Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid, Unreal Engine 4'le Hayat Buluyor!

 
     Sıkı bir Metal Gear hayranı olan Airam Hernande, 1998 yılında çıkmış olan Metal Gear Solid'i Unreal Engine 4 motorunu kullanarak PC'ye uyarlıyor.

Müzikleri Dan Meadowcroft tarafından elden geçirilen uyarlama oyuna Shadow Moses Projesi lakabı takılmış ve gerçekten de heyecan verici duruyor.
 


    Her ne kadar bu tarz projeler bir anlık hevesle duyurulup ilerleyen zamanla birlikte unutulup gitse de MGS'yi günümüz grafikleriyle görmek kesinlikle etkileyici. Kim bilir belki de Black Mesa gibi bir proje olup çıkar karşımıza Shadow Moses!

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Görsel Tarzıyla Dikkat Çeken Bağımsız Yapım Necropolis için Çıkış Tarihi Verildi Voidu'dan Sömestir Kampanyası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.1.2016 15:18:14

0
Videoyu izledikten sonra 'Vay..' diye bi cümle kurdum, yazmayım ama siz anlayın. Anılar depreşti lan :(

BSC Misafiri

23.1.2016 15:18:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: CheKD Konami bu yapım grubuna destek olmalı ve Black Mesa gibi buda yayınlanmalı.Konami'nin son dönemlerde Kojima ile yaşadığı olayları hala akıllarda bu tip bir girişim Konami'nin işine gelir.Umarım değerlendiriler de bizde PC platformuda MGS gibi muazzam bir serini ilk oyunu oynama fırsatını buluruz.
MGS nin ilk oyununun PC sürümü var zaten. MGS 2 sustance de mevcut ,Snake eater ı da emülatör ile gayet sorunsuz şekilde oynayabiliyorsun

kenan9593

23.1.2016 03:22:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: CheKD Konami bu yapım grubuna destek olmalı ve Black Mesa gibi bu da yayınlanmalı.Konami'nin son dönemlerde Kojima ile yaşadığı olaylar hala akıllarda bu tip bir girişim Konami'nin işine gelir.Umarım değerlendirirler de bizde PC platformunda MGS gibi muazzam bir serini ilk oyunu oynama fırsatını buluruz.
Zamanında ilk oyun Pc ye de çıkmıştı. Hatta oyun dergilerinin birinden demosunu yüklemiştim.

2K

23.1.2016 02:46:11

0
Konami izin vermez sonra kendi yeni nesil konsollar için Remake yapar ama o da aynı grafikler ile alın işte çalışıyor yeni nesil konsollarda tadında bir Remake olur.

Patren

23.1.2016 00:10:12

0
bu oyunu çıkarkmaz konamş

BlackBeasT

22.1.2016 20:08:40

0
Gray Fox...

CheKD

22.1.2016 17:20:19

0
Konami bu yapım grubuna destek olmalı ve Black Mesa gibi bu da yayınlanmalı.Konami'nin son dönemlerde Kojima ile yaşadığı olaylar hala akıllarda bu tip bir girişim Konami'nin işine gelir.Umarım değerlendirirler de bizde PC platformunda MGS gibi muazzam bir serini ilk oyunu oynama fırsatını buluruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız