Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends'ın Yeni Karakteri Ekko Ortaya Çıktı

"İnsanlar zamanı har vurup harman savuruyor, sonra daha fazla zaman istiyorlar!"

     İlk olarak League of Legends'ın geçtiğimiz günlerde yapılan bir güncelle dosyasına ortaya çıkan Ekko ismine dair tahminler doğru çıktı ve Sihirdar Vadisine adım atacak olan yeni şampiyon Ekko duyuruldu.
 
     Riot Games'in son zamanlarda yaptığı gibi özel bir sinematik ile LoL evrenine merhaba diyen Ekko güç olarak zaman olgusunu kullanan bir karakter olacak. Şu an için sadece sinematiğine yer verildiği için oynanış hakkında pek bir bilgimiz olmasa da sinematikten buna dair ipuçlarını çıkarmak mümkün. Zamanı geri almasına rağmen aldığı hasarlardan kurtulamaması sinematikte ilk dikkat çeken nokta oluyor. Muhtemelen suikastçi olan bu karakterin tam olarak hangi pozisyonda yer alacağı ise belli değil.
 
     Tabi bu zaman olgusunu kullanarak haritanın kör noktalarına bodoslama girme şansımız da olacak gibi gözüküyor. Muhtemelen birkaç gün içerisinde oynanış videoları da gelmeye başlar. Karakter sinematiğine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Block N Load Çıkış Videosu Yayınlandı 250 Dolar'dan 6 Dolara Düşen Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.5.2015 12:39:26

0
E burası TÜRK oyun sitesi. Oyunları TÜRKÇE seslendirmesi varsa tabiki TÜRKÇE'sini haber olarak koyacaklar. Yahu ne TÜRKÇE düşmanı insanlar var yahu... Orjinal fragman istiyorsan üşenmeden başka siteden ya da netten bakabilirsin. Herkes sizin gibi ingilizce meraklısı değil. Kendi dilini (oyun veya film dublajı konusunda) bizim bazı vatandaşlar kadar hakir gören yok. Elin devleti ,kıç kadar alana ve bir paket makarna kadar nüfusa sahip, adamlarda korsan gırla, ama o ülke diyorki "oyununu filmini burda satacaksan dublaj veya altyazı mutlaka bulunduracaksın". Aynı ülkenin vatandaşlarının çoğunluğuna bakıyorsun,"anlamadığıma para vermem" diyen bir mantık var. Böylece oyun/film firmaları o ülkenin lisanını, satmak istediği ürünün içine yerleştiriyorlar. Bizde niye bizim dilimiz bazı oyunlara gelmiyor diye iç çekiyoruz. Sebep olarak, ilk etapta bu ürünlerin TÜRKİYE'ye girişine izin veren yetkililer ise de ikinci sebep de TÜRKÇE düşmanı , ingilizce meraklısı insanlardır. Ben de biraz ingilizce biliyorum ,lakin eğlenirken neden kendi lisanımla daha iyi anlayarak eğlenemiyorum? Why?
E siz trailerin türkçesini koymuşsunuz , olmuş mu hiç ,ingilizcesinin seslendirmesi muazzam

Gandalf81

11.5.2015 19:39:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı Dota'daki weawer'a benzeyecek muhtemelen ama tek fark var : bunda karakteri almak için yığınla para vereceksiniz.
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] 40dk lık maç 100 dk olur artık. kaybettikçe zamanı geri alır veletler. neyseki oynamıyorum
Sen olayı çok yalnış anlamışsın :D

Bahattin Abi

11.5.2015 19:04:13

0
Buldum Ahmet Taşar ??

[__Zahid__]

11.5.2015 19:04:08

0
40dk lık maç 100 dk olur artık. kaybettikçe zamanı geri alır veletler. neyseki oynamıyorum

Bahattin Abi

11.5.2015 19:00:39

0
ses kime ait acaba ?

Injoker

11.5.2015 18:16:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı Dota'daki weawer'a benzeyecek muhtemelen ama tek fark var : bunda karakteri almak için yığınla para vereceksiniz.
Eksilemişler.

BSC Misafiri

11.5.2015 15:15:24

-1
Ekko nedir ya , kekko olaymış bari? Lol isimleri iyice saçmalıyolar artık.

imakenya dragons

11.5.2015 13:38:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kullanımdaolmayankullanıcıadı Dota'daki weawer'a benzeyecek muhtemelen ama tek fark var : bunda karakteri almak için yığınla para vereceksiniz.
Dota'daki weawer'a benzeyecek muhtemelen ama tek fark var : bunda karakteri almak için yığınla para vereceksiniz.

SHamuL

11.5.2015 13:32:26

0
Ash Ketchum'ın sesi yeter.

mementopolis

11.5.2015 13:16:41

0
Bir Felsefe yapmadiklari kalmisti,

Rozabug

11.5.2015 13:02:01

0
vidiodan çok seslendirmeyi sevdim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız