Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kerbal Space Program Çok Yakında Erken Erişim'den Çıkıyor

  
      Uzun bir süredir Erken Erişim sürecinde olan başarılı uzay simülasyonu Kerbal Space Program, yakın bir zamanda tam sürüm olarak oyuncularla buluşacak. Oyunun geliştiricisi Squad, Kerbal Space Program'in 27 Nisan'da tam sürüm olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
      PC, Mac ve Linux platformlarında boy gösteren yapımı Steam üzerinden 50 TL'ye satın alabilirsiniz. Son olarak yapımcı ekibin oyun için yayınladığı kısa videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kerbalspaceprogram.com kerbal space program bağımsız indie simülasyon
Assassin's Creed Chronicles: China'nın İlk İnceleme Puanları Yayınlandı Shovel Knight Önümüzdeki Hafta Xbox One Oyuncularıyla Buluşuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nikomer

21.4.2015 18:49:12

0
Erken erişimden çıkmamışmıydı ?

agathadaemonn

21.4.2015 15:17:34

0
Var ya oyunun modları oyundan çok daha kaliteli resmen. Bütün olması gereken şeyleri eklemediler oyuna, isteyenler mecbur modlarla ekliyor. Ulan bir aya gidelim diyoruz, dünya ne tarafta, yörünge nerede hiç ayrıntılara bakamadan kalkış yapıp şansa gitmemiz gerekiyor. İşte bunları hep ayarlayabildiğimiz, görebildiğimiz modlar mevcut sağ olsunlar. Ayrıca multiplayer modunu da bir düzeltemediler, desync problemi mevcut o modda da.

RISC64

21.4.2015 14:22:29

0
Az oynamadık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kerbal Space Program
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız