Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen'ın Mobil Versiyonu 'Yeni Bir Deneyim' Sunacak


     Geçtiğimiz gün mobil platformlar için duyurusu gerçekleştirilen Lords of the Fallen, çoğu oyuncuyu şaşırtmıştı. Oyunun yayıncısı CI Games, mobil versiyon hakkında konuştu.
 
      2015 yılı içerisinde iOS ve Android platformları için çıkacak olan ve Lords of the Fallen evreninde geçen bir oyun üzerinde çalıştıklarını belirten CI Games, oyunun direkt bir port yerine yeni bir deneyim sunacağını söylüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13
Halo 5: Guardians'ın Beta Süreci için Yeni Bir Video ve Detaylar Paylaşıldı Grand Theft Auto V'in Yılbaşı Güncellemesi Yayınlandı

2K

20.12.2014 00:19:09

0
CI Games, Sniper Ghost Warrior serisi ile çok başarısız bir imaj çizerken Alien Rage ile AAA yapım bir oyun olmasa da benim gibi eski shooter sevenleri mutlu etmişlerdi ve Enemy Front ile de oldukça başarılı olmuşlardı. Lords of the Fallen ilk puan ortalamalarına baktığım zaman burun kıvırmıştım fakat oyunu oynadığım zaman gerçekten beğendim umarım bu yükselişe devam ederler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız