da göreceğiz,demedi demeyin..

Dr. Kayaba Akihiko

22.9.2016 09:01:26

0
Konsolum yok ama şu Sony fanlarının iğrenç taraflı yorumlarını gördükçe tiksiniyorum.Öncelikle şunu bilin fanboy sürüsü, TFLOPS değeri mimariden etkilenmez.Grafik işleminin yaptığı toplam çıkış gücünü gösterir.Mimarisi zaten kötü olan grafik işlemcinin TFLOPS değerinde düşük olur.Ölümüne sonyi savunmak için neredeyse, 4.2 ama daha verimli 4.2 bile diyeceksiniz.Bu kadar saçmalamayın.Scorpio daha güçlüyse güçlüdür,sırf çekemediğinizden saçmalamayı bırakın. Ayrıca 4.2Tflops anca 1080p yi upscale etmeye yeter.2k işi yalan dolan,biraz bu konuda bilginiz olsa zaten işkembeden ölümüne sallamazsınız. 6tflops ta anca 2k yı upscale etmeye yeter.Gerçek 4k çözünürlükten kasıt Pc platformundaki kadar detaylı grafiklerse tabi. 10tflops anca 'ucu ucuna' 4k grafik için yeterli hacim sağlar, ki geleceğe dönük bir 4k için en az 12 TFLOPS gerekir.Millet 4k için boşuna sli crossfire yapmıyor.

MonacoDoom

22.9.2016 05:18:41

0
PS4 pro 4k oynatamaz zatende kalkıpta upscale'yide savunmayın bence. Uncharted 4'te gördük 900p'den 1080p'ye upscale etmişlerdi 1 tane keskin dokulu obje yoktu resmen oyunu bulanıklaştırıyor 900p yayınlasalardı daha iyiydi en basitinden. Birde bunu 4k'da düşünün sonuç : facia.

BSC Misafiri

22.9.2016 04:02:42

0
Scorpio ve pro ile ilgili teknik bilgiler az çok biliniyor. Piyasaya çıkış anında ufak tefek farklılıklar olabilir emin değilim. Ve açıklanan teknik bilgilere göre scorpio ve pro arasında gerçekten de hafife alınmıyacak bir güç farkı olacak. Bana göre eğer ki fhd oyunculuk mevzu bahis ise her iki konsolda hayli hayli yeterli olacaktır. Fakat 4k oyunculuk işin içine girdiğinde scorpio elbette çok avantajlı olacak. Fakat burda sorulması gereken soru 4k oyun açacak fakat hangi ayarlar da oyunu oynayabileceğiz. Ve konsollar artık iyice pc gibi grafik ayarı seçilecek şekilde önümüze seçenek koyacak. Acaba 4k düşük veya orta ayar yerine fhd ultra ayarda oynamak daha mı göze hoş bir görsellik verir orasıda ayrı bir muamma. Eğer ki fhd ultra ayar diye bir cevap bizde oluşuyorsa kimbilir belki de scorpio oradaki avantajı biraz kaybedebilir. Tabi kişiden kişiye ve zevk ve ihtiyaca göre satın alım kararı değişiklik gösterebilir. Bu arada tabiki exclusive oyunlarda konsolun satış çizelgesinde farklılık yaratacaktır. Fakat scorpio ve pro arasında 1 yıllık bir süreç olacak tahminim sony VR ve gow oyunu ile bu bir yıllık sürecin başında ve daha güncel bir konsolun getirileri ile ve araya çok uzatmadan bir exclusive oyun daha koyarak scorpionun çıkışına kadar mümkün olan en çok konsol satışını yapmaya çalışacak. Scorpio çıkışında yazımın başında da belirttiğim gibi bir iki ufak tefek değişiklik ve beklediğimizden daha iyi bir donanım ile gelecek olur ise iyi bir 4k performansı gösterip exclusive oyun konusuna biraz daha eğilir ise her ne kadar pc de de oynama şansı olsada oyuncuların scorpio satın almak istemesi ve Sony tarafından geçecek oyuncu kitlesi bile beni şaşırtmaz. Sonuçta bir markanın fanboyu olmak yerine eğlenmek ve keyif almak ve ihtiyaçlara uygun şekilde satın alma kararını verecek bir çok oyuncu var. Ve bunlar fan değil oyuncu. Eğer bu anlattığım senaryo gerçekleşir ise ps 5 i görmemiz için çokda uzun bir zaman beklemek durumunda kalmıyacağımızı düşünüyorum. Dengeler değiştikçe üreticiler tedbirlerini alacak ve b planlarını devreye mutlaka koyacaktır. Bütün Aklı başında oyuncu arkadaşlara selamlar...

abstract-a

22.9.2016 00:55:23

0
Su haberdeki en parlak ve zekice yorum bu. Yani aynen boyle olabilir ki firmalara ortalama bir oyun cikarsinlar. Ps4 pro ve xbox scorpio ya. Oyle bir konusuluyorki ps3 ile xbox scorpio yarisacak sanki
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Şimdi sen bu misafire beynin yok dedin, arada dağlar kadar fark dedin, bak şimdi sana bir hesap yapalım aslanım... Xbox One: 1.3 tflops PS4: 1.82 tflops Yani aradaki fark 0.52 tflops, bu da Xbox One'ın yüzde kaçına tekabül eder; %40 Scorpio: 6 tflops PS4 Pro: 4.2 tflops Aradaki fark 1.8 tflops, bu da PS4 Pro'nun yüzde %43 Sonuç olarak Xbox One ile PS4 arasındaki güç farkının, bir benzerinin PS4 Pro ile Scorpio arasında olduğunu söyleyebiliriz. Eğer senin de ifade ettiğin gibi Pro ile Scorpio arasındaki fark dağlar kadar ise aynı dağlar kadar fark PS4 ile Xbox One arasında da var. Misafiri beyinsizlikle itham etmişsin, şimdi söyle bakalım biz seni neyle itham edelim?

Metal-Gear

22.9.2016 00:50:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: RedTurkei Valla ne kadar haklı da olsa kimse senin keyfini koca bir yıl beklemez, ümitliydim ama bence microsoft yine yanlış yolda 1 sene ne demek ya insanların alayı pro alır, sen bekleki Xscorpio gelsin
Hocam mantıklı diyorsun ama Scorpio'da çıktığı dönemin trendi olur. Sonuçta en güçlü konsol diyorsun, Native 4K sözü vererek geliyorsun, 1. parti sayılabilen (aslen multiplatform olan) oyunlarda. Gerçi 4K olacakta grafik nasıl olacak bilgi yokta neyse şimdilik konu bu değil. Sonuç olarak pazarı kalbinden vuruyorsun: Native 4K! - saçma da olsa oyun pazarını bu şekillendiriyor artık. Ben Scorpio'nun baya ilgi göreceği kanaatindeyim o yüzden. Bir PS4 kadar başarı elde eder mi orası meçhul tabi. PS Pro'nun başarsına göre tahmin yürütmek daha kolay olur bu konuda, zaman lazım yani bakalım.

RedTurkei

22.9.2016 00:36:53

0
Valla ne kadar haklı da olsa kimse senin keyfini koca bir yıl beklemez, ümitliydim ama bence microsoft yine yanlış yolda 1 sene ne demek ya insanların alayı pro alır, sen bekleki Xscorpio gelsin

addidas_85

22.9.2016 00:36:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus Yazılım konusunda Sony Microsoft ile yarışamaz. İş yazılıma kalırsa her türlü kaybeder. Microsoft exc oyunları pcye getirme akılsızlığını yapmasa Xbox scorpio ile uçar
Hocam o konuda da batırdılar bence, zamanında cloud ile harikalar yaratacak bir konsol iddiasına girmişlerdi ve sonucu gördük, nasıl da patladı ellerinde o konuşmalar Microsoft da zerre kadar akıl varsa gidip bir düzine oyun firması kurup nitelikli oyunlar koyar piyasaya, yoksa kimse kusura bakmasın ama oyun işi pc+ps olarak devam eder...

addidas_85

22.9.2016 00:06:50

+1
Microsoft aynı bizim PKKlılara benziyor. Güç elin geçince yavuz k*pek gibi saldırıyor ama Ne zaman kuyruğu sıkışsa dostluk kardeşlik diyor Yav konsol dünyasının içine eden firmasın be, bundan başka da bir halta yaramadın ki amacın da zaten bu pazarı bitirip tekrar insanları pc pazarına çekmek. Umarım 1 yıl sonra da PS5 çıkar da yine biz oyuncu dostuyuz diye ortalıkta dolaşırsın

BSC Misafiri

22.9.2016 00:05:19

0
Hadi xbox fantardlar zeka sorunlu da digerlerine sesleniyorum mc (sozde) bu scorpio denen israfi piyasaya sunacak sonra bu sey en guclu konsol olacak, sony de bunu izleyecek, satislar dusecek ve en so mc tekel olacak ha oylemi ? Ha ha ha gulerler insana. Hadi xbox fantardlara yakisir da bu digerlerine yakismiyor. Ya senelerce aradaki ucurum gibi satis farkini inis cikislarla tutan bir firma uyumaz ben size soyleyeyim. He artik konsol dunyasi darmadagan olacak gibi ama yapacak birsey yok. Ayrica bu alete o kadar exc. Getirmeleri lazim ki (ki bunu mc nin yapmasi imkansiz) bizde konsol diyelim. Ama oyle pixeli gozuken gameplaysiz oyunu degilde elin pc masterrace cisinin bile gordugunde hayran kalip merakla bekledigi exc.ler olmali. Siz anladiniz dedigimi. Ama burada Mc ve xbox fantardlardan soz edince bunlar manasiz oluyor. Onlarin basarabildigi tek sey zirvalamak Ha ha haayy.

2K

21.9.2016 23:26:17

0
PS4 Pro yeni duyuruldu ve o yüzden şu an her yerde fakat Xbox'ın şu an karşısına çıkaracak güçte bir cihazı yok o yüzden bu tarz açıklamalar ile o da yer edinmeye çalışıyor. Diğer arkadaşlar gibi sanki TFLOP uzmanı gibi açıklamalara girmeyeceğim fakat Scorpio'un iddası native 4K olacak yönünde Pro'un ise upscaled 4K. Elbet The Last of Us ve yeni Resident Evil gibi native gelecek olanlar ve olacaktır fakat Sony upscaled 4K olarak lanse ediyor bu ürünü. O yüzden bekleyip göreceğiz kaç TFLOP olduğu önemli değil eğer Microsoft'un dediği gibi native 4K olacaksa, gücünü ortaya koymuş olur zaten. Bu arada verilen röportajdan anladığım fiyat Pro'dan daha yüksek olacak.

pofpor01

21.9.2016 22:37:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Gücünüz batsın konsol mantığınında içine ettiniz.
Yazıyı okurken aynısını düşündüm.

Midair44

21.9.2016 21:28:46

0
Pc pazarıyla kıyaslarsak şuan Rx 480 ise 5.8 TF GTX 1070 6.5 TF GTX 1080 ise 9 TeraFlop Şuan 4K oyunculuk GTX 1080 de GTA V gibi oyunlarda ufak tefek ayar oynamalıyla 60fpste çalışıyor. Scorpio ise 6 TeraFlop yani GTX1070 ayarında açın youtubeu bakın GTX1070 4k testlerine, Rise of the Tomb Raider 4K ultrada 34 FPS vermiş yani oyunu, eğer oyunları doğru düzgün optimize ederlerse High ayarda ufak tefek kenar yumuşatma gibi şeyleri kısarak rahatlıla 4K oynatabilir en kötü orta ayarlarda oynatır. 4.2 TFlops ise GTX 970 performansında ve Rise of Tomb Raider 4k ultrada 20FPS vermiş. Aradaki 14 Fps oynanabilirliği ne kadar etkiler söylememe gerek yok. Yani aradaki fark gtx 970 ile 1070 gibi Xbox becerirse iyi tokatlar ama eline yüzünede bulaştırma ihtimali var. Not: Değerler tam değildir yaklaşıktır.

Alkımm

21.9.2016 19:22:28

0
Hayaller 4k/60 fps Gerçekler 960p 30 fps 4-6 ile olacak iş değil bu siz önce bi 1080p 60 fps yi tutturun da 4k sı şurada kalsın.Zaten konsol mantığının içine ettiler ps4 aldığıma bin pişman oldum.2 ay öncede sattım zaten oynadığım şimdiye kadar 3 oyun oldu gerisi zaten full pc ye çıktı ee ne anladım o işten. Adamlar konsolu şuan pc yerine çıkan oyun makinesi olarak görüyor x86 olarak çıkınca sevinmiştik ama keşke böyle olmasaydı.

MâxeLL

21.9.2016 19:03:45

+1
Hay artik batsin su 4K muhabbetiniz be! Yeter illallah geldi! Bir an once ciksin su 4K zikkimlar, firmalar yine ceplerini doldursunlar da rahatlayalim artik su sacmaliklar bitsin artik... Bir konu ne kadar on plana cikartilir, ne kadar cok konusulursa o derece fos cikar. Bunu 3D' de gorduk(bence hala cok guzel teknoloji), 4K tvlere de gorduk, en basitinden No Man's Sky da da gorduk. Hafizanizi biraz zorlarsaniz daha nerelerde nerelerde de gorduk hatirlarsiniz

BSC Misafiri

21.9.2016 18:54:15

+8
Bizde sana aciyoruz halleluja

Guest-1E1FC651D

21.9.2016 18:44:13

+2
Playstation kullanıcılarına acıyorum. Ms-dos bozması, vasatlık akan bir işletim sisteminde oyun oynamaya çalışıyorlar.

Kasatka

21.9.2016 18:38:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: byakuyatr Arkadaşlar konsol ile pc yi hala karıştırıyorsunuz. Xbox windows ile aynı mantıkta çalışıyor. Ps4 ise konsol mantığı ile. İphone cihazlar gibi düşünün düşük donanımla harikalar yaratabiliyor. Herşey donanım demek değildir asıl kısmı olan yazılım daha önemli.
Ikisi de X86.

Sisyphus

21.9.2016 18:29:43

0
Yazılım konusunda Sony Microsoft ile yarışamaz. İş yazılıma kalırsa her türlü kaybeder. Microsoft exc oyunları pcye getirme akılsızlığını yapmasa Xbox scorpio ile uçar

byakuyatr

21.9.2016 18:14:52

+1
Arkadaşlar konsol ile pc yi hala karıştırıyorsunuz. Xbox windows ile aynı mantıkta çalışıyor. Ps4 ise konsol mantığı ile. İphone cihazlar gibi düşünün düşük donanımla harikalar yaratabiliyor. Herşey donanım demek değildir asıl kısmı olan yazılım daha önemli.

BSC Misafiri

21.9.2016 17:50:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: forzawar35
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka
quote:

Orjinalden alıntı: xepi d3vstator kac yasındasın dikkatimi cekti gercekler böyle ilk basta xbox ezildi şimdide ps4 eziliyor adam akıllı oyun cıkarmadılae bir kac tane oyun hariç kımse yanlış annamasın 2017 kazananı belli bunu sindirin bence
Elde ki bi GUS dalda ki 10 scorpiodan iyidir yavruc. Pro aha cikicak. Ya scorpio? Daha 1 sene var cikmasina oda cok iyimser bir tahmine. PS5 in cikabilecegini dusunurler se yada sony fake cikis zarfi atarsa onlara cihazi olabildiğince GECIKIRMEYE calisacaklardir. CUnki 2017 sonu yani 2018 de cihazi cikarip 2019 da atiyorum cikacak bir ps5 e bir yil ara ile donanimsal cevap veremezler cunki daha cihaz cikali bir yil olmuş oyunlari bile yüze 50 si tamamlanmamis halde olucak. Su an pro 4.2 Tflops Scorpio ise 6.4 Tflops. Arada 2.2 Tflops fark var ki bu daha cikmamis haldeyken. Ciktiginda aslinda o zamanki teknoloji ile PRO nun gücüne eşit bir güçle cikmis olucak. Her gecen ay GPU da yeni bir gelişme yasanip tflops erimesi yasaniyor. Eger scorpio 10-12 tflops olsaydı bu dedikleri mi demezdim ancak scorpio ve MS li yetkililer sunu anlamali . Scoprionun rakibi PRO değil PS5 dir. PRO zaten ben basli basina farkli bir konsolum demiyor, güncellenmiş bir konsol. Ama scorpio yeni nesil edasinda gelen bir cihaz. Ben su görüşteyim PRO scorpio cikana kadar ve ciktiktan bir sene sonraya kadar scorpio ile hem satis hemde grafiksel anlamda basa bas bas edebilecek bir cihazken scorpionun ps5 ile bas etmesi imkansiz ki scorpiodan en fazla 1 sene sonra dedikodusu haberleri geldiğinde ps5 in scorpionun satislarinin bicak gibi kesileceğini düşünüyorum/ 12-16 tflops luk bir canavarla nasil bas edebilir ki zaten.
Oy yoyo yoyoyoy oy.Biri bu cocugu uyandirsin.Derin uykuda,görmek istedigi en güzel rüyalari görüyor haha
sen rüyaları iyi bilirsin, rise of the tomb raider ın ps4 e gelmeyeceği rüyasını görmüştün en son.
zaten ps4 cıkacak bı oyundu bu kadar beklemıyordum :) trol işte kanıında var
sana pinkydemon top diyor, ne düşünüyorsun bu konu hakkında?

BSC Misafiri

21.9.2016 17:48:23

0
Seneye Sony Severler Aci & Isyan Vakfi acacagim. Kayitlar,1-2 aya kadar baslayacak!

forzawar35

21.9.2016 17:43:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka
quote:

Orjinalden alıntı: xepi d3vstator kac yasındasın dikkatimi cekti gercekler böyle ilk basta xbox ezildi şimdide ps4 eziliyor adam akıllı oyun cıkarmadılae bir kac tane oyun hariç kımse yanlış annamasın 2017 kazananı belli bunu sindirin bence
Elde ki bi GUS dalda ki 10 scorpiodan iyidir yavruc. Pro aha cikicak. Ya scorpio? Daha 1 sene var cikmasina oda cok iyimser bir tahmine. PS5 in cikabilecegini dusunurler se yada sony fake cikis zarfi atarsa onlara cihazi olabildiğince GECIKIRMEYE calisacaklardir. CUnki 2017 sonu yani 2018 de cihazi cikarip 2019 da atiyorum cikacak bir ps5 e bir yil ara ile donanimsal cevap veremezler cunki daha cihaz cikali bir yil olmuş oyunlari bile yüze 50 si tamamlanmamis halde olucak. Su an pro 4.2 Tflops Scorpio ise 6.4 Tflops. Arada 2.2 Tflops fark var ki bu daha cikmamis haldeyken. Ciktiginda aslinda o zamanki teknoloji ile PRO nun gücüne eşit bir güçle cikmis olucak. Her gecen ay GPU da yeni bir gelişme yasanip tflops erimesi yasaniyor. Eger scorpio 10-12 tflops olsaydı bu dedikleri mi demezdim ancak scorpio ve MS li yetkililer sunu anlamali . Scoprionun rakibi PRO değil PS5 dir. PRO zaten ben basli basina farkli bir konsolum demiyor, güncellenmiş bir konsol. Ama scorpio yeni nesil edasinda gelen bir cihaz. Ben su görüşteyim PRO scorpio cikana kadar ve ciktiktan bir sene sonraya kadar scorpio ile hem satis hemde grafiksel anlamda basa bas bas edebilecek bir cihazken scorpionun ps5 ile bas etmesi imkansiz ki scorpiodan en fazla 1 sene sonra dedikodusu haberleri geldiğinde ps5 in scorpionun satislarinin bicak gibi kesileceğini düşünüyorum/ 12-16 tflops luk bir canavarla nasil bas edebilir ki zaten.
Oy yoyo yoyoyoy oy.Biri bu cocugu uyandirsin.Derin uykuda,görmek istedigi en güzel rüyalari görüyor haha
sen rüyaları iyi bilirsin, rise of the tomb raider ın ps4 e gelmeyeceği rüyasını görmüştün en son.
zaten ps4 cıkacak bı oyundu bu kadar beklemıyordum :) trol işte kanıında var

BSC Misafiri

21.9.2016 17:41:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka
quote:

Orjinalden alıntı: xepi d3vstator kac yasındasın dikkatimi cekti gercekler böyle ilk basta xbox ezildi şimdide ps4 eziliyor adam akıllı oyun cıkarmadılae bir kac tane oyun hariç kımse yanlış annamasın 2017 kazananı belli bunu sindirin bence
Elde ki bi GUS dalda ki 10 scorpiodan iyidir yavruc. Pro aha cikicak. Ya scorpio? Daha 1 sene var cikmasina oda cok iyimser bir tahmine. PS5 in cikabilecegini dusunurler se yada sony fake cikis zarfi atarsa onlara cihazi olabildiğince GECIKIRMEYE calisacaklardir. CUnki 2017 sonu yani 2018 de cihazi cikarip 2019 da atiyorum cikacak bir ps5 e bir yil ara ile donanimsal cevap veremezler cunki daha cihaz cikali bir yil olmuş oyunlari bile yüze 50 si tamamlanmamis halde olucak. Su an pro 4.2 Tflops Scorpio ise 6.4 Tflops. Arada 2.2 Tflops fark var ki bu daha cikmamis haldeyken. Ciktiginda aslinda o zamanki teknoloji ile PRO nun gücüne eşit bir güçle cikmis olucak. Her gecen ay GPU da yeni bir gelişme yasanip tflops erimesi yasaniyor. Eger scorpio 10-12 tflops olsaydı bu dedikleri mi demezdim ancak scorpio ve MS li yetkililer sunu anlamali . Scoprionun rakibi PRO değil PS5 dir. PRO zaten ben basli basina farkli bir konsolum demiyor, güncellenmiş bir konsol. Ama scorpio yeni nesil edasinda gelen bir cihaz. Ben su görüşteyim PRO scorpio cikana kadar ve ciktiktan bir sene sonraya kadar scorpio ile hem satis hemde grafiksel anlamda basa bas bas edebilecek bir cihazken scorpionun ps5 ile bas etmesi imkansiz ki scorpiodan en fazla 1 sene sonra dedikodusu haberleri geldiğinde ps5 in scorpionun satislarinin bicak gibi kesileceğini düşünüyorum/ 12-16 tflops luk bir canavarla nasil bas edebilir ki zaten.
Oy yoyo yoyoyoy oy.Biri bu cocugu uyandirsin.Derin uykuda,görmek istedigi en güzel rüyalari görüyor haha
sen rüyaları iyi bilirsin, rise of the tomb raider ın ps4 e gelmeyeceği rüyasını görmüştün en son.

senjido

21.9.2016 17:36:37

0
patlamış mısırımı aldım tartışmaları bekliyorum.

Wayward Son

21.9.2016 17:13:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: forzawar35
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Exc. oyun stüdyonuz yok. İsterseniz 16K verin. Birazdan savunacak Xboylar da sakin olsunlar, daha geçen sene "ihi Halo, Forza isterse 720p olsun önemli olan oynayabilmek :)" diyorlardı. Ne ara grafik fetişi oldunuz? Peşin Cevap: "Örtök könsöllör öks. öyön öçön ölönmöyör" demeyin. Üzerim.
Rare,Moon Studios,Coalition,343i,Turn 10,Play Ground.Bunlar kimin Sony'nin mi? Evet oyun konsolu ökskölösöv öyön öcön ölönmöyör troll ökskölösöv oyun olmayan PS4 2 kat fazla satti.Hadi toz ol.Adamlarin daha güclü konsol cikarmasi seni niye derinden etkiledi?
Exc. oyun nedir, ne değildir bilmeyen ergen feryadı.
31 ci yoruma atmak nasıl bi duygu noremal psfunboy
31 sayısını görünce kıs kıs gülme olaylarını biz lisede bırakmıştık ama devam ettiren hevesli kardeşlerimizin olduğunu bilmek güzel.

BlackBeasT

21.9.2016 17:12:54

0
Forza Horizon 3 çıkış videosunda yorum yapan gençleri tekrar ringe alalüm Müzyk'de verek

saameet_06

21.9.2016 17:08:20

0
Çok net söylüyorum , bombayi patlatip 399 dolar veya max 449 dolar yapacaklar .

Deadpool1239

21.9.2016 16:59:02

0
Hepimiz kardeşiz, bu kavga ne diye? :)

Kevin Garnett

21.9.2016 16:57:14

0

BSC Misafiri

21.9.2016 16:53:56

+1
sony nin 2017nin sonunda yeni bi ps duyurmayacağı ne mağlum belkide scorpiodan güzçlü bi konsol yapacaklar. microsoftun bu kadar uzun süre sonra scorpio yu çıkarması hata olacak bence

BSC Misafiri

21.9.2016 16:53:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka
quote:

Orjinalden alıntı: xepi d3vstator kac yasındasın dikkatimi cekti gercekler böyle ilk basta xbox ezildi şimdide ps4 eziliyor adam akıllı oyun cıkarmadılae bir kac tane oyun hariç kımse yanlış annamasın 2017 kazananı belli bunu sindirin bence
Elde ki bi GUS dalda ki 10 scorpiodan iyidir yavruc. Pro aha cikicak. Ya scorpio? Daha 1 sene var cikmasina oda cok iyimser bir tahmine. PS5 in cikabilecegini dusunurler se yada sony fake cikis zarfi atarsa onlara cihazi olabildiğince GECIKIRMEYE calisacaklardir. CUnki 2017 sonu yani 2018 de cihazi cikarip 2019 da atiyorum cikacak bir ps5 e bir yil ara ile donanimsal cevap veremezler cunki daha cihaz cikali bir yil olmuş oyunlari bile yüze 50 si tamamlanmamis halde olucak. Su an pro 4.2 Tflops Scorpio ise 6.4 Tflops. Arada 2.2 Tflops fark var ki bu daha cikmamis haldeyken. Ciktiginda aslinda o zamanki teknoloji ile PRO nun gücüne eşit bir güçle cikmis olucak. Her gecen ay GPU da yeni bir gelişme yasanip tflops erimesi yasaniyor. Eger scorpio 10-12 tflops olsaydı bu dedikleri mi demezdim ancak scorpio ve MS li yetkililer sunu anlamali . Scoprionun rakibi PRO değil PS5 dir. PRO zaten ben basli basina farkli bir konsolum demiyor, güncellenmiş bir konsol. Ama scorpio yeni nesil edasinda gelen bir cihaz. Ben su görüşteyim PRO scorpio cikana kadar ve ciktiktan bir sene sonraya kadar scorpio ile hem satis hemde grafiksel anlamda basa bas bas edebilecek bir cihazken scorpionun ps5 ile bas etmesi imkansiz ki scorpiodan en fazla 1 sene sonra dedikodusu haberleri geldiğinde ps5 in scorpionun satislarinin bicak gibi kesileceğini düşünüyorum/ 12-16 tflops luk bir canavarla nasil bas edebilir ki zaten.
12-16 tflops'luk bir canavar? Atıcılıkta Rio olimpiyatları elemelerine niye katılmadın ki, yazık olmuş :) Şunu diyemiyor musun; Xbox markası hangi donanım özellikleriyle gelirse gelsin özel oyunu olmadığı için albenisini büyük ölçüde yitirdi diye? Kendi adıma konuşmak gerekirse PSX ile keyifle oynayıp istediğim tüm oyunları bitirdikten sonra satıp Sega Saturn ardından Nintendo 64 aldım ve 7-8 harika oyun oynadım, sonra Dreamcast, Gamecube ve PS2 ile bugüne kadar sırasıyla bütün konsolları keyifle oynadım, oyun ve konsolları yurtdışından aldığım için aldığımdan pahalıya da sattıklarım oldu. PS4 pro'ya ileride geçmeyi düşünüyorum ama şu aralar donanım gücü ne olursa olsun Nintendo NX satın almayı düşünüyorum çünkü o kaliteli oyunları oynayabileceğim başka bir oyun platformu yok ve konsol özeli. Microsoft'un Xbox 360'tan bu yana özel oyunlar konusunda çok büyük yanlışlar yaptığı gün gibi ortada ne yazık ki. Sonuç olarak donanımı payda yaparak kendine oyuncu diyenlerin keyfinden mahrum kaldığı o kadar çok kaliteli oyun var ki.

BSC Misafiri

21.9.2016 16:49:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka
quote:

Orjinalden alıntı: xepi d3vstator kac yasındasın dikkatimi cekti gercekler böyle ilk basta xbox ezildi şimdide ps4 eziliyor adam akıllı oyun cıkarmadılae bir kac tane oyun hariç kımse yanlış annamasın 2017 kazananı belli bunu sindirin bence
Elde ki bi GUS dalda ki 10 scorpiodan iyidir yavruc. Pro aha cikicak. Ya scorpio? Daha 1 sene var cikmasina oda cok iyimser bir tahmine. PS5 in cikabilecegini dusunurler se yada sony fake cikis zarfi atarsa onlara cihazi olabildiğince GECIKIRMEYE calisacaklardir. CUnki 2017 sonu yani 2018 de cihazi cikarip 2019 da atiyorum cikacak bir ps5 e bir yil ara ile donanimsal cevap veremezler cunki daha cihaz cikali bir yil olmuş oyunlari bile yüze 50 si tamamlanmamis halde olucak. Su an pro 4.2 Tflops Scorpio ise 6.4 Tflops. Arada 2.2 Tflops fark var ki bu daha cikmamis haldeyken. Ciktiginda aslinda o zamanki teknoloji ile PRO nun gücüne eşit bir güçle cikmis olucak. Her gecen ay GPU da yeni bir gelişme yasanip tflops erimesi yasaniyor. Eger scorpio 10-12 tflops olsaydı bu dedikleri mi demezdim ancak scorpio ve MS li yetkililer sunu anlamali . Scoprionun rakibi PRO değil PS5 dir. PRO zaten ben basli basina farkli bir konsolum demiyor, güncellenmiş bir konsol. Ama scorpio yeni nesil edasinda gelen bir cihaz. Ben su görüşteyim PRO scorpio cikana kadar ve ciktiktan bir sene sonraya kadar scorpio ile hem satis hemde grafiksel anlamda basa bas bas edebilecek bir cihazken scorpionun ps5 ile bas etmesi imkansiz ki scorpiodan en fazla 1 sene sonra dedikodusu haberleri geldiğinde ps5 in scorpionun satislarinin bicak gibi kesileceğini düşünüyorum/ 12-16 tflops luk bir canavarla nasil bas edebilir ki zaten.
Oy yoyo yoyoyoy oy.Biri bu cocugu uyandirsin.Derin uykuda,görmek istedigi en güzel rüyalari görüyor haha

veli@1144

21.9.2016 16:48:42

0
En az 6 olmasi gerekiyordur muhtemelen

Wayward Son

21.9.2016 16:35:35

+5
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Exc. oyun stüdyonuz yok. İsterseniz 16K verin. Birazdan savunacak Xboylar da sakin olsunlar, daha geçen sene "ihi Halo, Forza isterse 720p olsun önemli olan oynayabilmek :)" diyorlardı. Ne ara grafik fetişi oldunuz? Peşin Cevap: "Örtök könsöllör öks. öyön öçön ölönmöyör" demeyin. Üzerim.
Rare,Moon Studios,Coalition,343i,Turn 10,Play Ground.Bunlar kimin Sony'nin mi? Evet oyun konsolu ökskölösöv öyön öcön ölönmöyör troll ökskölösöv oyun olmayan PS4 2 kat fazla satti.Hadi toz ol.Adamlarin daha güclü konsol cikarmasi seni niye derinden etkiledi?
Exc. oyun nedir, ne değildir bilmeyen ergen feryadı.

dark dragon

21.9.2016 16:27:29

+3
Exc oyunsuz oluyor mu peki Microsoft efendi. Adamlar God of War ve Last of Us 2 çıkarsın öyle bakar kalırsın. Scorpio çıkışına exc kotor 3 hazırla mağazanın kapısında sabahlayalım 4K kimsenin umrunda değil.

Kasatka

21.9.2016 16:23:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: xepi fiyat konusu ne kadar olacağı belli değil ve göreceğiz demesi anlı şanlı fiyat olmucak bu türkiye içinde gecerli değil ps4 pro aynısı olcak 1850 tl yada 2200 tl
Fiyata 499 dolar olucak.

Kasatka

21.9.2016 16:22:26

+2
quote:

Orjinalden alıntı: xepi d3vstator kac yasındasın dikkatimi cekti gercekler böyle ilk basta xbox ezildi şimdide ps4 eziliyor adam akıllı oyun cıkarmadılae bir kac tane oyun hariç kımse yanlış annamasın 2017 kazananı belli bunu sindirin bence
Elde ki bi GUS dalda ki 10 scorpiodan iyidir yavruc. Pro aha cikicak. Ya scorpio? Daha 1 sene var cikmasina oda cok iyimser bir tahmine. PS5 in cikabilecegini dusunurler se yada sony fake cikis zarfi atarsa onlara cihazi olabildiğince GECIKIRMEYE calisacaklardir. CUnki 2017 sonu yani 2018 de cihazi cikarip 2019 da atiyorum cikacak bir ps5 e bir yil ara ile donanimsal cevap veremezler cunki daha cihaz cikali bir yil olmuş oyunlari bile yüze 50 si tamamlanmamis halde olucak. Su an pro 4.2 Tflops Scorpio ise 6.4 Tflops. Arada 2.2 Tflops fark var ki bu daha cikmamis haldeyken. Ciktiginda aslinda o zamanki teknoloji ile PRO nun gücüne eşit bir güçle cikmis olucak. Her gecen ay GPU da yeni bir gelişme yasanip tflops erimesi yasaniyor. Eger scorpio 10-12 tflops olsaydı bu dedikleri mi demezdim ancak scorpio ve MS li yetkililer sunu anlamali . Scoprionun rakibi PRO değil PS5 dir. PRO zaten ben basli basina farkli bir konsolum demiyor, güncellenmiş bir konsol. Ama scorpio yeni nesil edasinda gelen bir cihaz. Ben su görüşteyim PRO scorpio cikana kadar ve ciktiktan bir sene sonraya kadar scorpio ile hem satis hemde grafiksel anlamda basa bas bas edebilecek bir cihazken scorpionun ps5 ile bas etmesi imkansiz ki scorpiodan en fazla 1 sene sonra dedikodusu haberleri geldiğinde ps5 in scorpionun satislarinin bicak gibi kesileceğini düşünüyorum/ 12-16 tflops luk bir canavarla nasil bas edebilir ki zaten.

forzawar35

21.9.2016 16:19:25

0
Xbox Scorpio 6 TFLOPs ok bilmediğimiz yenı ekran kartı gelmesi amd ile yenı ekran kartı annasması yaptıysa özel bi kart gelecek olması yenı bi konsol xbox one devamı değil nasıl olsa bu kadar doğal 4k oynatacaksa taminim yenı özel bi ekran kartı yenı özel işlemci ram olayı 16 gb olabilir rx 480[ x ] olabilir önemli olan ne kadar olcağı kım bilir e3 2017 yenı ip xbox ve win 10 için

Angel of the Lord

21.9.2016 16:16:46

+4
Daha sonra çıkıyor artı olarak daha pahalı. Daha güçlü olması gerekmiyor mu zaten?

xepi

21.9.2016 16:05:51

0
fiyat konusu ne kadar olacağı belli değil ve göreceğiz demesi anlı şanlı fiyat olmucak bu türkiye içinde gecerli değil ps4 pro aynısı olcak 1850 tl yada 2200 tl

Kasatka

21.9.2016 16:04:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Yahu bu MS yöneticilerinden ala troll mü var, adama bak ne demiş PS4 Pro'nun çıkış amacı VR'dır, mevcut güç oyunlar için diğer alanlarda da kullanılacaktır. Adamlar 2K gibi değerlerden kendi algoritmaları ile upscale ederek oyunları 4K oynatacaklar. Bazı oyunların da native 4K geleceğini biliyoruz. E3 sunumu herkes gibi biz de izledik, ayrıca Sony'nin son gösterisinde Pro tanıtıldı, adamlar biz native 4K yapacağız diye bir iddiada bulunmadı, aksine MS görgüsüz çingeneler gibi E3'te işlemcisinin bile üstüne 4K yazdı. Bu kadar yaygara, troll'lükten sonra sıkıyorsa 4K olmayan bir oyun sürsünler piyasaya. En çokta 4K/60fps Forza Motorsports'u merak ediyorum(?) Birazdan troll'leri de atlar, öyle azıtmışlar ki, 720p'den 4K'ya upsclae eden Xbox One S ile 2K'dan, 4K'ya upscale eden ve kendinden neredeyse 3 kat güçlü olan konsolla aynı olduğunu sanan IQ60'lar var. Tee allam yaaa
4k Upscale nin en buyuk amaci Normal PS4 ile arasinda grafiksel uçurum olusmamasi için. Yani Normal PS4 1080p 30 fps yüksek detaya seviyesinde calisirken oyunlari PRO elinde ki fazla gucu grafiklere değil de (yapimciya gore değişir bu durum ama ben yüzde 80 faza gucun detay yada grafik kalitesinden ziyade cozunurluge kanalize edileceğini düşünüyorum) cozunurluge yanai 4k 30 fps ve yüksek çözünürlük olarak oyunlari acicak Yani biri yüksek diğeri ultra da açmayacak diye dusunuyrum. Bunu dusunduren ise sony nin pro ve currend ps4 ler arasinda uçurum oluşturup diğer onumuzde ki nesil kizgin bir oyuncu kitlesi ile giriş yapmak istemeyecektir cunki konsol devri bu devirden ibaret değil ve bu nesil bitmiyor. Ilerde ki nesilleri de düşünerek bu yönde bir karar alinacak. ha vr oyunlarin da guc tamamen FPS ye (120) ye gidecek gibi yüzde 80. Geri kalanida cozunurluge yeterde artar bile

xepi

21.9.2016 16:01:35

0
d3vstator kac yasındasın dikkatimi cekti gercekler böyle ilk basta xbox ezildi şimdide ps4 eziliyor adam akıllı oyun cıkarmadılae bir kac tane oyun hariç kımse yanlış annamasın 2017 kazananı belli bunu sindirin bence

BSC Misafiri

21.9.2016 15:56:01

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kıyamam eskhioyuncu bsc misafiri altında yorum atmaya çabalıyor, sana daha çok ceza aldıracam bekle.
bunu yazanda d3vstator:) Round 1 d3vstator vs eskhioyuncu haha

refuse2k3

21.9.2016 15:55:54

0
Sen boş ver Albert neyin yetip neyin yetmediğini senin şirketinin yaptığı gibi onlarda kendilerine göre bir plan yapmış onu sürdürüyorlar. Gerçi tanıtımında oraya 4k yazıp tanıtımı öle yaptılar ama... Asıl ben fiyatını merak etmeye başladım şimdi bence haberdeki dikkat edilmesi gereken konu bu...

BSC Misafiri

21.9.2016 15:52:32

+4
Kıyamam eskhioyuncu bsc misafiri altında yorum atmaya çabalıyor, sana daha çok ceza aldıracam bekle.

BSC Misafiri

21.9.2016 15:51:29

+5
Yav şu sirmaximus eziğinin fake uyeliklerini banlayabilirmisiniz artık?

BSC Misafiri

21.9.2016 15:50:57

+4
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Şimdi sen bu misafire beynin yok dedin, arada dağlar kadar fark dedin, bak şimdi sana bir hesap yapalım aslanım... Xbox One: 1.3 tflops PS4: 1.82 tflops Yani aradaki fark 0.52 tflops, bu da Xbox One'ın yüzde kaçına tekabül eder; %40 Scorpio: 6 tflops PS4 Pro: 4.2 tflops Aradaki fark 1.8 tflops, bu da PS4 Pro'nun yüzde %43 Sonuç olarak Xbox One ile PS4 arasındaki güç farkının, bir benzerinin PS4 Pro ile Scorpio arasında olduğunu söyleyebiliriz. Eğer senin de ifade ettiğin gibi Pro ile Scorpio arasındaki fark dağlar kadar ise aynı dağlar kadar fark PS4 ile Xbox One arasında da var. Misafiri beyinsizlikle itham etmişsin, şimdi söyle bakalım biz seni neyle itham edelim?
Adama Vega+ZEN (iki komponentin mimari gücü PRO dakileri cöpe attirir), 8gb ram 218gb/sn vs 12gb RAM diyoruz kalkmis aklinca matematik yapiyor.Yahu bu kadar düsmeyin.Birakin 2TF GPU güc farkini arada ucurum kadar mimari farklilik var.Cikinca anlarsiniz anyayi gonyayi.

İdrak İstimlak

21.9.2016 15:45:30

+11
Şimdi sen bu misafire beynin yok dedin, arada dağlar kadar fark dedin, bak şimdi sana bir hesap yapalım aslanım... Xbox One: 1.3 tflops PS4: 1.82 tflops Yani aradaki fark 0.52 tflops, bu da Xbox One'ın yüzde kaçına tekabül eder; %40 Scorpio: 6 tflops PS4 Pro: 4.2 tflops Aradaki fark 1.8 tflops, bu da PS4 Pro'nun yüzde %43 Sonuç olarak Xbox One ile PS4 arasındaki güç farkının, bir benzerinin PS4 Pro ile Scorpio arasında olduğunu söyleyebiliriz. Eğer senin de ifade ettiğin gibi Pro ile Scorpio arasındaki fark dağlar kadar ise aynı dağlar kadar fark PS4 ile Xbox One arasında da var. Misafiri beyinsizlikle itham etmişsin, şimdi söyle bakalım biz seni neyle itham edelim?

BSC Misafiri

21.9.2016 15:44:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Exc. oyun stüdyonuz yok. İsterseniz 16K verin. Birazdan savunacak Xboylar da sakin olsunlar, daha geçen sene "ihi Halo, Forza isterse 720p olsun önemli olan oynayabilmek :)" diyorlardı. Ne ara grafik fetişi oldunuz? Peşin Cevap: "Örtök könsöllör öks. öyön öçön ölönmöyör" demeyin. Üzerim.
Rare,Moon Studios,Coalition,343i,Turn 10,Play Ground.Bunlar kimin Sony'nin mi? Evet oyun konsolu ökskölösöv öyön öcön ölönmöyör troll ökskölösöv oyun olmayan PS4 2 kat fazla satti.Hadi toz ol.Adamlarin daha güclü konsol cikarmasi seni niye derinden etkiledi?

BSC Misafiri

21.9.2016 15:41:08

+2
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Yahu bu MS yöneticilerinden ala troll mü var, adama bak ne demiş PS4 Pro'nun çıkış amacı VR'dır, mevcut güç oyunlar için diğer alanlarda da kullanılacaktır. Adamlar 2K gibi değerlerden kendi algoritmaları ile upscale ederek oyunları 4K oynatacaklar. Bazı oyunların da native 4K geleceğini biliyoruz. E3 sunumu herkes gibi biz de izledik, ayrıca Sony'nin son gösterisinde Pro tanıtıldı, adamlar biz native 4K yapacağız diye bir iddiada bulunmadı, aksine MS görgüsüz çingeneler gibi E3'te işlemcisinin bile üstüne 4K yazdı. Bu kadar yaygara, troll'lükten sonra sıkıyorsa 4K olmayan bir oyun sürsünler piyasaya. En çokta 4K/60fps Forza Motorsports'u merak ediyorum(?) Birazdan troll'leri de atlar, öyle azıtmışlar ki, 720p'den 4K'ya upsclae eden Xbox One S ile 2K'dan, 4K'ya upscale eden ve kendinden neredeyse 3 kat güçlü olan konsolla aynı olduğunu sanan IQ60'lar var. Tee allam yaaa
3 senedir 1080p diye gerinen adamlardan geri adim.Ne oldu? Begenemedin mi? IQ dan bahsediyorsunda sen James Sidis misin?

BSC Misafiri

21.9.2016 15:37:35

0
4.2TF tabiiki yeterli degil.Ikincisi yeterli hafiza ve bantgenisligi yok PRO'nun.Öte yandan Scorpio da hem daha hizli ve daha genis hafiza ayriyeten daha fazla bant genisligi var.6TF GPU deyip duruyorlar ama bence bu 6 rakami tamamiyle Sony'e yutturmak icin piyasaya verilmis bir rakam.Büyük ihtimalle 6TF dan daha güclü bir GPU ile gelecek.Biyerimden degil kaynaga dayanarak söylüyorum.Scorpio'nun Vega ile gelecegine kesin gözü ile bakiliyor. http://videocardz.com/63700/exclusive-first-details-about-amd-vega10-and-vega20 Son olarak AMD'nin aciklamasina göre ZEN mimarili APU'lar 2017 son ceyrekde gelecek.Düne kadar kimse ZEN olma ihtimalini vermiyordu ama dünkü aciklamadan sonra,insanlarda acaba ZEN'mi diye sormaya basladi.Vega+ZEN kombinasyonu,PRO#yu katletmeye yetecektir güc olarak.

Wayward Son

21.9.2016 15:37:33

+10
Exc. oyun stüdyonuz yok. İsterseniz 16K verin. Birazdan savunacak Xboylar da sakin olsunlar, daha geçen sene "ihi Halo, Forza isterse 720p olsun önemli olan oynayabilmek :)" diyorlardı. Ne ara grafik fetişi oldunuz? Peşin Cevap: "Örtök könsöllör öks. öyön öçön ölönmöyör" demeyin. Üzerim.

İdrak İstimlak

21.9.2016 15:36:02

+15
Yahu bu MS yöneticilerinden ala troll mü var, adama bak ne demiş PS4 Pro'nun çıkış amacı VR'dır, mevcut güç oyunlar için diğer alanlarda da kullanılacaktır. Adamlar 2K gibi değerlerden kendi algoritmaları ile upscale ederek oyunları 4K oynatacaklar. Bazı oyunların da native 4K geleceğini biliyoruz. E3 sunumu herkes gibi biz de izledik, ayrıca Sony'nin son gösterisinde Pro tanıtıldı, adamlar biz native 4K yapacağız diye bir iddiada bulunmadı, aksine MS görgüsüz çingeneler gibi E3'te işlemcisinin bile üstüne 4K yazdı. Bu kadar yaygara, troll'lükten sonra sıkıyorsa 4K olmayan bir oyun sürsünler piyasaya. En çokta 4K/60fps Forza Motorsports'u merak ediyorum(?) Birazdan troll'leri de atlar, öyle azıtmışlar ki, 720p'den 4K'ya upsclae eden Xbox One S ile 2K'dan, 4K'ya upscale eden ve kendinden neredeyse 3 kat güçlü olan konsolla aynı olduğunu sanan IQ60'lar var. Tee allam yaaa

dikiştutmazsabri

21.9.2016 15:32:31

+2
ps 4 pro patlar. 6 tflop cihaza karşı 4 tflop cihazla çok geride kalır ps. scorpio alır götürür.

BSC Misafiri

21.9.2016 15:32:25

+1
4.2 ile olmuyor 6 ile oluyormuş öyle mi ? Komik ya bu microsoft.

Project Scorpio

21.9.2016 15:32:14

+25
Gücünüz batsın konsol mantığınında içine ettiniz.

BSC Misafiri

21.9.2016 15:31:11

+1
Gerçek 4k Ps5 ile gelir, scorpioda anca birkaç oyun gelir, ondada alın işte 4k derler.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız