Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lego Normandy SR2

 
     Mass Effect serisinde Komutan Shepard ve mürettebatını galaksiler arası gezdiren Normandy gemisi şüphesiz oyunun geçtiği en önemli mekanların başında geliyor. İkinci oyunda Cerbesus tarafından yapılan Normandy SR2'nin lego versiyonu da oyunun bir hayranı tarafından hayata geçirilmiş.  
 
      Mass Effect 2'deki can yoldaşımız Normandy SR2'nin lego ile inşa edilmiş versiyonu, hayran kalınası bir detaya sahip. Kotaku sitesi sayesinde haberimizin olduğu bu çalışma tam 1.26 metre boyunda. Bu kadar lego parçasının bu detayda biraraya gelmesi ve parçalanmadan durması gerçekten şaşırtıcı.
 
     Resimlere geçmeden evvel Mass Effect 2'nin Direct2Drive'da indirimde olduğunu da hatırlatalım. Oyun D2D'da 11 Nisan tarihine kadar 15$'dan satılacak.
 
     Mass Effect 2'nin bugün yayınlanacak olan Kasumi adlı indirilebilir içeriği için de bir tanıtım videosu yayınlandı. Oyuna eklenecek olan Kasumi karakterinin de bolca boy gösterdiği bu tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     Haberimizin başında bahsettiğimiz lego çalışmasının resimlerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2
Xbox 360'a USB Bellek Desteği Geldi "L.A.Noire, GTA 1947 veya Mafia 2 Değil"

muh_75

7.4.2010 03:35:44

0
Bu lego olayı işi bozuyo be,suyu çıkıyor gibi işin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız