Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killer Instinc Classic 2, Kore Derecelendirme Sisteminde Göründü


       Xbox One'ın öne çıkan dövüş oyunları arasında Killer Instinct ön sıralarda yer alır. Bildiğiniz gibi 1994 yapımı Killer Instinct, Killer Instinct Classic adında Xbox One ile buluşmuştu. Bu yapımın devamı niteliğinde olan yeni bir oyun Kore'nin derecelendirme sisteminde göründü.
 
       Killer Instinct Classic 2 için henüz herhangi bir resmi bilgi bulunmadığı gibi oyunun derecelendirilme işlemi de tamamlanmamış. Xbox One için geleceği görünen Killer Instinct Classic 2'nin derecelendirme sayfasını buradan görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Killer Instinct Xbox One Rare Dövüş
Super Smash Bros.'un 3DS Sürümünde Tomodachi Life Temalı Bir Harita da Bulunacak Far Cry 4 Yönetmeni, Bedava Multiplayer Co-op'un Nasıl İşleyeceğini Anlattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

26.7.2014 07:24:05

0
Gelsin gelsin.

Queen Hentai

25.7.2014 18:08:06

0
Zaten gelmemesi hataydı. 2. oyun klasikler arasındadır ve 1. oyuna göre daha çok seviyorum. Season 2 ile beraber gelebilme olasılığı vardır umarım. Ayrı olarak satarlar belkide kim bilebilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killer Instinct
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız