Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lara Croft'un PC ve PS3 Sürümü Geç Çıkacak


 
     Tomb Raider serisi ile aşine olduğumuz Lara Croft'un kendi adını da içeren Lara Croft and the Guardian of Light adlı oyunu Xbox 360 zamana özel olarak çıkacak.
 
     Bugün yapılan açıklama ile oyunun PC ve PS3 versiyonlarının bir ay ertelenerek Eylül ayında çıkacağı belirtildi. Aslında tamda ertelenme sayılmaz çünkü oyunun daha önce sadece Xbox Live çıkış tarihi verilmiş, PS3 ve PC sürümü için ise bir açıklama yapılmamıştı. Bugün ise oyunun yapım ekibi Crystal Dynamic ekibi, Eurogamer'a yaptıkları açıklamada oyunun PC ve PS3 sürümünün Xbox 360 çıkışından bir ay sonra, yani Eylül ayında çıkacağını açıkladı.
 
     Microsoft ile yapılan özel bir anlaşma sonucu Lara Croft and the Guardian of Light, Xbox Live'a 1 ay önce özel olarak çıkacak. Oyunun Xbox Live çıkış tarihi 18 Ağustos olarak verilmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon
Harika Bir Prenses Zelda Resmi Vanquish'e (Yine) Yeni Görüntüler

Project Scorpio

16.7.2010 17:29:18

0
Coop oynamak için eş arıyorum:))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız