Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia 2'den PhysX Videosu


 
     Yeni nesil ekran kartları ile birlikte piyasadaki yarışta iyice kızışmaya başladı. ATI'den sonra NVidia'nın da son kozunu oynadığını gördük. NVidia'nın yeni nesil ekran kartlarında GTX 480'in tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Bu yeni nesil ekran kartlarının taşıdığı özellikler ile birlikte bazı oyunların PC sürümleri de bu kartlarda ekstra performans sağlaması ile ön plana çıkmaya başladı. ATI'nin Eyefinity, DirectX 11 özelliği derken bu kulvarda yarışa katılmaya hazırlanan NVidia'nın kartları da tartışmaya açık olsa da iddialı bir şekilde geliyor.
 
     Nvidia'nın en büyük kozlarından birisi de tabi ki PhysX özelliği oluyor. Geçtiğimiz sene görmeye başladığımız bu özellik firmanın yeni kartları ile birlikte çok daha iyi bir şekilde karşımıza çıkacak. Batman : Arkham Asylum, Metro 2033 ve son olarata Just Cause 2 gibi yapımlarda NVidia'nın bu özelliğine şahit olmuştuk.
 
     PhysX için son bir atakta Mafia 2'den geldi. Büyük bir beklenti içerisinde olduğumuz Mafia 2, hikaye ve aksiyonu dışında özellikle grafikleri ile de büyük bir merakla bekleniyor. Açık bir dünya sunmasına rağmen grafik yapısından çok fazla ödün vermeyen oyun için bugün gene mükemmel bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Bu tanıtım vdeosunda ise oyun ile birlikte başrolü paylaşan başka bir isim daha var; o da PhysX özelliği.
 
 
      Oyunun NVidia GeForce GTX400 serisi için yayınlanan bu yeni videosuna baktığımızda grafiklerin beklediğimiz kalitede olduğunu görüyoruz. Videonun asıl amacı olan PhysX özelliği ise oyun için biçilmiş kaftan olmuş. Duvarlardaki, kutulardaki, kısacası her objenin parçalanmaları oldukça hoş gözüküyor.
 
     Bir sonraki sahnede kurşuna dizdiğimiz karakterin suratındaki gerçekçi kaymalar, bu özelliğin oyuna kattıklaına küçük bir örnek olabilir. Veya kapıya ateş ettiğinizde kapının gerçeğe yakın bir şekilde hareket etmesini de örnek olarak gösterebiliriz.
 
 
     Oyundaki fizik kuralı ile her yerde karşılaşabileceksiniz. Örneğin büyük bir kamyonetin lastiğine ateş ettiğinizde patlayan lastik ile birlikte aracın nasıl bir eğime kauştuğunu görebilecek veya büyük bir garajda ateşlediğiniz bir tüpün orayı nasıl bir cehennem yerine çevirdiğine şahit olabileceksiniz. Kısacası oyundaki her yerin nasıl bir değişime uğradığını görebileceğiz.
Kurşuna dizdiğimiz küçük bir klübe bu aksiyon sonrasında o çatışmanın havasını fazlasıyla yaşatacak.
 
     Mafia 2, PC dışında PS3 ve Xbox 360 için 27 Ağustos'ta raflardaki yerini alacak. Sözü fazla uzatmadan oyun için yayınlanan bu yeni video ile sizleri baş başa bırakalım.
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mafia 2 PC PS3 Xbox 360 Aksiyon Mafia II 2K Games
Just Cause 2'ye Co-Op DLC Planı Yok Dead Space 2'den İlk Oyuniçi Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız