Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega Man Yapımcısının Yeni Oyunu Mighty No. 9'a Çıkış Tarihi Verildi


    Mega Man serisinin babası olarak bilinen Keiji Inafune'in Kickstarter üzerinden başlattığı yeni projesi Mighty No. 9, PC ve konsollar için geliştiriliyordu. Saints Row ve Dead Island gibi oyunların yayıncılığını yapan Deep Silver ile anlaşma sağlayan yapımcı ekip, Mighty No. 9'a çıkış tarihini verdi.
 
    Belirtilenlere göre Mighty No. 9 15 Eylül'de Amerika'da, 18 Eylül'de ise geri kalan bölgelerde çıkışını yapacak. Oyunun PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U sürümleri hem dijital olarak, hem de kutulu olarak satılacak. Mighty No.9'un kutulu sürümlerinin dağıtıcılığını Deep Silver yapacak. Oyun, daha sonraki bir tarihte Nintendo 3DS ve PS Vita için de sadece dijital olarak çıkacak.
 
    Açıklamalara göre yapımcı taraf ile Deep Silver arasındaki anlaşma sadece yayıncılıktan öte bir seviyede. Öyle ki Deep Silver, yapımcı ekip için ek kaynak sağlaması yapıyormuş. Yapımcı ekip de bu kaynağın DLC'lerde kullanılacağını belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
keiji inafune mighty no. 9 kickstarter mega man side scrolling action platform
WWE 2K15, Steam'deki Yerini Aldı "WoW Tarzı MMO Oyunlarının Devri Kapandı"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mighty No. 9 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız