Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid 2 HD Vita'dan İlk Görüntü

 
      Bildiğiniz gibi Konami, Metal Gear Solid HD Collection ve Zone of the Enders HD Collection ile önemli serilerini tekrar Xbox 360 ve Playstation 3'te piyasaya sürüyor. Tabi bu oyunların bir de Playstation Vita sürümleri çıkacak.
 
     Şu ana kadar bu oyunların Playstation Vita sürümlerine ait herhangi bir görüntü veya video yayınlanmamıştı. Bu konuda ilk paylaşım ise Hideo Kojima'nın Twitter hesabı aracılığıyla yapıldı. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty'nin Vita sürümüne ait bu görüntü pek net değil, ama en azından Vita sürümü ile ilgili çalışmalara başlandığının göstergesi. İşte o görüntü:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Final Fantasy Type 0 Beğenilmeye Devam Ediyor Mario Kart 7 için Bir Direksiyon Satışa Çıkacak

BSC Misafiri

25.10.2011 14:16:39

0
Yanlış anlaşılmasın ama kendisi MGS4 ile birlikte serinin en bekleneni veremeyen oyunlarındandı, bu yüzden pek ilgimi çekmiyor. Yanlış anlaşılmasın, oyunlar gerçekten harika ama kendi fikrim sadece, benim için sıralama her zaman şudur : MGS1 > MGS3 > MGS4 > MGS2
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız