Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mad Max'e Doyamayanlar İçin Çizgi Romanlar Geliyor


 
     Çocukluk travmalarımdan biri muhtemelen 1981'de çekilen Mad Max 2'deki vahşi çocuktur. Attığı demir bumerang(o zamanlar filmin Avustralya'da geçtiğini de bilmiyordum) başka bir karakterin parmaklarını uçurduğu sahne hala kafamda dün gibi canlanıyor. 
 
 
 
     Yeni bir filmin çekildiğini duyunca çok sevinmiştim. Hatta ilk videosundan aldığımız izlenime göre oyunu da bayağı başarılı olacak gibi. Hala Mad Max'in son filmini  izleyemedim ve spoiler göreceğim diye Mad Max haberlerine Ajan 47 sinsiliği ile yaklaşıyorum. 

     Filmin başarısına bağlı olduğunu düşündüğüm bir hamle ile, son filmin geçmişini anlatan birkaç çizgi roman haberi ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan ilki dün çıkan Mad Max: Fury Road: Nux & Immortan Joe, herkesin favorisi War Boy ve tooth-ed tyrant'in geçmişini anlatıyor. Bunun ardından ise gelecek ay Mad Max: Fuy Road - Furiosa ve Temmuzda George Miller'ın senaryoya destek verdiği 2 bölümlük mini seri Mad Max: Fury Road - Mad Max çıkıyor.
 
    
     Temennimiz bu kadarla da kalmayarak animasyon filminin de yapılması ki sonuna kadar tüketebilelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Mad Max PC PS4 Xbox One Avalance Studios çizgi roman
Bloodborne için Genişleme Paketi Duyuruldu + 1.04 Yaması Geliyor Youtube Fenomenleri Minecraft Figürü Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Varni34

21.5.2015 22:48:13

0
film çok güzeldi bu tarz filmleri yapmak o dünyayı yaratmak epey zor pek sırıtmadan güzel bir film yapmışlar keyifle izledik gitmeyenlere tavsiye edilir

Fingolfin.

21.5.2015 17:44:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: by_t Filmin havasını biliyorsun
Film aksiyon
Film çölde geçen bir aksiyon
Film post apokalit bir dönem aksiyonu
Filmde arabalar var
Filmde deliler var
Hmmmmm harbi entel takılcaz diye sıçıorsunuz bazen terminatör 2 den sonraki bence en iyi aksiyon filmiydi
Evet konu yok çünkü bu mad maxin bir macerasıydı hani ana hikayeye dlc gibi bişeydi
Hala filmin konseptini görüp ıy çok aksiyon :((( yapıyorsanız mad max filmlerine gitmeyin
Özellikle Mad Max 2'yi çok seven biri olarak bu filmde beklediğimi bulamadım, Max ön planda bile değildi ayrıca filmde, 2 araba kovalaması ile bitti, gitti film, aksiyon olmasın demiyorum ama bu biraz fazla uzundu açıkası.

by_t

21.5.2015 14:19:59

+1
Filmin havasını biliyorsun Film aksiyon Film çölde geçen bir aksiyon Film post apokalit bir dönem aksiyonu Filmde arabalar var Filmde deliler var Hmmmmm harbi entel takılcaz diye sıçıorsunuz bazen terminatör 2 den sonraki bence en iyi aksiyon filmiydi Evet konu yok çünkü bu mad maxin bir macerasıydı hani ana hikayeye dlc gibi bişeydi Hala filmin konseptini görüp ıy çok aksiyon :((( yapıyorsanız mad max filmlerine gitmeyin

Gamer007_

21.5.2015 12:51:20

0
son filme gittin ve begendim bastan sona aksiyon bir dakika durmuyor gitmeyenler gitsin farklı bir havası var ne olursa olsun

Orange20

21.5.2015 12:22:29

0
Ilk üç filmini izlemiştim, ilk üç film ile senaryo açısından çok fazla bağlantı yok sadece küçük göndermeler bulunuyor. Ben filmi çok begendim senaryoyu aydınlatmak için ne yaparlarsa izlerim.

UltimateEchelon

21.5.2015 12:14:07

-1
Sadece son çıkan filme gittim ve açıkcası izlediğim en kötü filmlerden biriydi diyebilirim . Belki serinin ilk filmlerini izlemediğim içindir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız