Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lara Croft: Reflections Yeniden Göründü


    Şu sıralar Tomb Raider serisinin hayranlarını sevindirecek haberler peş peşe geliyor. Geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan yeni bir bilgi de, yeni projeyle ilgili olabilir gibi duruyor. 
 
    Hatırlayan pek yoktur fakat, Square Enix bu senenin başında Lara Croft: Reflections markasının kullanım haklarını Amerika için tescillemişti. JunkieMonkeys isimli bir sitenin haberine göre aynı isim, bu kez Avrupa için göründü. Gelen habere göre Square Enix, 12 Kasım tarihinde Lara Croft: Reflections isminin kullanım haklarını yeniden tescilledi.
 
    Bu marka Lara Croft: Reflections değil de Tomb Raider: Reflections olsaydı, ana serinin yeni oyununun isminin bu şekilde olacağını düşünebilirdik. Gelen yorumlara göre tescillenen yeni ismin, Crystal Dynamics'in 2010 yılında geliştirdiği Lara Croft and the Guardian of Light isimli ara oyunla bir ilgisi olabilir.
 
Bekleyip görelim...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
EA, Star Wars Filmlerine Oyun Yapmayacak Wildstar'ın Spellslinger Sınıfı Tanıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız