Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Kart 8'e Link, Isabella ve Villager Karakterleri Ekleniyor


       Nintendo Wii U satışlarını artıran ve oldukça sevilen Mario Kart 8 için yeni bir söylenti ortaya çıktı. Nintendo İngiltere'nin resmi sitesinde yapılan bir listelemeye göre yeni bir DLC yolda ve bu DLC oyuna yeni karakterler, pistler ve araçlar getirecek.
 
      İki aşamalı olarak yayınlanacak bu ek paketlerin ilki oyuna  Tanooki Mario, Cat Peach ve Link karakterlerini ekleyecek. Bunun yanında bu paketle birlikte oyuna sekiz yeni pist ve dört yeni araç eklenecek. Bu paketin çıkış tarihi olarak da 2014 yılının Kasım ayı gösteriliyor. 

      İkinci paket ise oyuna Villager, Isabelle ve Dry Bowser karakterlerini ekleyecek. Bunun yanında yine ilk pakette olduğu gibi oyuna sekiz pist ve dört araç eklenecek. Bu paketin çıkış tarihi de 2015 yılının Mayıs ayı olacak. Aşağıdan bu paketler için yayınlanan görseli görebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mario kart mario kart 8 mario kart wii u wii u
NHL 15'in Stadyumları Oldukça Detaylı (Video) The Legend of Korra: The Game için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

27.8.2014 17:35:09

0
Seçenek bollaşmış, maşallah.

BSC Misafiri

27.8.2014 01:51:38

0
Oyun zaten bayağı eğlenceliydi 8 euro'ya satılacak indirilebilir içeriklerle yıllarca keyifle oynanabilecek bir oyun haline gelecek. Bu içerikler arasında 16 adet yeni track olacağı şeklinde bir haber okumuştum umarım doğrudur.

BSC Misafiri

27.8.2014 01:51:36

0
Oyunun satış rakamları şimdiden 3 milyona dayandı ve bu DLC'lerle önümüzdeki seneye kadar rahat 5 milyon rakamına ulaşır. Wii gibi korsana yenik düşmüş bir konsolda bile Mario Kart 35 milyon satmıştı, Wii U satışları ile oyun satışları da paralel olarak artacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Kart 8
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız