Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MXGP3 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 
   Motokros oyunu MXGP3 - The Official Motocross Videogame 30 Mayıs tarihiyle birlikte PlayStation 4, Xbox One, PC için çıkış yaptı ve Milestone S.r.l. oyunun çıkış fragmanını paylaştı. 
 
   MXGP3 - The Official Motocross Videogame Hakkında

"Resmi Şampiyonanın tek video oyunu ile Motocross adrenalinini dene! MXGP3 - The Official Motocross Videogame, Unreal® Engine 4 sayesinde tamamen yeni bir oynanış ve grafikler ile şimdiye kadarki en kapsamlı oyun deneyimini sunuyor. 2016 MXGP ve MX2 sezonlarındaki tüm sürücülerle ve motosikletlerle ve 10 tane özel 2 zamanlı motorla 18 resmi pistte ve MXoN'da yarışma deneyimini ilk yaşayanlardan ol! 300'den fazla parçayla eksiksiz bir kişiselleştirme için sürücünü ve motosikletini elden geçir!"
 
MXGP3 - Steam -- 75,00 TL
MXGP3 - PS Store -- 209,00 TL
MXGP3 - Xbox Store -- 209,75 TL
 
   SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 
 
   MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit or later
İşlemci: Intel Core i5-2500K; AMD FX-6350 or equivalent
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 with 2 GB VRAM or more; AMD Radeon HD 7950 with 2 GB VRAM or more
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 13 GB kullanılabilir alan 
 
   ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit or later
İşlemci: Intel Core i5-6600K; AMD FX-8350 Eight-Core or equivalent
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 with 2 GB VRAM or more; AMD Radeon R9 380 with 2 GB VRAM or more
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan 
 
   MXGP3 için yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
MXGP3 - The Official Motocross Videogame
SEGA ile Two Point Studios Partnerlik Anlaşması İmzaladı Ubisoft Logosunu Güncelledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

1.6.2017 17:34:46

0
Milestone yapıyorsa baştan çöp olduğununu kanıtlamış demektir demosu çıksa onu bile indirmeye tenezzül etmem. Bu arada PC fiyatı ile konsol fiyatı arasında uçurum var resmen buna sebebiyet olan kişilere lanet olsun.

BSC Misafiri

1.6.2017 17:04:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Ps2 de vardı bitane efsane , zıpladığımızda türlü türlü hareketler kombolar yapıyorduk seyirciler coştukça puan kazanıyorduk , ve bu hareketler öyle bir kaç tane değil dallanıp budaklanan zıplama hızınıza göre bile değişen hareketler yapabiliyorduk hemde gerçekçi fiziklerle , sürüş dinamikleri de efsaneydi her tümseği çukuru hissediyordunuz neden yapmazlarki öyle bir oyun şimdi yıllardır her motor oyunu gördüğümde o gelir aklıma , bunlar resmen çöp gibi duruyor onun yanında sadece hareket yapma geliştirme bölümünde bile saatlerce eğleniyorduk harika fizikleri ve binbirtürlü kombo seçenekleriyle
bence hani olmaz ya ps2de bunu oynasaydın bu aradan bir o kadar zaman geçmiş olsaydı bunu efsane olarak nitelendirecektin :)

rambocuk

1.6.2017 02:18:19

+1
Ps2 de vardı bitane efsane , zıpladığımızda türlü türlü hareketler kombolar yapıyorduk seyirciler coştukça puan kazanıyorduk , ve bu hareketler öyle bir kaç tane değil dallanıp budaklanan zıplama hızınıza göre bile değişen hareketler yapabiliyorduk hemde gerçekçi fiziklerle , sürüş dinamikleri de efsaneydi her tümseği çukuru hissediyordunuz neden yapmazlarki öyle bir oyun şimdi yıllardır her motor oyunu gördüğümde o gelir aklıma , bunlar resmen çöp gibi duruyor onun yanında sadece hareket yapma geliştirme bölümünde bile saatlerce eğleniyorduk harika fizikleri ve binbirtürlü kombo seçenekleriyle

LMakani20

1.6.2017 00:31:58

0
ilk oyunu denemiştim. araç kontrolü aşırı zordu , pist sayısı azdı , kariyer modu içeriğinin çok dardı, çoğu oyuncunun beklediği kendi karakterimizi oluşturma seçeneğimizin olmaması vs. bayağı eksiği vardı. son oyun mxgp2'yi oynamadım ama izlediğim ve incelemeleri okuduğum kadarıyla ne çok kaliteli ne de vasat. ortalama bir oyun olmuş. 3. oyun da pek hayırlı şeyler getirmeyecek belli ki. bu fiyatlar nedir böyle. umarım steam fiyatı diğer oyunlar gibi 75ten 189a fırlamaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız