Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinguin Ödeme Seçeneklerine İninal Kart’ı Ekledi

 
   Türkiye mağazasının açılışını yaptığından beri cazip fiyatlara sunduğu oyunlar ve düzenlediği çeşitli kampanyalarla ülkemizdeki kullanıcıların sevgisini kazanan Kinguin, Türkiye’deki oyuncuları sevindirecek bir başka haberle daha karşımızda.
 
   Kinguin, Türkiye’deki kullanıcılara daha iyi, kolay ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunmak için İninal Kart’ı da ödeme seçenekleri arasına ekledi. Eğer İninal Kart’ı veya İninal hesabınız varsa Kinguin.net üzerinden yaptığı alışverişlerde ödeme aracı olarak İninal’ı seçebileceksiniz. Ayrıca bu işbirliğini kutlamak için düzenlenen bir kampanya çerçevesinde Kinguin.net’ten yapacağınız alışverişlerde “ININALOYUN” kodunu kullanarak %5 indirim kazanabilirsiniz. 
 
   Kinguin.net’in Küresel Genişlemeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Faheem Bakshi konuyla ilgili olarak şunları söyledi, “İninal’ı Kinguin’deki ödeme seçeneklerine eklediğimiz için sevinçliyiz. Kullanıcılarımıza daima en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz ve İninal ile olan işbirliğimizin alışveriş deneyimini geliştirme ve Türkiye’deki faaliyetlerimizi güçlendirme yolunda bir adım olduğuna inanıyoruz.” 
 
   Türkiye pazarındaki varlığını daha da güçlendirmeyi arzu eden Kinguin, tüm dünyadaki kullanıcıları için alışveriş deneyimini iyileştirecek yeni çözümler arıyor. Bu bağlamda İninal ile yapılan işbirliği şirketin bu yöndeki çalışmaları için oldukça önemli bir adım. 
 
   İninal İş Geliştirme Müdürü Zafer Yılmaz ise konu hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “Oyun sektörü küresel bazda en hızlı büyüyen pazarlardan biri. Kinguin ise oyun kodları, e-spor ve oyun yayınları söz konusu olduğunda oyuncuların favori mağazalarından biri. İninal olarak Kinguin ile aynı vizyonu paylaşıyoruz ve Türkiye’de banka hesabı olmayan veya bankacılık hizmetlerinden yararlanamayan kullanıcılar için Kinguin’in ödeme partneri olmaktan mutluluk duyuyoruz.” 
 
   Kinguin'in sitesi buradan ziyaret edebilirsiniz. 
 
BASIN BÜLTENİ 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kinguin ininal kart
God of War Uzun ve Aksiyon Dolu Olacak Duke Nukem'ın Sitesi Bizlere Yeni Bir Duyurunun Sinyalini Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LMakani20

18.9.2016 20:10:22

0
Kinguinde mobil odeme ile alisveris yapan var mi?

Guest-E1BA08206

18.9.2016 19:59:27

0
oooo iyi paypal/paypal kart geri dönerse ininal i kırıp atarım

CaSsErDoDo

27.8.2016 14:11:50

0
Satın alma aşamasında parayı çekerken euro olarak çektiğinden çoğu zaman g2a dan daha pahalıya geliyor. G2a dolar olarak çekiyor. Bu yuzden hep g2a kullanmak zorunda kaldım. Banka da sağolsun komisyonun komisyonunu aldığı için , paypal da çıkış yaptığı için pek mantıklı bulmuyorum açıkçası kinguini.

2K

27.8.2016 14:05:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo Hala euro bazli satıyorsa istediği servisi getirsin g2a kadar olamaz gözümde.
Fiyat olarak G2A ile başabaşlar zaten.

0quz28

26.8.2016 17:57:13

0
dediğin doğru olabilir ama şuan her sektörde herşeyi istiyorlar ve zaten bildikleri birşeyleri istiyorlar 18 yaş altı çocuklar bu duruma kanabilir ve dolandırılabilir dediğin gibi ekstradan ben çok eskiden aldığım için herhalde bana o tür şeyler sormadılar aldığım gibi kullanmaya başladım aktifleştirme gibi bir durum söz konusu değildi en son olarakda ininal kartı ing başka firmaya satıcaktı yada sattı sanırım onuda göze almak lazım benim sana rütin kullanımı yazayım gidiyorum bankamatige tc ve telefon giriyorum 100tl atıyorum amazondan birşeyler almak için veya oyun satın alımlarıda var senin dediğin gibi ben ininal kartı savunmuyorum bu kısımda yanlış anlaşılmasın bugun yarın daha iyisi çıkar onla hallederiz paypal geri dönüyor galiba

Shovel Knight

26.8.2016 14:38:30

+1
kartı açtırmak için anne kızlık soyadı istiyorlar https://www.ininal.com/register 18 yaşından küçükleri dolandırma derken de şunu demek istiyorum şimdi piyasada bildiğim kadarıyla 18 yaş altı çocukların alabileceği tek kart bu sanırım bu genç nüfusta haliyle fazla yok lolcüsü, wolf teamcisi deli gibi para akıtıyorlar bu heriflerde bunu bildikleri için hem tekel olmanın avantajını kullanıyorlar hemde gizli bilgilerini alıyorlar bankayı aradığında ilk sordukları kızlık soyadı zaten adamların senin hakkında bilmedikleri bir şey kalmıyor bu bilgileri depoluyorlar kesin yarın bir gün başına bir şey gelince ne oldu ya dersin ayrıca ing bank ile olan ilişkisi encardın finansbankla olan ilişkisi gibi bir şey değil

0quz28

26.8.2016 14:01:51

0
ben kullanıyorum hiç birşeyde istemiyor TC dışında nerede karşılaştın ki bu durumla

altunuz

26.8.2016 13:43:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Faltuner bu kartın neden anne kızlık soyadı istediğini hala çözemedim çok lüzumsuz bir kart 18 yaş altı çocukları dolandırmak için çıkmış bir kart resmen
İninal Kart kullanmışlığım var ve kullanırken pek bir olumsuzluğunu görmedim. "18 yaş altı çocukları dolandırmak" derken ne demek istediğini pek anlamadım usta.

fresheyır

26.8.2016 13:28:43

+2
birisi euro var diye kötü yer diyor diğeri ininal 18 yaş altını dolandırmak diyor ya ing bankta falan çalışmıyorum yada fanboy falan da değilim(kartın neyinin fanboyluğu olacaksa artık) kardeşim isterse pound ile satsın g2adan ucuza sattığı oyunlar var ben şahsen 2 siteye bakıyorum hangisi ucuz ise oradan alıyorum kaldı ki doları sen ne sanıyorsun 2 liraya mı geliyor sanıorsun son 2 yıldır dolar 3 lira dostum euro 3.3 yani eskisi gibi bir uçurum yok son olarak 18 yaş altını dolandırmak ne alaka güzel kardeşim burada dolandırma nerede? normal bir kredi kartı alsan zaten yıllık ödediğin yada kartı alırken ödediğin paralar var üzerine faiz falan filan diyince baya ödüyorsun ön ödemeli kartın amacı internete parayı geçirmene yaraması yani 10 liraya bakkaldan oyun alacağına gidiyorsun kinguinden alıyorsun saçma saçma yorum yapıyorsunuz ya

BSC Misafiri

26.8.2016 13:25:33

0
kinguin candır

Shovel Knight

26.8.2016 12:27:44

+2
bu kartın neden anne kızlık soyadı istediğini hala çözemedim çok lüzumsuz bir kart 18 yaş altı çocukları dolandırmak için çıkmış bir kart resmen

CaSsErDoDo

26.8.2016 12:01:31

0
Hala euro bazli satıyorsa istediği servisi getirsin g2a kadar olamaz gözümde.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız