Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of Shadow 2, PC'de Yeni Nesil Bir Oyun Gibi


    Yeni nesil konusunda herhangi resmi bir duyurusu bulunmayan Mercury Steam'in PC, PS3 ve Xbox 360'a geliştirdiği Castlevania: Lords of Shadow 2 adına yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gamespot'a konuşan Dave Cox, oyunun PC sürümü adına konuştu.
 
    Yaptığı açıklamalarda oyunun yönetmeni, "Lords of Shadow 2, PC'de yeni nesil bir oyun gibi görünüyor. Xbox 360 ve PS3'teki sınırlamaların sonuna kadar gelmeye çalıştık. Oyun motorunu yeni nesli düşünerek tasarladık. Çünkü Lords of Shadow 2'nin bu nesildeki son oyunumuz olacağını düşündük. Dolayısıyla oyunun PC sürümü, her türlü açıdan bizim için önemli bir fırsat oldu." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Castlevania: Lords of Shadow Castlevania: Lords of Shadow 2 mercurysteam konami ps3 xbox 360 aksiyon rpg pc
Torchlight 2'ye Steam İndirimi & Ücretsiz Etkinlik Yeni Hearthstone Davetiyeleri Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

senseman62

14.2.2014 13:57:50

0
demo güzeldi...full bekliyoruz

Castle Bravo

14.2.2014 13:42:34

0
PC'de demoyu oynadım, next-gen'le alakası yok. İlkine göre daha detaylı grafik ayarları var; ama grafikler eski nesil çakması gayet.. Puanları da sürünüyor zaten. E3 2012 haricindeki hiçbir videosunu beğenmemiştim, los1 gibi bir güzellikten 3,5 yıl sonra bunu mu yapmışlar?

MiyopBey

10.1.2014 15:17:35

-3
Haberde önceki yorumlara neden bakılmıyor :D BSC'deki haberde birçok yorum vardı, PC'nin her zaman önde olduğuyla ilgili Daha ilk yorumda, zenciboy haberin "PC'ler her zaman daha önde olacak" kısmını vurgulamış. ankara "Katılıyorum" demiş. arkham92' de "Evet, paran varsa PC ile 1 adım öndesin... " demiş Ve benden önce çokça PC'yi ve konsollu savunan yorumlar vardı. Şimdi dah ilk yorumlarda konsolu kötülemelerinde sorun yok ama ben kendi fikrimi cevap olarak yazınca mı ilgisiz oldu? Hadi ilk yorumu ben yazmış olsaydım bile, Haberde "Yeni parçalar daha iyi performans verecek.Bu yüzden görsel detay açısından PC'ler her zaman daha önde olacak." diyor. Yani genel konu PC ile konsollar arasındaki fark olmuyor mu? Bende yorumda "Bir tek görsellik yönünden iyi, diğer yönleri iyi değil" diyerek konuyla ilgili yorum yapmış olmaz mıydım eğer ilk yorumu ben yazmış olsaydım.

musAKka

10.1.2014 11:50:25

+4
Şikayet ettiğin konularda haklısın ancak gördüğüm kadarıyla bunun bir benzerini sen de yapıyorsun. Mesela en basitinden denk gelen bir örnek vereyim: Konu başlığı şu => AMD: "PC'ler Her Zaman Bir Adım Önde" Konu içeriği şu => AMD şöyle bir açıklama yapıyor: "PC'de sunacağımız yeni parçalar daha pahalı olacak fakat daha iyi performans verecek. Bu yüzden görsel detay açısından PC'ler her zaman daha önde olacak." Senin konudaki mesajın şu =>
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Ne açıdan önde ya, hangi yönden önde ? Kullanımı konsola göre kat kat zor ve sorunlu olan, seçip satın alması kat kat zahmetli olan bir platform, sadece görselliği iyi diye nasıl bir adım önde olabilir ? Bir artı, diğer bir dünya eksiyi götürüyor mu yani ?
Şimdi bahsedilen konuyla, konsolların kullanım kolaylığının, seçip satın almanın vs. ne ilgisi var? Demişsin ya; "Ben henüz durduk yere, sebepsizce PC'yi kötüleyen birini görmedim." diye. Alıntı yaptığım cümlede ben bunu görüyorum açıkçası. Haksız mıyım? Onun haricinde konularda bilgi paylaşımı yerine sürekli "çöp", "oyun konsolda oynanır", "pc grafiğiyle ezer" vs. gibi sığ cümleler benim de hoşuma gitmiyor.

Dürüstİnsan

10.1.2014 04:38:54

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Yav hehe
Asıl sana yav hehe... :) Konuya gelirsek Bu oyun grafiklerden çok hikayesi ve dövüşleri ile bu senenin en çok beklediğim oyunlarından.

MiyopBey

10.1.2014 03:47:23

-3
Ne grafikmiş arkadaş ya, 1 yıl sonra yüzüne bile bakılmayan grafikler için, konsollara, konsol culara düşman olundu resmen.Valla bıkkınlık geldi artık :D Şu forumda PC için küçücük bir eleştiri yap, eksi yağmuruna tutuluyorsun.Ama konsollara eleştiriler eleştiriler. Eleştirilere karşı, konsollar hakkında kendi fikrini söylersen de direk fanboy etiketini yapıştırılıyor. Nasıl bir şeydir bu? Ben henüz durduk yere, sebepsizce PC'yi kötüleyen birini görmedim.(Varsada PC fanatikleri kadar değildir.) Ama konsollar için sürekli oluyor bu. Bir oyunun konsol sürümü hakkında haber olur, biri gelir durduk yere, yersizce "Bu oyun PC'de oynanır" der. Uncharted hakkında haber olur, biri gelir durduk yere "Konsolar çöp" der. Bu haberde PS4'e ve XONE'a çıkmayacak olan LoS2'nin, PC'de yeni nesil düzeyinde olacağı, PS3 X360 sürümünden farklı olacağı söyleniyor. cenkk34 arkadaşımızda gelmiş, yorumun başlarında hafiften geçmiş nesil hakkında konuşmuş ama sonunda sanırım kendini tutamamış, BF4'ün PS4'de kötü olduğu söylemiş, PC'nin yeni nesilden daha yeni nesil olduğunu vurgulamış :D Şimdi BF4'ün PS4'de AA'sız olmasının şu haberle ne ilgisi var ? :D PC'de oyunlar daha güzel görünüyorsa, güzel güzel oynayın oyunlarınızı PC'de.Neden sürekli, sebepsizce konsolların grafiklerinin kötü olduklarını belirtme ihtiyacı duyuluyor anlamıyorum :D BF3'den önce oyunları tartışırdık, BF3'den sonra donanımları tartışır olduk. Artık oyunlar amaç değilde araçmış gibi, donanımlar araç değilde amaçmış gibi davranılıyor.

alito

10.1.2014 02:48:24

+1
Gerçekten harika bir seri, şubatı iple çekiyorum.

BERATTAN

10.1.2014 02:04:58

+6
xboxta demosunu oynamış biri olarak söylüyorum,grafik ve oynanış çok iyidi pc de daha iyi olacağından şüphem yok..

cenkk34

10.1.2014 00:58:27

+4
Son zamanlarda pc ye çıkan her oyun yeni nesil gibi zaten hatta daha iyi bf4 ps4 de 900p AA yok :D pc de yeni nesilden daha yeni nesil

Project Scorpio

10.1.2014 00:45:07

-13
Yav hehe

nightwolfking79

10.1.2014 00:35:59

+1
merakla beklemedeyiz...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow 2
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız