Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3 Duyuruldu!!

Oyunun ilk detaylarını merakla bekliyoruz.

     Bioware'in uzun süredir konuşulan oyunu nihayet resmi olarak duyuruldu. Dün EA Games'in resmi sitesinde gözüken Mass Effect 3 ile aslında her ey çoktan açıklığa kavuşmuştu. Neticesinde beklenen duyuru da Video Game Awards töreninde, geçtiğimiz dakikalarda geldi.
 
     Törenin ilk videolarında gözüken görüntülerin anlamını da video ile birlikte çıkarmış olduk. Videonun ilk dakikaları istilanın büyük bir yıkım gerçekleştirdiğinin belirtilmesi ile açılışını yapıyor. İlk gün 2, ilk hafta ise 7 milyon kayıp olduğunu öğreniyoruz. İstilanın olduğu yer ise dünyamız...
 
     Videoda Londra'nın yıkılmış bir şekilde olduğunu gözüküyor ve tek umudun tabi ki Shepard ve mürettebatı olduğu belirtiliyor. Anlaşılan Mass Effect serisi muhteşem bir final ile veda edecek... 2011 yılı sonu, noel döneminde çıkacağı belirtilen oyunun VGA'da yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Batman'in Yeni Düşmanı Bir Hayli....Deli The Elder Scrolls V: Skyrim Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.12.2010 10:29:44

0
dead space ve mass effect oyunlarının filmleri mutlaka çevrilmeli,trailer gerçekten muhteşem gözüküyor asıl harika olan bu müthiş finali ps3'de oynayabilecek olmam,trailerın 0:59 saniyesinde giren müzik zaten beni benden aldı

Kyubi

13.12.2010 04:43:40

0
@Legend_Warrior Holiday 2011 diyor. Bence Aralık 2011'de çıkacaktır en erken ve büyük ihtimalle. Bence bu oyun klasik ötesi bir oyun. Hatta oyun değil, herkesin içinde rol aldığı bir film gibi. İnanılmaz derece güzel bir oyun. Laptop bozuldu, şimdilik eski bir laptop kullanıyorum. Benim laptop çalışmazsa Mass Effect 3 çıkana kadar bekleyeceğim yeni bilgisayar almak için ve bütün seriyi yüzlerce kez oynayacağım :) Bağımlılık yapıyor ;)

In Isaac We Trust

12.12.2010 19:42:14

0
Mass Effect evrenini hayatta bitirmezler..Star Wars kadar bir evreni var ki epic bir star wars fanı olarak söylüyorum bunu bir warcraft evreni var.. ki bir blizzard aşığı olarak wowcu olarak söylüyorum çok başarılı çok. Shephardımızın hikayesi üçüncü oyunla bitecek sonrasında illaki prequel veya sequel gelecektir

On.E

12.12.2010 19:39:00

0
Bu oyun ertelenebilir umarım ertelenmez ama bilmiyorum 2 yılda bir çıkıyor genelde 2012'ye kayabilir..Müthiş bir final olacak BioWare zaten çok sağlam bir firma DA II ve Old Republic de geliyor bir yılda 3 BioWare oyunu fazla olur..

DavionVargas

12.12.2010 15:49:52

0
Bioware daha önce yaptığı açıklamalarda Mass Effect evreninin Shepard'ın hikayesi ile sınırlı kalmayacağını duyurmuştu. Mass Effect 3'ten sonra yine Mass Effect evreninde geçen farklı isimde oyunlar yapılacağını duyurmuşlardı. Tabi bu oyunların ne tarz olacağı ve Shepard'ın hikayesi kadar etkileyici olup olmayacağı konusunda emin olamayız.

Project Scorpio

12.12.2010 11:48:40

0
Yahu 2011 de dehşet bir yıldır GOTY ler havada uçuşacak sonumuz hayrola.

Farwynd

12.12.2010 11:07:24

0
Tüylerim diken diken oldu cidden. Mass Effect daha ilk oyundan efsane olmuştu.Bir efsanenin bitişine tanık olmak çok üzücü, bir o kadarda güzel.Her ne kadar bu kadar geniş bir senaryo yaratılabilecek hikayeye sahip bir oyunun sadece 3 oyunla biticeğini düşünmesemde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız