Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Meier: Oyun Endüstrisinin Gelişimi Heyecan Verici

Oyun dünyasına yön veren isimlerden birisi de Sid Meier

     Sid Meier oyun dünyasının en saygı duyulan tasarımcılarından birisi ve oyun endüstrisini şekillendiren bu ünlü isim bile oyun dünyasındaki hızlı büyüme ve genişleme nedeniyle heyecanlı olduğunu söylüyor. 
 
    Oyun dünyasındaki çeşitlilik konusunda memnun görünen Sid Meier'in günümüz oyunculuğu ve oyun firmaları için düşünceleri şu şekilde:

     "Günümüzde oyunlarını yapmaları ve yayınlamaları için küçük bağımsız oyun geliştiricilerinin yeni fırsatları bulunuyor; bu nedenle bütün bu hoş cihazlar için çok çeşitli oyunlar görüyoruz. Bu bütün endüstri için harika bir olay."
   
     "Oyun endüstrisi yaşamın her kesitinden oyunculara yeni deneyimler sunmak için yenilikçi platformlara doğru büyüyüp genişlemeye devam edecek. Ve bütün bu eğlendirici oyun oynama imkanları bir araya gelip nerede ve ne zaman oyun oynamak istediğimize göre bize çok sayıda seçenek sunacak."
 
    Facebook için Civilization World'u da geliştiren ünlü isim bu platformda yüz milyonlarca insanın bulunduğunu ve bu kişiler bir arada kaldıkça sosyal oyunculuğun sonlanması için hiç bir neden göremedğini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Sid Meier Oyun Endüstrisi Sosyal Oyun Indie Studios
Port Royale 3 ile Karayiplere Yelken Açıyoruz Final Fantasy Type 0 için Demo Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız