Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killing Floor 2'ye Kozmetik Odaklı Bir Mikro Ödeme Güncellemesi Geldi


    Payday 2'nin de etkisiyle son dönemlerin en çok tartışılan ve nefret edilen unsurlarından mikro ödeme içerikleri, Killing Floor 2'ye bir güncellemeyle eklendi. Ancak yapımcı ekip oyunun bu yönünde dengeyi bozmamaya dikkat ediyor.
 
    Belirtilenlere göre oyunun bu tarzında Team Fortress 2 örnek alınıyor. Oyun içinde bazı kutular rastgele düşerken bu kutuları açmak gerçek parayla mümkün kılınıyor. Bunun haricinde kutudan düşebilecek eşyaların her biri gerçek parayla da mağaza üzerinden satılıyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, gerçek parayla satılan eşyaların oyuna denge açısından bir etkisi bulunmuyor. Yani mağazadaki içeriklerin hepsi sadece kozmetik ürün. 
 
    Bakalım bu durum ne gibi yorumlar alacak? Sizce sadece görünüşe etki eden içeriklerin gerçek parayla satılmasında bir sıkıntı var mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Killing Floor Killing Floor 2 Tripwire Interactive PC SteamOS PS4
Take-Two: "Bioshock Serisi Firmamızın Tartışmasız Kalıcı Serilerinden" AMD Yeni Grafik Yazılımı Radeon Software Crimson Edition’ı Kullanıma Sundu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.11.2015 23:56:46

0
steamın çarkı bunlarla dönüyor,indirimler fasa fiso

Kamil93

24.11.2015 21:00:01

-1
Son zamanlarda oyun firmalarının yaptığı ek içeriklere ve microtransactionlara göz yumup sürekli alan müşterileri olmaya devam ettiği sürece yapımcılar her oyunu böyle yapmaya devam edecek. Keşke yapmasalar.

Patren

24.11.2015 18:24:08

-4
killing floorda kimse almaz getirsinler

Final Getsuga Tenshou

24.11.2015 16:27:55

+3
Öncelikle oyunun geliştiricileri oyuncuları çok önemseyen bir firma. Sürekli olarak güncelleme getiriyorlar ve oyunu geliştirmeye devam ediyorlar. Fakat oyunda en yüksek levele ulaştığınız zaman sizi teşvik edecek bir olay yoktu. Bu yüzden insanın da pek oynayası gelmiyordu en yüksek levele gelindiğinde. Ama bu kutu düşürme olayı yanlış anlamadıysam hiç olmazsa bir sebep sunabilir. O yüzden ben bu gelişmeyi olumlu karşılıyorum. Kozmetik güncellemeler eskiden de ek paralı idi zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killing Floor 2
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız