Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Medal of Honor'un Ana Platformu PS3


 
     Büyük bir değişime geçirerek modern savaş zamanına geçecek olan yeni Medal of Honor'un ana platformunun Playstation 3 olduğu açıklandı.
 
     EA Los Angeles'tan Richard Farrelly, Medal of Honor'un geliştirme sürecinde ana platform olarak Playstation 3'ü baz aldıklarını açıkladı. CVG'e konuşan Farrelly, bu duruma rağmen ekibin tüm platfrmlarda aynı özeni gösterdiğini ve sıkı bir şekilde çalıştıklarını da belirtti.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Medal of Honor'un sene sonunda raflarda olması bekleniyor. Ayrıca oyun için bir de demo düşüncesinin olduğu belirtilmişti.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak medal of honor EA games EA LA fps DICE
The Witcher'ın iPhone Sürümü Duyuruldu Yakuza 4, Japonya'da Lider
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

24.3.2010 19:52:06

0
Eski bir PC oyuncusu olarak söylüyorum; game pad'e alıştığınız zaman asla klavye-mouse ikilisini aramıyorsunuz kısa bir alışma süresinden sonra çok rahat oynanabiliyor FPS oyunları. Boşuna para verdim Logitech G serisi takımlara:S

CodeMachine

24.3.2010 19:16:49

0
Bu tür fps oyunları konsollarda oynayanlara şaşıyorum. o gamepad ile nasıl oynuyorlar çok ilginç, buda yetmezmiş gibi artık oyunlar konsollara ağırlık verdi. Ekran kartı üreticileri harekete geçmezse pc de oyun denen bişey kalmayacak ve nvidia va ati nalları dikecek :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız