Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen Yapımcısından Hideo Kojima'ya Açık İş Teklifi


    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in ardından ayrılacağını açıklayan Hideo Kojima'nın gelecekte ne yapacağı bilinmese de, Lords of the Fallen'ın yapımcısı ilk atılımı yaptı. Deck13, Twitter üzerinden Kojima'ya açık bir iş teklifi yaptı. Kojima bu gelen oyun tasarımcılık teklifine ne cevap verir bilemiyoruz. Bakalım neler yaşanacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13 kojima
Dragon Age: Inquisition DLC'si X360, PS3 ve PS4'e Mayıs'ta Çıkacak Destiny Tasarımcısı Bungie'den Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

softruva

31.3.2015 19:33:01

0
Unutulmasın sebebi kırılamadı

ankara

31.3.2015 19:25:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yahu bu Kojima neymiş de biz bilmiyormuşuz. Amma abarttınız! MGS 1-2 güzel oyunlardı tamam ama artık MGS'nin ne özgünlüğü ne güzelliği var. Bu hıyar da işi gücü reklam olan bir hıyar. Çağrılan firmaya da bak. Lord of fallen yapımcısı. Şaka gibi. Adam eşekten inip başka bir eşeğe binecek. Kojima ne değerdir ne da vincidir, sıradan bir yapımcıdır. Diğerlerinin yapmayıp Kojima'nın yaptığı ne var? Ne katmış oyun dünyasına FARKLI olarak? 1 Tane bir şey söyleyin, sadece 1 TANE????!!!
Hideo Kojima oyun sektörünün yegane isimlerinden bir tanesidir, örnek bir kişiliği ve oyuncuların isteklerini sürekli takip eden kişidir. vs. vs Asıl sen kimsin gerçek üyeliğinle yazsan daha detaylı anlatırdık...

BSC Misafiri

31.3.2015 18:16:46

-1
Yahu bu Kojima neymiş de biz bilmiyormuşuz. Amma abarttınız! MGS 1-2 güzel oyunlardı tamam ama artık MGS'nin ne özgünlüğü ne güzelliği var. Bu hıyar da işi gücü reklam olan bir hıyar. Çağrılan firmaya da bak. Lord of fallen yapımcısı. Şaka gibi. Adam eşekten inip başka bir eşeğe binecek. Kojima ne değerdir ne da vincidir, sıradan bir yapımcıdır. Diğerlerinin yapmayıp Kojima'nın yaptığı ne var? Ne katmış oyun dünyasına FARKLI olarak? 1 Tane bir şey söyleyin, sadece 1 TANE????!!!

BSC Misafiri

31.3.2015 18:16:40

-1
su adami ilah yapiyorlar ya anlamiyorum. davinci de bilmemne de. bildigin dumbuk herif. son oyunuyla bunu daha iyi gorebiliyoruz. yapay zekanin gerizekaligi mi desek, hala kutu muhabbeti mi desek, dc deki the balloon man gibi mi desem. sacma sapan bir sey. umarim kabul etmez de gittikce iyi isler yapabilecek bir firmayi rezil etmez.

Trapdoor

31.3.2015 05:30:56

0
En iyisini yapmışlar, KOJIMA gibi bir değerin kaçırılmaması gerekli.

BrotherTwo

31.3.2015 04:25:45

0
Asıl kojima büyük firmalara gitmez gibi me geliyor. Adam düşük firmlara giderek onları yükseltebilir. Yada kendi stüdyosunu kurabilir.

2K

31.3.2015 02:49:07

0
Lords of the Fallen aslında çabuk unutulmadı, piyasada bu tarz oyun yok ve incelemeleri bir yana oyun oldukça beğenildi hatta çok iyi satış rakamlarına ulaşmıştı gayet az reklam bütçesi ile, yolda gelen bir Expansion paketi de var. Fakat oyunu bende seviyor olsam da geçmişine baktığımız zaman başarısız bir firma, giderek kendilerini geliştiriyorlar ama Kojima gibi birisinin öyle bir firmada çalışacağını sanmıyorum gerçi Kojima'ın bırakacağını da sanmıyorum her seferinde buna benzer açıklamalar yapıyor.

alito

31.3.2015 01:40:12

0
Böyle teklif mi olur ulan, iş teklifi hikaye. Lords of the Fallen çabuk unutuldu, adam Twitter'dan viral reklam yapıp hatırlatmaya çalışıyor.

C.H.N

31.3.2015 01:10:46

+1
Yarında 1 nisan, uyanık olmak lazım. :)

RedTurkei

31.3.2015 01:07:39

+1
Böyle bir insana böyle komik, Sosyal medyadan iş teklifimi yapılır adam videogame dünyasının Da Vinci si
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız