Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MMORPG ArcheAge II Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Kakao Games ve geliştirici XLGAMES, konsollar ve PC için açık dünya aksiyon MMORPG ArcheAge II'yi duyurdu. Belirli konsollar ve çıkış tarihi açıklanmadı. Duyuru fragmanı, baş yapımcı Jake Song'un yer aldığı bir röportaj videosuyla birlikte yayınlandı.
 
Jake Song: “ ArcheAge II, açık dünya aksiyon MMORPG'sidir ve dünya çapında beğenilen ArcheAge'in devamıdır. Oyun, hem PC'de hem de konsolda keyfini çıkarabileceğiniz çok platformlu bir oyun olarak geliştiriliyor."
 
ArcheAge II'de odaklandığınız bazı önemli özellikler nelerdir ?
 
Song: “Öncelikli odak noktamız, sürükleyici bir hikaye için prodüksiyonun yanı sıra aksiyon dolu dövüş. Unreal Engine 5 ile AAA seviyesindeki görselleri hedefliyoruz ve kusursuz bir açık dünya deneyimi sunmayı amaçlıyoruz.” 
 
Tanıtmak istediğiniz herhangi bir oyun içeriğiniz var mı?
 
Song: "ArcheAge I birçok oyuncu tarafından beğenildi, ancak sistemin bazı kusurları vardı. ArcheAge II'de, oyuncuların tek başlarına, takımlar halinde veya baskınlarda ticaret seferleri yapabilmeleri için ticaret sistemini geliştirmeyi amaçlıyoruz.
 
“ArcheAge I'in bir başka popüler özelliği de konut özelliğiydi. Daha fazla özelleştirme ekleyerek, oyuncuların kasabalarda arkadaşlarıyla yaşamalarına ve hatta lonca üyeleriyle kendi kasabalarını yaratmalarına izin vererek geliştirmeyi planlıyoruz.
 
"Dünyanın her yerinden ArcheAge'i destekleyen sayısız kullanıcıya şükranlarımızı sunmak istiyoruz. Geliştirme ekibi, ArcheAge II ile yeniden sizlerle buluşmak için gerçekten çok çalışıyor. Tüm desteği takdir ediyoruz. Teşekkürler."
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MMORPG ArcheAge II pc
Savaş Oyunu Warlander'ın Konsollar ve PC için Çıkış Tarihi Duyuruldu Graze Counter GM 18 Ocak 2023'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

BSC Misafiri

17.11.2022 18:24:55

+1
Bu Güney Kore'liler son zamanlarda çok iddialı oyunlar duyurmaya başladılar. Eğer bunlar gerçekleşirse önümüzdeki 5 yılda çok acayip işler görebiliriz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız