Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P için 2 Dakikalık Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
IGN, bu yıl içerisinde çıkış yapacak olan ve Dark Souls'tan ilham alan Pinokyo temalı aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için 2 dakikalık bir oynanış fragmanı yayınladı. Fragmanda çeşitli oyun içi atmosferler, karakter animasyonları, çevre fizikleri, oynanış sekansları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Karanlık atmosfere sahip aksiyon rol yapma oyunu 
 
 
 
Bu oyunda biz oyuncular Pinokyo rolünü üstlenecek ve Geppetto'yu bulmak için yolumuza çıkacak olan her şeyi aşmak zorunda kalacağız. Ancak bu tabii ki kolay olmayacak. Derin dövüş - aksiyon sistemine sahip olarak karşımıza çıkacak olan Lies of P'de tehditleri ve tehlikeleri alt etmek için büyük bir maceraya çıkacağız.
 
Oyun içerisinde farklı farklı silahlar kullanabilecek, düşman saldırılarından kaçınabilecek ve karşı hamlede bulunabileceğiz. Pinokyo temalı bu yapım içerisinde farklı mekanikler de yer alacak. Oyun içerisinde "yalan söylemine bağlı olarak" rastgele görevler karşımıza çıkacak. Bu seçimler ve görevler oyunun ana hikayesine etki edecek.
 
Oyunda biz oyuncular zanaat mekaniği ile beraber yeni kombinasyonlar oluşturabilecek, çeşitli silahları bir araya getirebilecek ve düşmanlara karşı daha etkili bir şekilde savaşabileceğiz.
 
Yaklaşan souls-like aksiyon rol yapma oyunu bu yıl içerisinde PlayStaion 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC'de (Steam) piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyun ayrıca ilk gün Game Pass hizmetine gelecek. 
 
Lies of P oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
EA, WILD HEARTS için Hikaye Fragmanı Yayınlandı SEGA, C-Smash VRS Oyununu PS VR2 için Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.2.2023 17:14:36

0
bloodborneye çok benziyor bloodborneyi izleyerek bitirdim bunu direk gamepassdan oynarım eskisi gibi souls likelardan da korkmuyorum bekliyorum artık bu oyunu

BSC Misafiri

14.2.2023 15:22:56

0
GamePass şov sürüyor

MovieClipS

14.2.2023 14:06:59

0
Çok güzel görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız