Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends Oyuncuları TEMA Vakfı Aracılığıyla 5000 Fidandan Oluşan Bir Orman Oluşturdu

 
    League of Legends oyuncularının artık bir ormanı var. 1 hafta süren özel kampanya sonunda, LoL oyuncuları sayesinde 5000 fidan toprakla buluştu.

    Legue of Legends oyununun, doğanın ruhu olarak tanınan şampiyonu Maokai’nin doğa için yaptığı çağrı ile Riot Games’in 5-12 Mart tarihleri arasında TEMA Vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiği kampanyaya binlerce League of Legends oyuncusu katıldı. Belirtilen tarihler arasında oyun içerisindeki mağazada daha yeşil ve güzel bir doğa için özel olarak oluşturulan ve normalde satışta olmayan Neşeli Maokai, Lanetli Maokai, Leopar Nidalee ve Porsuk Teemo kostümleri yer aldı. Sihirdarların (oyuncular) satın aldıkları bu kostümlerden elde edilen gelir oranında bağış TEMA Vakfı’na bağışlandı. Bu bağış sonunda, League of Legends oyuncuları tarafından 5.000 fidan doğaya hediye edilmiş oldu.

    Yeşil doğanın temsilcisi Maokai, yaban avcısı Nidalee, çevik izci Teemo ve en önemlisi League of Legends hayranlarının duyarlılığıyla elde edilen gelir binlerce fidana dönüştü.

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Mortal Online'a Daha Fazla Kan ve Oculus Rift Desteği Monster Hunter 4 Ultimate için Yeni Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DoctoreX

23.4.2014 17:05:46

-1
hop bsc editörleri! şu lol denen saçmalığa verdiğiniz önemin yarısını dotaya verseniz milyondolarlık turnuvalara bir iki takımız giderdi belki, iyiki bi yazarınız riota girdi 8 - 10 yaş arası bebe oyununu bize yağlayıp ballayıp hergün bir haberini yapıyonuz. eşit davranın agalar sizi seviyoruz ama salakta değiliz DENGE lütfen, yancı gazeteler gibi olmayın. lol oynayıp dotaya geçmek isteyenler şeytan görmüşe döner. bence siz oyununuza devam edin akşama kadar birbirinize küfür edin, hakaret edin, gelipte bizim dotamızı kirletmeyin. not: keşke dotayı aylık ödemeli yapsalarda şu oyunu oynayamayıp pislik yapanlardan da kurtulsak. fidan konusuna gelince TEMA ya parayı veren ağacı diktirir reklamı yapar.

CrystalChamp

22.4.2014 11:53:56

0
Yaklaşık 1 senedir LOL oynuyorum. Açıkçası bu sunucudan bu kadar duyarlı insanın çıkması beni şaşırttı. 26 yaşındayım. Bu kadar karaktersiz küfürbaz oyuncunun bir sunucuda toplanabildiğine ilk kez şahit oldum.

NDS

22.4.2014 11:01:28

0
Rito* çalışıyor.

Jim Carrey

21.4.2014 20:17:04

+1
Oyunu sevmem ama bu çok iyi birşey

TITAN

21.4.2014 19:37:27

+2
quote:

Orijinalden alıntı: WystRoupzt siz hala dota diyin adamlar Türkiye'de bile yok
Bu yüzden daha kaliteli bir oyun oynuyoruz. Bir oyunun Türkiye'ye gelip Türkçeleşmesi = Velet kitlenin oynadığı oyun/sunucu

laroz

21.4.2014 17:37:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin
alıntı:

Orijinalden alıntı: laroz

Bu TEMA vakfı kadar reklam seven vakıf yoktur. 1 milyon meşe palamudu diye bir zamanlar her gazetede tvde reklam verirlerdi. Rakam milyon olunca woowww Türkiye orman olacak sananlar olmadı değil ama Ağaçlandırma Genel Müdürlüğü her yıl milyonlarca fidanı toprakla buluşturur. Erzurumda sadece bir ilçesinde ki Ağaçlandırma projesinde Mühendis olarak bulundum ve fidan rakamı 4 milyondu. Bakınız; http://www2.agaclandirmaseferberligi.gov.tr/IlSorgulamaGenel.aspx

Bunu Siyasi parti başarısıymış gibi gösterme çabaları yüzünden Orman Bölge Müdürlüğündeki Mühendis, memur ve işçilerin emekleri hiçe sayılmış "yuh o kadar fidan dikemezsiniz" diye alay edilmiş 175 yıllık geçmişi olan bir kurumun itibarı zedelenmiştir bunun tek suçlusuda Siyasilerdir. TEMA kıytırık bir kampanya ile 5 bin fidanı dikince gösterilen saygı 175 yıllık hizmete verilmiyor olması da çok üzücüdür.


Çünkü birisinin "işi" o, birisi tamamen gönüllülük esasına dayanıyor.
Keşke o kadar basit olsa ama ülkemizde vakıfçılık demek üçkağıt demektir. Gönüllülük diyorsun ama parayı halk veriyor TEMA dikiyor değil mi? Ağaçlandırma Müdürlüğüne de parayı halk veriyor (vergilerimizle) yani arada çokta fark yok. Ülkemizde neden Özel Üniversitelerin tamamı Vakıf Üniversite olarak geçiyor bir araştırmanı tavsiye ederim, bir nedeni ben yazayım; Vergiden muaf olmak... Denizfeneri faciasını, Lösev üçkağıtlarını araştırmanı da tavsiye ederim. İyilikler yapılıyor ama 1 göstermelik iyiliğin arkasında 1000 tane üçkağıt, rant gizli ve maalesef bunu göremeyen kör vatandaşlar sürüsüyüz. (arada girip bakıcam rekor eksi bekliyorum :)

BSC Misafiri

21.4.2014 17:00:40

0
nerde bu fıdanlar nereye dıkıldı soleyınde bılek

Y. K. G.

21.4.2014 15:06:07

-3
siz hala dota diyin adamlar Türkiye'de bile yok

Dovahkiin

21.4.2014 14:54:23

+4
quote:

Orijinalden alıntı: laroz Bu TEMA vakfı kadar reklam seven vakıf yoktur. 1 milyon meşe palamudu diye bir zamanlar her gazetede tvde reklam verirlerdi. Rakam milyon olunca woowww Türkiye orman olacak sananlar olmadı değil ama Ağaçlandırma Genel Müdürlüğü her yıl milyonlarca fidanı toprakla buluşturur. Erzurumda sadece bir ilçesinde ki Ağaçlandırma projesinde Mühendis olarak bulundum ve fidan rakamı 4 milyondu. Bakınız; http://www2.agaclandirmaseferberligi.gov.tr/IlSorgulamaGenel.aspx

Bunu Siyasi parti başarısıymış gibi gösterme çabaları yüzünden Orman Bölge Müdürlüğündeki Mühendis, memur ve işçilerin emekleri hiçe sayılmış "yuh o kadar fidan dikemezsiniz" diye alay edilmiş 175 yıllık geçmişi olan bir kurumun itibarı zedelenmiştir bunun tek suçlusuda Siyasilerdir. TEMA kıytırık bir kampanya ile 5 bin fidanı dikince gösterilen saygı 175 yıllık hizmete verilmiyor olması da çok üzücüdür.
Çünkü birisinin "işi" o, birisi tamamen gönüllülük esasına dayanıyor.

Veyron720

21.4.2014 14:45:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: CrazyToonz Çabuk Dota>LoL'cüler gelmeden
Bu haberle ne alakası var ya. Siz eyyamcılar yok musunuz!!?

laroz

21.4.2014 13:52:24

+1
Bu TEMA vakfı kadar reklam seven vakıf yoktur. 1 milyon meşe palamudu diye bir zamanlar her gazetede tvde reklam verirlerdi. Rakam milyon olunca woowww Türkiye orman olacak sananlar olmadı değil ama Ağaçlandırma Genel Müdürlüğü her yıl milyonlarca fidanı toprakla buluşturur. Erzurumda sadece bir ilçesinde ki Ağaçlandırma projesinde Mühendis olarak bulundum ve fidan rakamı 4 milyondu. Bakınız; http://www2.agaclandirmaseferberligi.gov.tr/IlSorgulamaGenel.aspx Bunu Siyasi parti başarısıymış gibi gösterme çabaları yüzünden Orman Bölge Müdürlüğündeki Mühendis, memur ve işçilerin emekleri hiçe sayılmış "yuh o kadar fidan dikemezsiniz" diye alay edilmiş 175 yıllık geçmişi olan bir kurumun itibarı zedelenmiştir bunun tek suçlusuda Siyasilerdir. TEMA kıytırık bir kampanya ile 5 bin fidanı dikince gösterilen saygı 175 yıllık hizmete verilmiyor olması da çok üzücüdür.

otomania

21.4.2014 13:47:22

0
Güzel bir kampanya gerçekten, oyunda nadir olarak karşılaştığımız seviyeli ve duyarlı oyuncuların katılımı ile gerçekleşmiştir diye düşünüyorum yoksa bir oyun için laf etmedik aile bireyi bırakmayan insandan şu davranışın gelmesi güç :)

- The Stig -

21.4.2014 13:46:48

0
Kutlarim.

CrazyToonz

21.4.2014 12:58:20

+1
Çabuk Dota>LoL'cüler gelmeden

einhander

21.4.2014 12:18:37

0
aferim tebrikler

Sherlock69

21.4.2014 11:49:16

0
Çok hoş bir durum :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız