Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima: Yeni Oyunum "Open World" Türünde Olacak

Project Ogre'ye ait ilk görüntü buydu
      Metal Gear ve Zone of the Enders serileri ile büyük takdir toplayan Hideo Kojima şimdi yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Project Ogre diye bahsedilen yapım olduğunu düşündüğümüz bu oyun hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.
 
      Kojima'nın CNN ile yaptığı röportajda söylediği sözlere bakacak olursak artık sinematik bir macera yerine daha geniş alanlarda geçen özgür bir oyunla karşılaşacağız. Kojima'nın özellikle 100 saat sonunda bile oyuncuların çevrede gezinebileceğini ve yeni maceralar bulabileceğini açıklaması ise dikkate değer.
 
      Çevreyi özgürce dolaşabileceğimiz bu oyun şimdiden ilgimizi çekmeye başladı, ama bakalım bu nesilde Kojima'nın "Open World" oyununu oynama şansı yakalayabilecek miyiz? Bu konuda çok ümitli değiliz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Project Ogre Konami Hideo Kojima
1 Milyon Adet Monster Hunter 3G Dağıltıldı EA: Syndicate Sansüre Uğramayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

21.12.2011 13:30:34

0
Grafiklere bakilirsa bu nesilde cikicak söglediklerinede bakicak olursak bu oyunu anca ps3 kaldirir, ps3'e özel bir oyun daha geliyor xd

oyuncu11790

21.12.2011 11:35:33

0
büyük laf etmiş yeni konsolların gücü daha fazla olacağından ona güvenerek yapmıştır...bu konsollarda da yapabilir aslında ama yeni konsollarda sınırları daha geniş olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız