Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lightning Returns: FF XIII Demosu Japonya PSN'de


     JRPG oyuncuları tarafından merakla beklenen Lightning Returns: Final Fantasy XIII'ün demosu Japonya Playstation Network'te yayınlandı. Eğer Japonya PSN hesabınız varsa demoyu indirebilirsiniz.
 
    1.7 GB'lık demoda İngiliz dil desteğinin olup olmadığını bilemiyoruz, ama Japonya'daki fuarlardaki demolarda İngilizce desteğinin olduğunu düşünürsek sanırım büyük olasılıkla demoyu İngilizce olarak da oynayabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Lightning Returns: Final Fantasy XIII Final Fantasy XIII-2 Lightning Square Enix Playstation 3 Xbox 360 Fabula Nova Crystallis
"Xbox One'a Japonya'da Destek Vermeye Kararlıyız" PS4, Avrupa'da 1.51 Güncellemesi ile Başlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

resh_aykut

27.11.2013 01:19:33

0
Demoyu japon ps store dan oynadım . Japonca olmasına karşın gameplay hakkında bilgi edinebildim. Gayet akıcı bir savaş sistemi yapmışlar biraz da zor olmuş çok hoşuma gitti. Bu oyun openworld yapıldı ama demo sadece kapalı mekanlarda geçti . Open worldü demoda kullanmak istemediler herhalde kapalı mekanlarda geçmesine rağmen demonun boyutu 1.7gb tutuyor. Square enix kulağına gelen şikayetleri bu sefer iyi değerlendirmiş demek ki. Japonca olduğu için hikayeyi fazla anlamadım . Hope baya sinirliydi. Ortada bir kaos var çünkü.

ortamkaos

26.11.2013 10:06:53

0
Bu sene asia sürümde ingilizce altyazı yok galiba. batı sürümü bekleyip japonca dublajı dlc olarak almak lazım. zaten ilk 2 hafta dlc ücretsiz olacak.

ykrr

26.11.2013 09:17:48

0
ne demosu adamlar oyunu bitirip bıraktılar.1 ay sonra final fantasy X/X-2 HD yi oynayacaklar.bize daha var 3 ay.şu batıya sonra çıkarma muhabbetini bir bıraksa Japonlar ne güzel olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız