Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mads Mikkelsen, Hideo Kojima Hakkında: "O, Video Oyunlarının Kasparov'u"

   Jagten, Adams æbler, Hannibal dizisi ve diğer birçok filmiyle tanıdığımız başarılı oyuncu Mads Mikkelsen'ın, The Game Awards etkinliği esnasında paylaşılan video ile Death Stranding ekibinde yer alacağı doğrulanmıştı ve Mads Mikkelsen, gerçekleştirilen bir röportajda Kojima ile oyunu hakkında yorumlarda bulundu.
 
   Mads Mikkelsen, ilk olarak Rus satranç büyükustası Garry Kasparov'a gönderme yaparak Hideo Kojima hakkında "O, video oyunlarının Kasparov'u" açıklamasını yaptı.
 
   Ayrıca Mads Mikkelsen "Hideo Kojima çok zeki birisi. Demek istediğim... bana söylediği şeyler? Sadece bir kısmını anladım." dedi ve Kojima'nın Death Stranding ile tamamen yeni bir şey yarattığını, oyunun da "çok karmaşık" olduğunu belirtti.
 
   Henüz oyunun konusunu kavrayamamış olsak da Hideo Kojima yayınladığı iki video ile oyuncuları oldukça etkilemeyi başardı ve bizlere farklı bir deneyim sunacağını belli ediyor. Zaten Hideo Kojima, E3'teki duyurudan sonra "Death Stranding'i oynamaya başladıktan birkaç saat sonra fark edeceksiniz ki bu oyun daha önce oynadığınız hiç bir oyuna benzemiyor." açıklamasını da yaparak bunun sinyalini vermişti. 
 
   Guerrilla Games'in Horizon: Zero Dawn oyununda kullandığı Decima adlı motoru kullanacak Death Stranding için henüz bir çıkış tarihi verilmiş değil, Hideo Kojima twitter'dan yaptığı açıklamasında oyunun Tokyo Olimpiyat Oyunları (2020) ve yeni Akira'dan (2019) önce çıkacağını söylemişti. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Star Wars: Battlefront Önümüzdeki Hafta EA Access'e Eklenecek Bu Hafta Xbox Live Gold Üyelerine Sunulan İndirimler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wolf0045

7.12.2016 18:44:14

0
:D merak etmesin bizde anlamıyoruz dediklerini video da bir şeyler anlatmaya çalışmaktan oyun yapımı bitmiyo

Dictattor

7.12.2016 18:03:31

+1
Kendisinin Hannibal, Le Chiffre performansına dünya da uygun bir methiye yok. Ne şanslıyız ki Mads bir video oyununda bulunacak.

Hoid

7.12.2016 17:25:50

0
Bende bir şey söyleyeyim . Mads Mikellesen sinema dünyasının fritözüdür . ( Bana göre oyunculuğun zirve noktasını sergileyen usta aktördür kendileri . ) Suratını gördüm durdurdum videoyu çıldırdım resmen . Çünkü böyle bir yeteneğin bu oyunda yer alacağını bilmiyordum sürpriz olunca daha iyi oluyor . Beklediğim oyunların videolarını ben bu yüzden pek izlemiyorum ara sahnelerini bile görmek istemiyorum ilk kez oynarken görmesi bambaşka bir şey . Ayrıca belirtmek istiyorum oyun taş gibi olacak , buram buram kalite kokuyor .

BSC Misafiri

7.12.2016 16:59:20

0
daha ortada fol yok yumurta yok.. yok o kasparov obiri einstein yav nefret ediyorum şu hype olayından vallaha billaha..

2K

7.12.2016 15:49:50

0
Mads Mikkelsen'ın sadece bir kısmını anlaması iyi bir gelişme değil. Kojima'nın yeteneğine laf yok ama bazen ipin ucunu kaçırıyor. İlk MGS oyunu süresince başka bir yazar Kojima'ın yazdıklarını anlaşılır bir hale getirip düzenlemiş sonra Konami ve Kojima bu adama kızıp atmışlar. Serinin bence en karmaşık oyunu olan 2'de ise yeni biri düzenlemiş ama çok karışmamış ki bu düzenlemiş hali. Benim düşüncem değil bariz genel olarak kabul edildiği gibi 2. oyunda bildiğiniz yazım yanlışları var ve öyle bir bitiriyor ki yıllar sonra anca anladık. MGS'yi en başından beri oynayan bilen kişiler farkındadır zaten birine konusunu, olayları anlatmak istediğiniz zaman hem sizin kafanız yanıyor hem karşıdakinin hatta bazen anlattığınız kişi sizin salladığınızı düşünüyor. Karışık olsun olmasına ve oyuncu konuyu anlamak için üzerine düşünsün vakit harcasın bunlar az gördüğümüz ve güzel şeyler fakat Kojima ile karmaşık deyince ortada dolanan bir sürü teori ve hiç birine 'hayır bu yanlış bu doğru' diyemediğiniz bir durum ortaya çıkıyor. Sonra bekliyorsunuz yıllarca devam oyunu.

OldGamers86

7.12.2016 15:47:40

0
Bizim arkadaş türkçe mgs izledi de zor anladı. Adam tazıyor arkadaş. Merakla bekliyoruz.

Tuborg06

7.12.2016 14:40:59

0
Saten oyun nasıl bir kalitede olacağını belli ediyor oyun çıksın inceleme puanları havada uçuşur resmen 1 rockstara 2 de hideo reise güveniriz gözümüz kapalı ama tabi çıkacağı günü görebilirsek iyi allah bilir artık saten Ozaman fena gelişir oyun dünyası grafiksel olarak bile 4K artık oturmaya başlar mükemmel olur tek merak ettiğim şey oyunun konusu ve hikayesi acaba nasıl bir açık dünya aksiyon oyunu olucak artık onu yapımcılar ıssız yerlere saklamış tabi kimse bilemez ama oyun çok çok iyi olur hele o zamana kadar nasıl optimize edilir düşünemiyorum :) ve son olarak burdan bir kere daha FUCK KONAMI demek istiyorum ellerinde güzelim Sıllent hıll p.t gibi bir koz varken oyun ne yazık ki harcandı mındar oldu çıksaydı felaket olucağını herkes biliyordur saten en beğendiğim nadir azılı korku oyunlarından biriydi P.T ama konamı ayıp etti oyunun Demosu bile çok iyiydi o atmosfer varya saten sillent hıll oynayanlar bilir atmosfer çok başarılı oluyor sillent Hill oyunlarında.

Eeltorm

7.12.2016 14:36:02

0
Hideo Kojima gibi adamlar bu sektörü sevilesi kılıyor.

BSC Misafiri

7.12.2016 13:20:21

0
Valla Mgs 2 gibi zor anlaşılır karmaşık bir konuya sahipse benim oyunculardan çekeceği var :D

Patren

7.12.2016 12:48:42

0
2019 martda çıkar
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız