Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs. Capcom 3'te Akuma İçin Bir İpucu Daha

 
    İngiltere'nin ünlü satıcılarından ShopTo, Marvel vs. Capcom 3 için yaptığı listelemede, popüler Street Fighter karakterlerinden Akuma'yı oyunun karakter listesine eklemiş.
 
     Henüz Capcom tarafından resmi duyurusu gerçekleşmeyen Akuma için bu ikinci ipucumuz oluyor. İlki sızan bir sanatsal çalışmada dolayısıyla yayılmıştı. Öncekine oranla bu seferki daha belirgin görünüyor. Shopto ve Amazon gibi siteler, kolay kolay yanlış bir bilgi vermezler. Akuma'nın da duyurulması yüksek karakterlerden biri olduğunu varsayarsak bu söylenti doğru çıkabilir.
 
     Gittikçe daha keyifli bir karakter kadrosuna kavuşan Marvel vs. Capcom 3 için bakalım Akuma onaylanacak mı? Tabii her seferinde bir Capcom bir de Marvel tarafından ikişer ikişer karakter onaylaması yapan Capcom, Akuma'nın yanında bir de Marvel karakteri duyurmak zorunda kalacaktır. Beklemeye devam, önümüzdeki günlerde kokusu elbet çıkacaktır. Bu arada NeoGaf forumlarında aşağıdaki görüntü de sızdırılmış, görüldüğü üzere yine Akuma var... 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ShopTo Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş akuma shopto
Xbox 360'dan Aralık Ayında Büyük Satış Başarısı Dreamcast Collection PC ve Xbox 360'a Geliyor

MrKerberoS

14.1.2011 11:01:36

0
Bi tek kötüler var dimi bu resimde tron bonne yi bilmiyorum o da mı kötü birisi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız