Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Come'dan Bir Saatlik Oynanış Videosu


    İçerisinde oldukça önemli yapımcıların bulunduğu Warhorse Studios'un bağımsız geliştirdiği oyun Kingdom Come: Deliverance, başarılı bir Kickstarter kampanyasıyla hayat bulmuştu. Oyunun yapımcı ekibi, gün içerisinde yaptıkları bir canlı yayın ile birlikte bir saatlik oynanış videosunu gözler önüne serdi.
 
    Oyunun aşağıdan görebileceğiniz videosu, aslında yarım senelik bir sürümden alınma. Warhorse Studios oyunun tanıtımını bu sürüm üzerinden yapıyor çünkü en stabil hâlde olan sürüm buymuş. Ancak yine de basına ve yayıncılara gösterilen sürüm eski olduğundan çoğu animasyon yeni hâlinde değil ve CryEngine'ın gücü de tam olarak kullanılamıyor. Bunlara ek olarak oyunun bu sürümde karakter animasyonları Motion Capture teknolojisi kullanılmadan oluşturulmuş. Yani bu konuda da bir eksiklik var.
 
    Tüm bu eksikliklere rağmen oyun, ara sahnelerin haricinde gayet etkileyici duruyor. Ara sahnelerde ise genel anlamda animasyonlardan kaynaklanan bir farklılık göze çarpıyor. Oyunun ilk görevlerinin işlendiği oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
kingdom come kingdom come deliverance pc xbox one ps4 rpg open world 2015 mafia mafia 2 ArmA
Forza Motorsport 5'in Satışları 1 Milyonu Geçti Yokai Watch'u Batı'da Görmek İster misiniz?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.8.2014 14:15:00

0
bu oyuna en iyi tps yakışır. at üstünde dört nala giden karakteri görmek bile oyundan alınan hazzı tavan yaptırır.fps lerde kendimi oyuna ait hissetmiyorum. sanki ilahi bakış açısından bir olayı izler gibi oluyor :)

einhander

20.2.2014 00:37:43

0
cok cok begendım şu halını bıle

tzlc76

19.2.2014 15:36:44

0
Tam aradığım gibi bir oyun hem FPS hemde kılıç&kalkan oyunu :) CryEngine'yi yeniden ormanlarda kullandılar ya Allah razı olsun çok yi oturmuş :)

BerkayDr

19.2.2014 07:59:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_00 Son dönemde oyunlarda FPS kamera açısı moda oldu.Bu oyunda da aynı moda devam ediyor.Şöyle bir rpgye bu kamera açısı olmamış , karakteri görmeyi tercih ederdim..
Kesinlikle katılıyorum bu oyun TPS olmalıydı.Ya da TES'deki gibi seçenek oyuncularda olmalıydı.Ne yazık ki şu FPS modası çok kötü bir şey.Böyle bir oyuna hiç yakışmıyor.Neyse umarım ileride koyarlar TPS.

BSC Misafiri

19.2.2014 07:41:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Canlı olarak izledim gerçekten üstüne basarak söylüyorlar alph sürümü oldugu ve daha cogu şeyin eksik oldugunu . O halde yinede inanılmaz duruyor benim umutlarım cok büyük bu oyundan.

Umut Nişantaş
alpha değil kardeş bu alpha 6 ay sonra çıkıcak

BSC Misafiri

19.2.2014 07:41:29

0
oyun alph demeseler zaten yutackasiniz yani :)

Nightmare_00

19.2.2014 02:19:04

+1
Son dönemde oyunlarda FPS kamera açısı moda oldu.Bu oyunda da aynı moda devam ediyor.Şöyle bir rpgye bu kamera açısı olmamış , karakteri görmeyi tercih ederdim..

Dürüstİnsan

19.2.2014 01:17:42

0
Başlarını izledim ve bahsedilen eksiklikler dışında gayet güzel görünüyor oyun. Keşke aralık 2015 gibi değilde 2015 başı gibi çıksaydı. Daha çok var çıkmasına çünkü.

BSC Misafiri

19.2.2014 01:13:40

+2
Canlı olarak izledim gerçekten üstüne basarak söylüyorlar alph sürümü oldugu ve daha cogu şeyin eksik oldugunu . O halde yinede inanılmaz duruyor benim umutlarım cok büyük bu oyundan. Umut Nişantaş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Come: Deliverance
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız